13/9-2013

Fredag den 13, inga skärsår, har inte trillat eller skaddat mig på något sätt. Kanske är det så att man är lite mer försiktig på en sådan dag som fredag den 13? Tycker alla ska tänka en extra gång trotts stressen som är i dagens samhälle! 
 
Vad har jag att surra om idag då !?
Känner bara egentligen för att skriva av mig lite nu när alla andra är upptagna med annat. 
idag mår jag bättre efter 2 helvetiska dagar.. spydde som fan i Onsdags kväll, mådde illa hela dagen men på kvällen fick jag springa fram och tillbaka och svettades som en stuken gris.. men efter ett par timmar gav det sig och jag kunde sova från halv 12 till klockan 10 dagen efter. Men var ju helt slut hela dagen sen eftersom hela kroppen var ju helt sönder pumpad. 
troligtvis var det mina tabletter som gjorde det eftersom jag börjar vänja mig vid det och kroppen försöker väl stötta bort det så gott det går eftersom det aldrig har varit med om det här innan.
Hoppas på att jag slipper det där något mer, för det var så obehagligt och otäckt så man kan inte ens förklara hur hemskt det kändes. Visste inte ens vart jag skulle ta vägen någonstans.
 
Så som sagt en bra dag idag, det är Fredag och jag hoppas på en riktigt mysig dag med familjen. Önskar bara att min finaste kunde ha varit med, saknar honom mer än man kan förklara! 
tror jag räknade till 14 dagar, så 14 DAGAR KVAR! till jag träffar mannen i mitt liv igen! <3
 
Tror jag ska börja med hiss och dissar under dagen. 
Varför inte börja med en gång !?
 
Hiss!
- Kunde hjälpa till mer i hemmet. 
- Inte lika beroende av andra, kan hitta på egna saker.
- Inget bråk idag! 
- Kunde gå ut med vovven med ett leende (den delan försvann innan jag började med tabletterna, ville bara vara i min säng) 
- Min pojkvän ringde massa gånger och överaskade mig <3
 
Diss!
- Kännt mig lite nerstämd under en kort stund
- Att jag inte kunde stanna kvar där jag stod i affären när det kommer folk för nära. jag börjar knalla omkring när jag igentligen ska stå kvar och "ta min plats" 
- Fortfarande väldigt trött av tabletterna.. 
 
Nu ska jag fortsätta min Fredag och hoppas på massa fina överaskningar som förgyllar min dag! 
på återseende 
 
 

9/9-2013

Godmorgon! 
Har hänt mycket nu som har gjort att jag inte har orkat skriva här inne, men nu hoppas jag på att det har vänt och att jag orkar skriva här med, detta är ju som min lilla "terapi" .
Har nu sen 2 veckor tillbaka börjat äta antideprissiva och lugnande 2 ggr om dagen, den första en och en halv veckan skulle jag inte ens önska min värsta fiende, man mår så psykiskt dåligt, mår illa och hela världen snurrar en smula. Men nu har det nog äntligen vänt till det bättre. Den fulla effekten skulle kunna ta upp till en 5 veckor iallafall, så längtar verkligen för att få se en förändring och kanske lite mer posetivitet. 
Blev även sjukskriven igen till januari och ska innan december ha börjat på kbt " kognitiv betende terapi"  har hamnat på väntlistan där nu, och dom skulle försöka skynda på den lite för att jag verkligen behöver det.
så nu hoppas jag på att få tillbaka mitt liv! 
kunna åka till min pojkvän hade ju ha varit hur underbart som helst! <3
 
nu är det 19 dagar kvar tills jag kan hoppa upp i mannen jag älskars armar, över 5 månader sen vi sågs nu! så det kommer vara så obeskrivligt underbart att äntligen få den där närheten som man har saknat så in i nordens mycket! <3 
 
så måste jag även säga tack till min underbara familj och min pojkvän som hjälpt mig genom det här jobbiga, även fast jag ibland skriker och gapar på er, så vet ni att jag inte menar det, jag älskar er ! <3 
 
Nu ska jag gå och göra något nyttigt innan det blir en tur till Degerfors för att hämta min sjuka syster som har varit barnvakt i helgen! <3
 
på återseende 
 
 

RSS 2.0