31/1-2013

God förmiddag ! 
 
La in lite låtar på min mobil förut så medans jag ändå hade sladden framme så la jag även in bilderna som jag har tagit som jag hade tänk att lägga ut här på bloggen.
så här kommer dom.
 
Jag använde ju Ica Basic´s medel när jag gjorde rent i ugnen om ni mins det !?
Flaskan såg ju ut såhär.
och då tog jag även gallret i ugnen som alltid av någon konstig anldening samlar på sig massa äckligt smuts, så jag gav mig på den och resultatet blev så här !
 
                 EFTER.                                                                                                     FÖRRE.
 
 

Man kan inget annat än att njuta av resultatet ! 
 
 
sedan hade jag även tagit kort i skogen när det snöade som mest första dagen tror jag att det var !? 
 
Blev faktiskt sjukt nöjd med den här vinter bilden och ah jag är faktiskt lite stolt :) .
 
/ Måste ju även skriva vad som har hänt och vad som komma skall.
Igår Lagade jag mat med mamma och åkte sedan in till skolan 12.30 för att ha dubbel pass i orienteringskursen.
gick faktiskt bättre än förväntat !
fick åka med Inger hem eftersom mamma jobbade, så väntade på henne i blåsten och hade jätte skoj med Emma :) .
kom hem och ställde mig direkt och började skära korv och lök medans Emma sprang över till Fritids för att få tider om när hon skulle jobba. så igår fick det bli Makaroner och korvstroganoff, nam nam ! 
käkade och diskade upp våran disk innan jag satte mig här en stund och pratade med min finaste! <3
kolla efterlyst och somnade så gott!
 
och idag så blir det att göra klart referatet som ska vara inne till imorgon, betala lite räkningar med mamma och självklart laga mat tills mamma kommer hem från jobbet. :) 
 
Hoppas på en lugn helg ! 
 
Imorgon är det även min och min pojkväns 1 år och 10 månaders dag :$ <3 Underbart !! <3
 
allt från mig till er :) 
"säg bara tjilivippen"
 
 
 

27/1-2013

Blir nog ett väldigt snabbt inlägg för måste skynda mig att förbereda maten innan mamma slutar vid halv 11 för senare jobbar hon även kväll ! <3 
 
Jag hade nämligen tänkt och berätta och kökets dunder medel av alla dunder medel !
den här slår allt på både kostnad och funktion!
Detta är Basics Köksrengöring! 
för det första använder jag det så fort jag har diskat på diskbänken och även i diskhon ni vet där det alltid känns så fettigt och äckligt ! och det skinner som jag vet inte vad, denna produkt luktar lite starkt, något som jag tycker är bra eftersom starkt brukar ALLTID funka..
tänkte även göra lite sådant hos mormor och morfar igår kväll så knallade ner med den där och tog deras diskbänk spis och även diskstället och det funkade galant.
sen ville morfar att jag skulle ta ugnen också, något som vi har försökt med i flera år, Emmas kille gav oss en "dunder" medel i städ branschen som inte funkade alls i ugnen, jag gnodde säkert i över 1 timme innan jag gav upp och det var "Tuff" som medlet hette som gick på en 40-50 kr per flaska.
Basic tog bort resterna i ugnen ! Jag sprejade på och väntade bara i 2 minuter och det lossnade på första draget där "fönstret" är, något som inte funkat på flera år!
I ugnen sprejade jag och tog sedan bröd spaden eller vad det heter, och det lossnade så fint så ! 
 
Basic går på någonstans mellan 10-20 kr och är helt klart det bästa medlet jag har använt, och jag är en riktig städ fantast ! 
den chokade både mig och mamma när det funkade i ugnen, kanske kan den choka er med !? 
Jag älskar även min man David Berg, bara så ni vet ;D <3
 
det var allt från mig :) .
 
