22 Maj 2012

Dagen har varit helt okej idag.. lite mycket på morgonen med massa bråk som resulterade i att jag börja slå i saker och ting ! min panik ångest är helt klart underbar!

små saker som jag helt enkelt hatar kan få mig att gråta sönder, skrika sönder, eller helt enkelt gå sönder inombords.

nog sagt om det !

Just nu sitter jag och kollar på outsiders med min finaste mamma <3
imorgon får vi se vad som händer och sker, om vi skulle handla och kanske åka på present jackt till min pojkvän som ni antagligen vet har fyllt 21. <3

och idag så har jag klippt gräset medans mamma och Emma körde trimmern och grävde upp den lilla kanten som är kvar ute på vägen och på bjälkarna ! :)
så lite färg har vi allt fått på näsan, kinderna axlarna och brösetet, det tackar vi för !
jag hatar nämligen att ligga i en solstol och sola, så jag tar varje chans jag får med att klippa gräset eller något ute då jag kan röra på mig och göra massa saker som gör så man får färg ! :) .

men nu ska Fanny umgås med sin mamma <3

Måste även säga att jag är sjukt glad över att ha min finaste pojkvän som alltid förstår sig på mig ! <3

Puss / Fanny Wanberg


19 maj 2012

tjohopp !
Har inte skrivit här inne på typ 4 dagar ? har nästan tappat lusten till att blogga överhuvudtaget. vet inte vad jag ska skriva om !?

Idag har vi i familjen Wanberg fått massa gjort, Våran snälla granne kom hit och hjälpte oss att såga ner ett stort träd som rötterna har börjat äta sig in i huset på, som ÄNTLIGEN är gone so long.
och även massa stora grennar från äppelträdet, så nu kan vi även klippa gräset utan att behöva huka oss eller få grenar i ögonen mm.
och under den tiden kom vi även på att ta bort ogräs längst med vägen, och även på den stora träd balken eller vad man ska säga att det är !
så mycket blev gjort helt enkelt, vi fick även med en liten släpkärre race, då släpkärran lossnade och helt enkelt gled förbi bilen och ner i ett dike ! tummen upp för den :D

samt så blev min dag gjord när min pojkvän skickade sms på sms om att han kunde prata (han är nämligen på rollspel)
men dock så stod ju jag i duschen, så skyndade mig ut ur duschen, snabb torka och precis när jag skulle börja ta på mig så ringde han, så med telefonen i högsta hugg och nakenfisen wanberg på ingång ! neeh usch pinsamt att stå där och säga till personen man älskar att " nämen du vet att jag står här lite näck vettu " haha :D neeh men mycket skratt blev det och det som gjorde min dag helt enkelt ! <3

senare nu under kvällen har dagen försämrats lite, men tur är så ska jag ju ändå sova snart som tur är :).
får se om man kan sova..

och på måndag är det NP i matten, så damn vad jag måste ligga i imorgon ..
så håll tummar och tår för Fanny Wanberg på Måndag mellan kl 9 och 13 :)

på återseende / FannyWanberg


14 maj 2012

Hejsan !
klockan börjar bli lite sent, den börjar närma sig 9 och min sömntablett börjar inta med stora steg, tänkte bara säga att jag inte har glömt att blogga, har bara inte haft tid eller lust det senaste.
så nu när jag ändå är inne så tänkte jag skriva lite om vad som har hänt under tiden.

Måste först säga tack till alla för alla presenter jag fick när jag fyllde år, tror inte jag skrev det sist !?
så här kommer ett tack till alla ! <3

samt så måste jag lägga upp lite bilder som jag har missat att lägga upp! <3Fick den här grymt fina saken av min finaste pojkvän, massa kärlek i den var det och tack så super duper mega mycket ! <333Även en bild på mig i min pojkväns tröja :) <3och en helt awesome bild på min vovve när hon ligger med mitt täcke och kudde :) <3

så här fick ni en liten bild bomb så jag hoppas ni är nöjda.


Vad har hänt då som sagt ?

