25 Juni 2012

Ny dag nya möjligheter sägs det ! .
Men fy ..... vad det regnar. Inte lätt att försöka promenera med vovven i skogen när man bara glider med bland grannbarr och sådant ! , men en ganska rolig upplevelse må jag säga ! ;)

Idag så är det David som har Namnsdag, Så det blir att försöka bvara super duper mega mysig och skicka massa kärleks sms nu när vi inte är tsm, annars hade han fått film mys med Fanny som namnsdags present med massa godis och cola ! :) .

Hade väldigt roligt vid middagsbordet med mamma och Emma , haha jag skrattade så mycket så jag fick ont i mungiporna, men vet ni ?
Jag minns inte vad det var som var SÅ roligt ! inte ens vad vi pratade om :D .
Men det är som sagt ett tecken på att vi trivs som familj och jag älskar den här känslan av Harmoni och energi fulla stjälar !
Mamma är på bättre humör , äntligen säger jag bara, för den här mamman har jag saknat extremt, hon som klarar allt med bara ett finger knepp, du är stark och jag tror på dig älskade mamma ! <3

och återigen till det där vädret, när ska man kunna bada ? förr har vi alltid badat till midsommar eller efter för då har det alltid varit lagomt varmt i älven.. men nu då när det har regnat, dugat och bara varit dåligt väder, när är det där lagomt varma vattnet där så man inte blir sjuk ?
får la gå ner och doppa står tån ! haha :D

och så får vi se när min käraste pojkvän ska komma och kolla in våran lya, hoppas att han kommer gilla det och trivas lika mycket som vi gör nu ! :) <3
saknar den där lilla krabaten !

funderar på att höra med mamma sedan när hon har kommit hem om vi kanske ska ha film mys med skilda värdar och bara vara ? tycker själv att det låter som en toppen ide ! :D


Har även börjat höra lite dåligare, så jag hoppas bara att det vänder och blir bättre , för pallar inte med det där örat annars !
Men nu ska jag göra mitt istället för att sitta här, trotts att det var kul och skönt !

på återseende / Fanny den där Wanberg

24 Juni 2012

Har inte kunnat skriva så mycket här på min blogg, har varit så mycket nu det senaste, dom som inte vet något så har jag . min mamma och två syskon flyttat, så nu bor vi i en lägenhet, snett över min mormor och morfar :) <3
Känner att jag har mer energi, ingen huvudvärk på typ 9 dagar?
känns som jag för en gång skull har kontroll !
så det känns pretty awesome !

Så jag har varit upptagen med att flytta, städa fixa och donat. samt så måste man ju umgås med sin familj och prata med personen man älskar :) .

på Onsdag blir det Psykologen, så vi får se vad hon har att säga och tycker om den här snabb flytten. kanske posetivt !?
får hoppas att hon kan ge mig lite knep och trix om hur jag ska hantera en del, men det får vi se.  Är glad för allt jag får lära mig och prata om, skönt att prata av sig med någon som kan hjälpa en och lära mig hur jag ska göra i dom där jobbiga situationerna.

vi försöker även få tag på en billig bil att införskaffa så vi kommer någonstans, så är det någon där ute som har en gammal gullig liten bil så ah det vore underbart ! :) .


Men nu ska jag umgås med familjen innan det blir att ringa min underbara pojkvän och sedan sängen.

efter regn kommer solsken !

/ Fanny Wanberg

2 Juni 2012

Har inte hunnit skriva så mycket nu det senaste, var ju den 25 hos min psykolog, vet inte om jag hade skrivit om det ??
Var iallafall en av dagarna då jag var som mest sårbar och naken, så för en gångs skull fick hon se hur den där skaddade Fanny ser ut. Och hon sa det även då att hon trodde inte så mycket på vad jag hade att säga, pga att jag såg så lycklig ut..
men den 25 så skulle jag även hämta David på tågstationen, en lycklig dag, men ändå hade vi planerat in både psykologen och hämta finaste, något som var mer krävande än vad jag trodde !
men helt klart värt att hämta bby, för gud vad jag saknade honom! <3
Iallafall, hon tror nu på hur jag mår, och vi ska babbla vidare om mina problem nästa gång vi ses och försöka med att kunna förbättra iallafall min vardag.

och även få hjälp med att slappna av så jag en dag kanske kan få slippa mina sömntabletter, för även hon säger att det är så sorgligt att jag som är så ung måste äta sömntabletter för att få sova. men sånt är ju livet right !?

Och även är det lite sjukt jobbigt att vissa av mina gamla vänner tycker jag är en tönt mm, pga att jag inte hänger med.. men såhär är det!
Jag klarar inte av saker på samma sätt längre, jag flyr från situationer som är jobbiga eller jag vet kan bli jobbiga, för jag vill inte vara med om panikångesten eller stressen bland folk, för en pinsam situation kan bli värre och då springer jag bara !
jag flyr även från min vardag , saker jag tyckte var kul förr som inte längre är möjliga.
jag kan inte åka till min pojk pga att tåget är en påfrestning, fall någon jag inte känner sätter sig breve, att den antingen ska gå över mig för att komma till sin stol som är inkräktande för mig, att den personen går in på min stol, min ställe, något som är sjukt jobbigt..
eller om jag måste gå över för att komma till min stol, jag vill inte vara ivägen eller inkräktra på den personens stol..
så jaah, ni som var mina kompisar som idag tycker att jag är tönt löjlig och bara inbillar mig.. nej det gör jag inte. men fine, ni får helt enkelt tro vad ni vill. för om ni inte kan acceptera den jag blivit med mina behov för en normal vardag,  så är det ju inte mitt fel att vi inte kan "umgås" utan det är erat problem som inte förstår er på eran såkallade "vänn" och det är väll det en såkallad vänn ska förstå !?

Jaja , nu ska man inte sörja spild mjölk utan gå vidare, ett steg i taget.

Bby kom ju som sagt den 25 :) . Han fick av mig en stekpanna och av två andra fick han en fritös , så han vart verkligen super glad, grymt fint att se :) <3
så det vart en helt klockren helg+ dagar som vart helt perfekta, ännu fler dagar som får mig att förstå att den där underbara personen kommer vara pojken jag en dag kommer säga ja till i kyrkan <3

så måste jag även ge en eloge *stavas* till min mamma som alltid står ut, skjussar mig över allt. löser mina utbrott när inte min pojkvän är i närheten för att stötta. <3
du betyder verkligen så mycket för mig, och jag vill verkligen aldrig bli av med dig, du har en stor del av mitt hjärta och du är en av mina bästa vänner, men dock en av två som förstår sig på mig ! <3 skulle aldrig byta bort dig mot någon annan mamma, jag har helt enkelt den BÄSTA mamman ever !
ÄLSKAR DIG ! <3ska dra mig vidare, kanske ska ta den där attans promenaden som tyvärr måstes ta.. men men

Tjilivippen / Den där Fanny Wanberg som är stolt flickvän till den där snygga David Berg ;) <3

RSS 2.0