 

26/1-2013

God morgon! 
igår var nog den mest helvetiska dagen EVER..
fick världens panikångest och nästan var 3 sekund började jag gråta.. jag sabbade mitt och min bättres hälft samtal, (enligt mig själv) genom att vara negativ så det kändes bara som " varför pratar jag ens när jag bara ska vara såhär" ville bara spola tillbaka och göra om göra rätt, men det går ju inte.. Tyvärr ! 
bäggaren ran tydligen över igår. och just det att folk kan se hur dåligt man mår men ändå fortsätta trampa och trampa utan att ens se vad det är som ligger under fötterna.. usch ! 
 
Min man kom iallafall på att det finns en skola som gör så att du kan läsa på distans hemma,eller vart som helst! då pratar man med kommunen som skickar ut en ansökan så får man anvisningarna på datorn och det är där allt händer prov och allt sådant.
så jag tror det vore väldigt bra för mig ! för genom det kan jag läsa i min takt när jag känner att jag orkar, jag slipper förlita mig på folk och jag kanske kan hitta ro i mig själv igen..
så på Måndag blir det att ringa kommunen , ringa psykologen om en tid och sen bestäma vilken dag jag ska åka till min finaste för då blir det att sjukskriva sig för nu behöver jag verkligen komma ifrån stressen och byta miljö i en vecka där jag kan andas och att ingen trampar på mig..
 
Jag måste även säga tack till mamma Tanja och min finaste för igår ! 
utan er vet jag inte vad jag hade gjort ! <3
 
Min finaste han finns ju ALLTID där, och försöker få mig att se det posetiva, trotts att jag är i panikångest så vet jag inte hur jag ska göra för att hitta posetiviteten, men du ska hjälpa mig och det tackar jag sjukt mycket för!
Jag älskar dig !! <3
 
Mamma, som alltid pratar med mig om allt och inget, och jag blir lugn av det efter mycket om och men.. och samt att du försöker lösa allting till det bättre, 
Älskar dig mammi <3
 
Tanja ! 
haha hon är bara för go den där hunden.. <3
varje gång jag får panikångest går hon efter mig kollar till mig och lägger sig ALLTID så tätt som det bara går så man verkligen känner att hon ligger där, hon lämnar mig inte förens hon ser att allt är bra ! 
igår sov hon nog hos mig till klockan 3 och då var jag lugnare, annars var hon där hela tiden. 
tror att hon känner av när jag inte mår bra och då vet hon verkligen vad hon ska göra ! <3
Jag älskar dig mitt hundskrälle ! <3
 

25/1-2013

Nu börjar det bli för mycket ! 
 
Jag kan inte sova längre, det känns som jag inte får någon luft och mitt hjärta slår fort! 
hittar ingen ro och gör aldrig något skoj.
 
Jag vet inte längre vad jag ska göra. allt känns så meningslöst och man bara känner mer och mer hur mycket stressen kommer ikapp mig.. 
Jag vill bara gömma mig en stund. 
 

23/1-2013

God morgon ! 
blev ingen skola idag för har panik ångest till max..
Jag känner mer och mer att panik ångesten börjar styra mitt liv och att jag inte längre kan göra de saker som jag verkligen vill göra.
Jag kan inte längre åka till min pojkvän, inte själv iallafall. då jag vet att jag kan svimma eller få panikångest, och hur kan man då fly från ett åkande tåg som man sitter i? det går ju inte! 
den sociala biten har försvunnit helt eftersom jag inte vill att saker och ting ska hända där det finns folk. 
jag stänger in mig mer och mer.
 
Måste nog ta upp kontakten med psykologen igen och få hjälp, det här är ju inte hälsosamt längre.. 
 
men just det att stå i en kö och stå för länge och man börjar känna sig lite yrr i kroppen, och det gör så att jag börjar bli rädd för att svimma eller få panikångest, och det i sin tur gör så jag blir rädd, som i sin tur gör att jag blir rädd för att svimma eller dö pga av panikångesten, och sen får man fly känslan av att det är farligt att vara där att man bara måste kasta allt man har och springa till första bästa utgång bara för att man inte får någon luft ! 
och så kan man inte ta sig ut för att det är så in i nordens trångt.. vad gör man då!? jo man backar istället och står och stampar efter luft mitt i affären som gör att jag känner mig konstig, att alla ska titta och prata illa om mig..
 
dålig cirkel...
 