Har varit mycket med skolan, snart ett nationella prov på 4 timmar, samt fördjupningsarbete som ska lämnas in imorgon. även så ska en bokressention in och sen en muntliv redovisning.
så därav varför jag inte har haft så mycket td med bloggen, hoppas på mer tid nu med bloggen ! :)

mår inte särskilt bra idag, har nämligenn mått grymt dåligt det senaste, iförr går så spyde jag blod. meen nu har det gett med sig. Bara ont i revbennen och grymt seg, maraton lopp gånger 1000.Har btw en awesome Pojkvän ! <3

Tjilivipen / FannyWanberg


5 maj 2012

känner igentligen inte för att blogga idag, men har ändå ingenting för mig.
nu dom senaste dagarna har jag nästan somnat med tårar i ögonen. och nej det är ingenting angående mig och David! Han är en helt fantastisk poklvän och han kan få mig att skratta och lee om så det bara är för en liten stund, så kämpar han och verkligen försöker! och han även pratar med mig och försöker förstå VARFÖR jag gråter, varför jag är nere.

det som är jobbigt är att jag vet inte... Jag försöker vara glad under dagarna, morgonen är bäst för då hittar man mycket glädje, min vovve vikar på svansen, mamma kommer med sitt god morgon och sen kommer morgon sms från min finaste älskling ! <3
och oftast kan jag vara glad ända fram till eftermiddagen.
men sen kommer det, jag tappar lusten orken och jag bara vet inte vart jag ska ta vägen.. allt det kan hända på 2 sekunder..
det suger ur glädjen ur mig och känner mig nere ledsen och allmänt inte okej..
men idag hjälpte det att ringa David, han kom på ideer om sommaren, fick mig att skratta och lee. just sådana ljus stunder man behöver ! <3

Jag har tappat min vardag, något som jag har hållt i så många år. men man kan ju inte bestämma hur "dagarna " ska bli vara, men det är något jag vill kunna göra för att kunna klara av vardagen en smula.
men det är mycket som är anorlunda, små saker som blir stora i slut ändan.

så min pokväns ide var att åka ner till honom i 1 vecka eller 2 under sommarlovet, slappa och lugna ner mig och hitta "mig själv" igen !


nu ska jag dra mig!

/ Fanny Wanberg


4 maj 2012

Tjilivippen !

Nu sitter fröken Wanberg och kollar på Big brother, ganska okej Fredag ändå :) .
Var inne på komvux idag för att göra Utländsknovell analys, gick la sisådär. får se hur det blir när man får svar på hur det har gått .
Har även hjälpt mammsen med maten, sovit klippt gräset, kokat ägg med syster och nu hamnade jag ju så klart... här ?
funderar även på en gorbys ? haha är fortfarande hungrig som ett djur ! :D
måste även skicka till min svenska lärare, fick att jag den 21 skulle hålla föredrag och även ha en boktips diskussion. men dock så har vi ju nationella prov från 9-13 samma dag och att sedan gå och ha både föredrag och sådant en 30 minuter efter ? naah inte okej !

Börjar kännas lite pressat igen av någon anledning. men får se hur saker och ting löser sig , SUDDA SUDDA BORT DIN SURA MIN !


meeeen nu har ni fått uppdatering igen :D hejs svejs / Den där Fanny Banny Wanberg


2 Maj 2012

Tjilivippen bloggen !
Har inte kunat uppdatera min blogg så mycket pågrund utav att jag har varit upptagen :) .
Var iallafall den 26 tror jag ? hos psykologen och där sa hon att jag skulle skriva ner hur miljön är runt mig när jag blir ledsen och lite deprimerad. samt andas och sen skulle hon fixa en tid hos sjukgymnasten.
får se hur det går ! :)

under helgen , eller ah från fredag till idag så har min finaste, underbaraste och helt fantastiskaste pojkvän varit här ! <3 Har varit helt awsome ! <3
under den tiden har det varit massa mys med min pojkvän! mamma fyllde år, Grattis! :) <3  jag har blivit 20, haft min och min pojkväns 1 år och en månads dag ! <3
Pretty awsome på den med ! :) .
men det var iallafall SJUKT svårt att släppa min finaste på tågstationen, blir nog att snart flytta ihop <3.

men nu var det iallafall en liten Update, imorgon blir det in till komvux på orienteringskursen, barnmorskan och sedan hem, hoppas att det blir lika bra väder som idag ! :)


på återseende / Fanny Wanberg


RSS 2.0