Jag kunde inte åka in till skolan idag.. pga att jag skulle ha fått vänta i 4 timmar, på fyra timmar i väntan kan jag få för mig vad som helst, under den tiden hade jag säkerligen sätt mig någonstans och gråtit och inte fått luft.
så jag backar..
Min lärare vet att jag har panikångest och just det här med väntan för min stress kommer efter mig. men ändå utsätter hon mig för det.
visst det är inte ens hennes problem, och det förstår jag! 
men jag blir sur på mig själv när jag inte klarar av det för att jag är rädd att få en panikångest attack. och sen nu får jag ångest för " varför gick du inte !? de kommer bli arga! " panikångesten följer med mig hem också förstår ni..
 
så nu tänker jag ta min panikångest på en promenad in i köket och diska fram den där attans luften som försvann någonstans..
 
Jag är lycklig som har min familj och min underbara pojkvän jag älskar er ! <3
 
Här är lite som dom skriver om panikångest
 

PANIKÅNGEST

 

Symptom

De första panikattackerna brukar uppstå utan rimlig yttre anledning och kommer ofta under perioder av stress, t ex hög arbetsbelastning, dödsfall inom familjen, sjukdom, olycka, barnfödsel, skilsmässa eller annan separation. Attackerna har också en tendens att "dyka upp" när man börjat varva ner efter en pressad period. För vissa inträffar enbart en, eller några få panikattacker i samband med en stressande livsperiod. För andra följs den första attacken av flera inom några dagar eller veckor och problematiken utvecklas till ett egentligt paniksyndrom. Det i sin tur gör att den drabbade börjar frukta nya attacker och går omkring i ett konstant tillstånd av oro och ängslan. Den onda cirkeln kan beskrivas på följande sätt:

Först upplever individen en skrämmande sensation, t ex hjärtklappning, orolig mage eller yrsel och reagerar på detta med att bli ångestfylld. Oron utlöser i sin tur ytterligare sensationer, som i sin tur ökar på ångesten som leder till olika katastroftankar. Personen tänker "jag har fått en hjärtinfarkt", "jag håller på att bli tokig", eller något liknande. Man får ångest för ångesten, även kallat förväntansångest. Vanligt är även att agorafobi tillstöter som en komplikation. Den drabbade börjar successivt undvika situationer där panikattacker kan framkallas, eller vistas i situationer varifrån det kan vara svårt att fly eller snabbt få hjälp i händelse av en panikattack. Attackerna tenderar även att med tiden bli mindre "spontana" och mer situationsutlösta och inträffa i större utsträckning i agorafobiska situationer.

 

 

"det finns mer att läsa här: http://www.angest.se/riks/node/4

som är textens hemsida där det står lite mera.

 
"säg bara tjilivippen"

22/1-2013

God morgon ! 
Skulle egentligen in kl 10.10 till skolan för att ha samtal med läraren, men då var han hemma med sitt sjuka barn. Så det blir att boka en ny tid tills på Torsdag, och det posetiva då är att vi idag slipper åka in så tidigt, det blir att skjutsa in Emma till kl 12.30 och sedan vänta på henne och åka hem innan mamma börjar jobba.
och på torsdag är mamma ledig så då kan man även ta en senare tid :) . Kommer bli Kanon ! 
 
Så min planering inför dagen är att kanske städa lägenheten ?  det var grymt längesedan nu och det känns som det är skitigare än vad det ser ut ! Gaaah vad jag älskar att kunna tvätta golven och att det luktar så SJUKT gott sen! 
Jag är en riktig perfektionist, tur så älskar min man mig som jag är, annars hade han nog sprungit vid det här laget. för jag älskar ordning och reda, jag gillar att diska mm.
 
Måste även ta tag i promenaderna igen..
Varje gång så blir det alltid samma sak att jag är sjukt taggad de första dagarna, men sen tappar jag det helt och vill hellre ligga på soffan och titta på unga mödrar eller något :) .
men jag måste ju verkligen börja gå ut och gå så att mitt hjärta ska klara av mina panikångest attacker så att jag inte svimmar varje gång, det vorre ju lite pinsamt om man får säga det själv..
 
Men nu ska jag fixa med maten :) .
 
"säg bara tjilivippen" 

20/1-2013

Idag är det andra dagen som alla letade efter pappa, Du är saknad ! <3
 
/ Idag så tror jag att det blir en rätt så lugn dag, tror vi skulle titta om tvätt stugan var ledig annars bara slappa och vänta in Måndagen. 
Igår gjorde vi bullar, pizza, chips och dipp. Men när vi hade gjort dippen så kom både mamma och jag på att varken hon eller jag var sugna på ditt, så vi ställde in den i kylen igen ! 
sovit ganska dåligt inatt också. så jag hoppas jag får mer sömn natten som kommer för nu var det sjukt längsedan som jag sov en hel natt, nu håller vi tummarna ! :) .
 
Nu ska jag lägga mig framför tvn
"säg bara tjilivppen" 

18/1-2013 del 2

Har ju glömt bort att berätta vad jag fick av min finaste man i julklapp! 
 
Jag fick:
En Big Popper, thihi min man vet att jag älskar popcorn :$ så den här använder jag typ varje kväll nu, Kan själv (aa) 
 
 
Sen fick jag en sånhär väggdekor med just den här texten och utseende, man ska tydligen klistra den här på väggen, jag viste inte ens att det fanns såna här så vart sjukt förvånad och viste inte vad det var först, men jag blev sjukt glad för jag verkligen ÄLSKAR citat och sådant som man kan titta på och komma på vad livet verkligen handlar om, lite stöttning på vägen :) 
 
 
Och sen fick jag även dom här ramarna, det sjukaste var att precis när min man hade kommit och jag inte ens hade fått mina julklappar så gick vi in på Maxi och då såg jag i en kartong massa med ramar så jag sprang ditt och drog med mig honom, men såg till min besvikelse att dom inte satt ihop utan de var 4 olika ramar bara.. så jag gick därifrån besviken. så kommer vi hem och vad hade han köpt innan det här, jo 4 ramar som sitter ihop med 4 olika former !? 
Känner min man mig eller vadå !?
så jag fick 3 helt sjukt fina julklappar, som var och en är något som jag verkligen gillar popcorn, citat och ramar, 
Tack så jätte mycket älskling ! Jag älskar dig ! <33
 
 
Och vad jag nu gav David. <3
mitt ångest paket var en ljuslykta man kunde hänga på väggen med texten " kärlek ser inte med ögonen utan med stjälen" 
tror jag det stod !?
ville egentligen ha en annan eftersom syster valde den här först, men när jag hade valt den jag ville ha så ångrade hon sig och ville ha den jag ville ha.. och då fick jag ta den här.. men min förklaring till David var att " Man har ingen känsel eller känslor i ögonen utan den skickar ut signaler till hjärnan som skickar till hjärtat som ger stjälen chansen att känna kärlek till personen ! " kompliserat men jag tror han förstod :) .
 
sen köpte jag en "tallrik" med vargmotiv som man kunde ställa upp med en såndär stativ bakom, min man gillar vargar och är nästan som är varg i sättet, han är revir människa och skyddar sina närmaste ! <3 
min man det :) <3
 
så nu vet ni vad jag köpt och vad jag har fått :) .
 
på återseende

18/1-2013

God morgon ! 
 
Idag är det äntligen fredag och tack och lov har inte mamma något jobb denna helg, så det blir att ha helg mys med henne i helgen eftersom Emma åker till k-hamn, så det är bara jag Jimmy och mamma hemma, så klart Tanja också, men hon är ju ingen människa :) .
så imorgon ska vi baka hemmagjord pizza står det på menyn och maybe baka bullar som man kan värma upp, var längesen vi hade det så det vore riktigt smarigt .
 
 
Idag blir det att åka in och handla när mamma har slutat jobbet, det är det ända jag känner mig lite nere för.. 
Fredagar och handla är inte min stora "att gilla att göra" Eftersom fredagar är dagarna då nästan alla handlar. och tyvärr har så har kronhallen i Degerfors gjort om vid kassorna, så att man kan betala med kort i 2 kassor och kontant i 2 andra.. och det olyckliga är att de två kassorna med kontanter är så att kassörskorna är vända mot varandra, så då är det bara en gång ut där 2 olika köer ska ut samtidigt.. och oftast om någon betalar i andra kassan så kommer man inte ut eftersom det är en dektatoer tror jag det kallas, och då blir det för trångt för att få med sig vagnen ut, problemet för mig är att jag har ju panikångest " som ni vet" och att bli ungefär instängd är min svaga sida, min larm signal i huvudet slår på sig som att det är en fara och jag kan INTE springa ut eftersom det inte går.. 
så vi får se hur det går idag. förhoppningsvis kommer vi i så bra takt så att det är lugnt vid kassorna just då
håll tummarna för mig ! 
 
Nu till morgonen har jag bara diskat i princip, eller ah tagit ner adventsljusstakarna som stod kvar i fönstrena. men snart ska jag rycka upp mig och skala potatis till maten och förbereda lite :) .
är iallafall på lite bättre humör idag iallafall och det känns skönt. 
 
 
Jag älskar dig! <3
 

"säg bara tjilivippen" 

17/1-2013

God morgon! 
Har inatt heller inte sovit så bra som jag hade velat.. under en längre tid nu så har jag vaknat iallafall en 5 ggr per natt trotts att jag har sömntabletter.. men jag tror det är så mycket runt omkring som utspelar sig i mitt huvud och gör så att jag inte kan sova. 
Om 2 dagar är det 21 år sedan min pappa försvann och valde bort livet, det är under den tiden alla började leta i hela 3 dagar innan dom kunde hitta min pappa. tror att det är mycket därför man känner sig deppig och trött, en påfrestande tid kort sagt.
 
nog pratat om deppigheter.
Idag blir det in till skolan för introduktion i samhällskunskap, valde bort Engelskan för min egen skull och bara fokusera på ett ämne, så att det inte ska förstöra mitt humör mitt i allt.
så det är det ända jag vet idag än så länge som jag vet att jag ska göra. annars blir det nog en rätt så lugn och fin dag  trotts allt ! :)
Tyvärr så snöar det idag igen.. duma snö väder, det ska ju börja bli vår och snart sommar ju ! 
så länge det finns snö på julafton så är jag nöjd, men efter, naaah det hade man hellre kunnat slippa .
Men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten innan det blir att halka sig inåt Karlskoga. 
 
Hoppas ni andra får en bra dag ! :)
 
"säg bara tjilivippen" 

15/1-2013

Snön bara vräker ner och man börjar verkligen få oro känsla över att vi verkligen MÅSTE in till Karlskoga idag i det här vädret, får alltid en panik känsla av att sätta mig i bilen och det snöar ! 
Men vi kämpar på och får detta gjort :) .
 
Mamma jobbar ju som vanligt idag med, så senare blir det att laga mat åt henne så att det bara är att sätta sig i bilen och åka inåt mot "storstaden" Karlskoga.
Nu innan så har jag hunnit gått ut med vovven, diskat upp disken sen igår kväll och även hoppat in i duschen, samt plockat undan lite saker som luggit där jag inte velat att det ska ligga, plockat undan skor samt tömt i ris och sånt i sina burkar :) .
så nu är jag nöjd än så länge ! 
 
Vad hände igår då?
Jo vi slängde ner våran gran från balkongen, haha grannen neranför lär ju trott att det regnar granar :D .
plockat undan belysningen och även den sista tomten som hängde ute i snön !
pratade även med min finaste pojkvän innan jag poppade popcorn och mös ner mig i sängen med ett STORT glas coca cola.. 
 
Men nu ska jag gå vidare :) 
 
"säg bara tjilivippen"

14/1-2013

Jag har nått till den punkten då jag verkligen trivs med personerna runt omkring mig, varje gång jag mår dåligt och kommer på tanken hur underbart jag har det bakom allt det onda.
 
Min Mormor och Morfar, dom har ALLTID funnits där för oss i vått och torrt, hjälpt oss när vi har gråtit så vi knappt kunnat prata, vi har delat skratten och gråten, och dom är en stor del av min vardag! <3
det vorre inte desamma utan dom,
Jag helt enkelt älskar dom obeskrivligt mycket ! <3
 
Min mamma, haha det finns SÅ mycket gott att säga om den här underbart starka Kvinnan ! <3
Hon har uppfosstrat 4 barn själv när min pappa dog, hon klarade av det och jag kan inte mer än Tacka för att hon har lärt oss allt om vad som är rätt och fel mm. 
Jag hoppas att jag blir en lika bra mamma när jag får barn och får samma band som hon och jag har!
min mamma är min bästa vänn, hon är en av alla som verkligen vet allt om mig, mina brister och svagheter till min styrka mitt i allt.. hon har aldrig slutat trott på mig och tack vare det har jag inte gett upp mig själv ! <3
Jag älskar min mamma. <3 
 
Mina syskon.
haha kan ibland reta gallfeber på mig eftersom jag är som en höns mamma och vill ha ordning och reda, mot vad alla mina andra syskon vill ! 
jag är minst och har fått utstå en del " du är för liten, gå hem" mm
haha kommer ihåg när jag inte fick gå på söndagsskolan för det och jag stor grät..
eller när vi lekte och jag skulle vakta klubbstugan men satt där i flera timmar medans ni åt bullar och drack saft ! <3
eller hur jag i timmar kunde lyssna på musik med Ronny sådär som de äldsta ska göra med en liten skitunge som mig.
Ni har lärt mig att bli stark i min vilja ! <3
Jag älskar er ! 
 
och sen.. Mannen i mitt liv, den som en dag kommer bli min lilla familj ! <3
Har en stor del att tacka David för, hur han alltid lyssnar, förstår och stöttar i mina små kriser i livet ! <3
hur han alltid får mig att känna mig älskad och behövd, och att jag får ge honom kärlek gör mig till den lyckligaste tjejen i världen! <3
Han är min fästman , eller ah vi har inte förlovat oss, mina i mina tankar är det redan gjort, där är vi redan ett <3
David betyder allt för mig, och jag är så sjukt glad att vi tog klivet och träffades, för starkare kärlek det finns det inte ! <3
JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING ! <3
 
Pappa min ängel ! <3
Utan dig hade jag nog inte vågat tagit visa kliv jag velat ta, men jag vill göra dig stolt och därav varför jag kämpar så som jag gör! <3
jag hoppas att du sitter där i himmelen och hejar på mig som ditt eget fotbolls lag, hur jag taklar iväg mina hindet på vägen till mitt mål. <3
Du är min skyddsängel, den finaste av dom alla ! <3
Du är en del av allt !! 
Jag älskar dig och saknar dig ! <3
 
sen så klart så måste jag skriva om dom nya tillskotten i viktiga människor 
Davids fosterföräldrar 
Ni har alltid funnits där, frågat hur det har varit, gett tips när det har varit svårt, och för en gångs skull känner jag mig välkommen. 
Ni har uppfostratt en så fin pojk som nu är min man, och det ska ni ha tack för ! <3
Ni är en del av livet och ni betyder verkligen jätte mycket ! 
 
 
 
 
 
"säg bara tjilivippen" 

13/1-2013 del 2

Hade absolut ingenting att göra eftersom Emma hade tagit sängen och mamma soffan så var ju allt upptaget i rummet haha :) .
Så varför inte skriva ett blogg inlägg till när man ändå inte har någonting bättre för sig !?
 
Min nacke har börjat kört igen, så när man klämmer på ryggraden så är det som det ligger trådar där som man kan röra på men som knakar och brakar och flyttar på sig med ryck.. vet inte riktigt vad detta är men Emma ska massera mig ikväll med tiger balsam, som ärligt talat inte luktar alls gott, men det kanske funkar iallafall ! .
blir nog att åka in någon dag till farbror doktorn och kolla upp vad det kan vara för något eftersom det förstör mitt humör när jag får problem när jag ska laga mat och måste ha nacken lite böjd, dum nacke ! .
 
Imorgon ska min man få reda på om han får fast anställning så vi håller tummarna på det för han förtjänar verkligen det som han ligger i och jobbar på som satan ! <3
 
blev ingen promenad idag, vad jag vet än iallafall syster yster kan ju hinna ändra sig innan kl 8 då jag ska ta min sömntablett. 
skulle ju göra det dagligen no mather what sa vi senast igår, men är vi lata så är vi.. 
så jag har bunkrat upp med saft och ska snart inta rummet iallafall i en sån där jobbig fotölj ni vet !? haha :D
 
men på återseende igen 
 
som jag alltid säger " säg bara tjilivippen" 
 
 
 

13/1-2013

God morgon ! 
Är super duper mega trött eftersom jag inte har kunnat sovit så bra på en längre tid, gaaah vad är problemet liksom !?
Tror nog att det är saknaden av att inte sova med min man, kanske är dags att ta nästa kliv och flytta ihop? 
fortsättning följer :D .
 
Emma och jag har börjat promenera med, eftersom jag nästan är tvungen till det så att mitt hjärta ska orka pumpa fort mm.. men jag har inte riktigt orkat tagit tag i det där, och  jag gillar desutom inte att svettas eller gå promenader i ren allmänhet, men det måste nog bli en ändring på det om jag nu vill att allt ska bli bra en vacker dag ! .
Och idag under promenaden så kanske det blir att fotografera lite på isbitar som fastnat i vasen, kommer bli SJUKT fint :) .
 
men nu har ni fått en LITEN update på vad det är som händer och sker, just nu vet jag inte ens det själv för hela jag är en röra..
men jag hoppas att ni förstår :).
 
på återseende 
"säg bara tjilivippen"
 

10/12-2013

Vi börjar närma oss 21 år sen min pappa försvann och lämnade livet.. Något som känns förjävligt, att det har gått så många år, saknaden och sorgen efter honom kommer aldrig försvinna, man lär sig leva med det, men ärren kommer alltid finnas där sägs det och jag kan nu förstå vad det menas med dom orden.
 
 
Min pappa var en fin man, en man med heder i all ära <3
 
Pappa och mammas träffades i ungefär samma ålder som jag och David träffades, så jag hoppas att jag kommer få leva det där livet du och mamma hade, fast utan att den man älskar försvinner <3
 
Min pappa hade en anledning att försvinna, min pappa hade en smärta så obeskrivlig och så oförståd så att ingen förstod eller viste hur illa det var eftersom min pappa var tapper och kämpade i 3 långa år med värk.. Något som jag idag tycker att läkarna skulle ha sett och gjort något åt, då kanske, kanske hade jag haft min käraste pappa kvar <3 
Mannen som idag är himlens finaste ängel, mörkrets finaste stjärna, min pappa mitt allt ! <3
 
tro mig, vi kommer ses igen, i det vackra Nangijala utan smärta utan saknaden, för där kommer du aldrig lämna mig / oss , där är vi tillsammans förevigt ! <3
Jag älskar dig underbara ängel !
 
Du föddes som en stjärna och du dog som en legend. <3
du togs ifrån oss för fort..
 
 

8/1-2013

God eftermiddag! 
Inte skreve här nu igen på ett par dagar, har nämligen haft någon konstig huvudvärk.. då minsta ansträgning gjort så att jagv har fått ont i nacken och huvudet, så kunde knappt sitta vid datorn, men idag gick det bättre :)  .
 
Igår var jag inne på prov, nationella del c för att vara mer exakt, och jag vet inte hur det gick, hon har inte skreve på den sidan man ska skriva ut det eller något, börjar bli nervös big time ! 
men vi får se, vill ju bli godkänd i svenska 1 så att jag kan bli någonting en vacker dag när jag känner mig redo för det. 
 
tänkte även lägga in NÅGRA bilder från nyår, eller ah innan 12 slaget :) .
 
Haha undra vem som är mest trött igentligen ;) ? 
tror det är min maan jag (aa) <3
Älskar honom otroligt mycket iallafall, nu vet jag att jag har hamnat rätt <3 :$
 
Mamma jobbade idag och hon slutar om 15 minuter, så jag fick laga mat diska och sådant, och så klippte jag även min systers hår, har aldrig klippt förut så ah jag slog på stort och klippte personen som är mest rädd om sitt hår. ajjemen ;D 
 
Nuuu ska jag ta med mig mitt snurriga huvud ut på facebook istället :) .
 
"säg bara tjilivippen" 

5/1-2013

Tycker fortfarande att det är lika svårt att komma ihåg att det är 2013.. 
Men någon gång ska det nog fastna som det gjorde med 2012. 
Glömde tända ljus på pappas grav igår.. känns sjukt träligt.. men vi ska skynda oss ditt idag och tända och hoppas på att han inte blev arg på oss. förlåt pappa! <3
 
Idag blir det kyckling med ris! då blir Fanny glad, det var faktiskt sjukt gott med den där marinaden som man kan köpa på kronhallen, så det är jag nöjd med ! 
potatis moset blev lyckad igår, och både mamma och Emma tyckte den var perfekt, så nu tycker mamma att jag får göra den i fortsättningen för hon tyckte den var godare än sin egen, vi får kolla på den du :D .
 
Har mega ont i huvudet idag och den har hängt med mig sen igår, det strålar ut i nacken så det är sjukt irriterande eftersom man inte riktigt kan lägga sig på något sätt utan att känna något, utan nu gör ju nacken så det värker hela tiden.
blir att ta en treo när jag sover middag. Känner mig sjukt gammal att sova middag, men det är min stil! :D 
 
nu ska jag hjälpa mammsen, med maten!
 
"säg bara tjilivippen"
 
 

4/1-2013

God morgon! 
Är uppe med tuppen idag igen eftersom mamma skulle jobba idag också, så då var det bara att gå upp och börja förbereda maten som blir mos och fiskpinnar med gräddsky, så att det blir klart till klockan 10 då det är lunch rast ! :) .
ska även försöka stryka mormors julduk innan hon får främat av sina syskon, för dom ska fika hos dom och då vill mormor ha en fin duk.
blir även att gå till pappas grav och tända ljus eftersom det är helg nu, måste ju lysa på helgerna så det blir lite ljust och fint, saknar diig pappa ! <3
 
Neeh nu blir det nog att dra tag i "to do" listan och göra något. Kan ju inte sitta här hela dagen :D  ?
håller även tummarna på att min man får fast anställning den 10de, det hade varit underbart !! <3
stolt över den där underbara saken :$ <3
 
"säg bara tjilivippen" 

3/1-2013

God eftermiddag ! 
Idag har det verkligen varit full rulle, och jag känner mig faktiskt riktigt trött och seg..
Igår lämnade vi min man vid tåget eftersom han skulle hem till vänersborg igen, var sjuuuukt svårt att lämna den där underbara mannen ! <3 
vi firade som sagt nyår och våran 1år och 9 månaders dag tillsammans, så på nyår firade vi morfar, åt köttfärsgratäng och senare på kvällen åt vi ostar och hade mys pys <3
nästan vid 12 slaget skulle alla gå och lägga sig, men då gick jag och David till lägenheten och lagade mat som skulle bli klar lite efter klockan 12 , så pussade igenom 12 slaget och pussade in våran dag :$ sen åt vi mat och hade det jätte mysigt ! <3 
ett par riktigt mysiga dagar var det helt enkelt.
så nu väntar jag bara på att flytta tillsammans med den där underbara karln ! <3 
 
Idag var det NP som stod på schemat, så klockan 6 på morgonen var det bara att gå upp och göra sig iordning innan Inger kom för att skjutsa in oss, gick in och gjorde provet, kollade om Mickael solh var där för att ta bort engelskan och lägga ditt svenska b istället, men då var han inte där förens klockan 10, så då åkte vi hem med Keith, och så lagade Emma och jag makaroner och köttbullar :).
kom hem och kollade itslearning, och såg att jag klarade av provet ! :D
En glad Fanny! 
 
"säg bara tjilivippen" 

RSS 2.0