Mamma ! <3

 
Jag älskar min mamma, högre än högst, min ängel ifrån ovan ! <3
 
Min mamma har fått mig att skratta och även gråta, hon har torkat mina tårar och kramat mig så hårt och kärleksfullt. Hon har sett mig lyckas och även sett mig göra misstag och misslyckas. Min mamma har hejat på mig och fått mig att fortsätta att vara stark och hålla modet uppe, och ibland har hon även gjort mig galen. 
Jag tror mammor är ett löfte från gud att man kommer att ha en vän för livet ! <3
 
min mamma är min bästa vänn, hon vet allt och jag älskar henne så otroligt mycket, alla gånger hon har sett mig gråta, då jag trott att jag aldrig mer skulle kunna resa mig, så har hon ALLTID hjälpt mig upp. 
Hon är en stark, kärleksfull och vänlig människa med båda fötterna på jorden.
hon är min super women som klarade av oss alla fyra trotts att hon hade förlorat sitt livs kärlek. Hoppas att kärleken från oss alla barn får dig att lee, och jag hoppas att du känner av våran kärlek till dig ! <3
 
du är mitt allt ! <3
 
http://www.youtube.com/watch?v=AI4ARjIqw1w
 
En låt som alltid får mig att tänka på min fina mamma ! <3
 
 

17/3-2013

Drömde en helt fantastisk dröm, jag gifte mig och levde lycklig i alla mina dar med David, sagan jag alltid har drömt om, så idag kommer mitt leende vara bredare än en bred last ! <3 Längtar bara tills den drömmen blir deja vu eller vad man säger :$ <3

Igår kom Ronny och hälsade på så det var skoj!

"säg bara tjilivippen"

12/3-2013

Hur skulle människor minas mig !?
allt flickan gör är att städa diska, men sen då !?
 
När man står där i diskbaljan och man kommer på att "fan ingen skulle ju komma ihåg mig när jag dör!? "
Panikångest tjejen som inte ens klarar av att gå utanför dörren visa dagar.
Ja detta kommer bli en nere blogg inlägg, passar det inte så hej då, jag varnade er!
 
en kompis berättade för mig att hon har sett mig i mina värsta dagar, redan under skoltiden. detta viste jag inte då att det syntes, jag försökte vara glad i närheten, men i det stora hela mådde jag as dåligt, rent psykiskt.
Hon kommer ihåg att jag var som osynlig, hur jag gick breve men vågade inte ta plats, jag tittade på mina fötter och ville bara försvinna..
och det jag inte kan förstå är VARFÖR drog jag inte i varningsklockan redan då !? varför tog jag inte tag i detta när det var en så liten sak.
Jag var den osynliga flickan!
Men jag var glad att vissa såg mig när ingen annan märkte mig. <3
Men hur ska jag kunna bli ihåg kommer av världen när jag inte ens vågar ta plats eller synas !?
Jag kan inte ens säga ifrån när människor trampar på mig, jag skrattar och försöker kasta det bakom mig. Men ryggsäcken har kommit ikapp mig för länge sedan!
 
hur ska denna flickan någonsin må bra när hon inte ens vågar synas !?
 
Jag vet inte vilka kliv jag ska ta, eller vilka jag ens vågar ta ?
den senaste månaden har varit en mardröm, rakt igenom, Jag har tappat bort mig någonstans på vägen och jag hoppas att jag kan återvända hitta mig själv och bli glad och posetiv igen, för jag kan inte ha det såhär längre.
 
Jag har nog alltid mått dåligt under hela livet, det sociala har varit det jobbigaste, jag ville aldrig synas, jag ville vara osynlig för mig själv och för andra. och varför vet jag inte riktigt ens själv !? Kännde mig väll annorlunda och konstig, jag visste ju inte ens vad en pappa var när jag gick i lekis och fick genast "konstiga tjejen" stämpeln. 
 
Åhhh önskar bara att det vände..
 
Tjilivippen!

10/3-2013

God morgon! 
Trött och helt slut i kroppen idag, märks vilken dålig kondition man har när man leker med barnen som är fulla av energi :) .
Tyckte jag gjorde ett riktigt stort steg igår, träffade ju nya människor, och det gick bra! deras energier var jätte bra och jag trivdes att vara i deras sällskap! :) 
 
Har ju inte skreve här på as länge. 
men jag skrev ju för ett tag sedan att jag skulle till psykologen i Degerfors. Nu kan inte hon längre hjälpa mig eftersom hon är en som man bara samtalar med. så nu ska jag få remis till psykiatrin i Karlskoga på Rehab och samt  träffa en psykiatrisk läkare som ska skriva ut tabletter till mig..'
Känslan med detta är " hur kunde det gå såhär långt? " 
får ångest på att jag har panikångest.. för det är nog det onödigaste man kan genomgå.. min vardag går inte längre att hitta, den försvann någonstans. 
Men med Rehab så hoppas att jag kan komma en bit på väg tillbaka till det "normala" 
och hoppas på att det funkar! 
 
saknar även min pojkvän EXTREMT ! alla läskiga saker med rehab och tabletter gör att jag bara vill kryppa upp i hans famn och höra när han säger att det ordnar sig ! 
David är den personen som verkligen vet mig utan och innan, han vet PRECIS hur han ska göra för att mina panikångest attacker ska försvinna. Får jag ingen luft så kan ni räkna med att han kramar mig bakifrån för att han vet att jag då kan se att jag andas. Han vet även när dom där attackerna är på ingång, då ändrar han riktingen på min väg och då kan jag smitta förbi detta.
Han är min klippa och jag älskar allt med honom ! Han är den personen som VILL förstå sig på mig när ingen annan gör ! Min bästa vän, min pojkvän mittt allt ! <33
 
Nu ska jag ställa mig vid diskbaljan och göra lite nytta :) .
 
på återseende
"säg bara tjilivippen" 
 
 

6/3-2013

 
Jag är lyckligt lottad som får uppleva så mycket med dig ! <3

Du är en så lugn och posetiv person med fötterna på marken och huvudet i luften! <3 du har lärt mig att leva livet , något som inte funkade förr..
Du har tålamod stark som en sten, du är oftast glad och vet vilka vägar du ska ta i livet, du är målmedveten. envis och vacker ! <3 du är kärleksfull och bryr dig om andra människor som står dig nära. Du kan alltid ge en hjälpande hand, och du lyssnar så sjukt bra ! <3 Du vet vad som är rätt och fel, och du står även upp till det. du är SJUKT inteligent, inteligent och sjukt fin, det hittar man inte varje dag !? <3 
Du är annorlunda på ett så sjukt bra sätt, du är allt man någonsin har drömt om! 
Du är min bästa vän och pojkvän VARJE dag, och jag är lycklig lottad som får uppleva allt med dig, min klippa mitt allt ! <3
 
Jag älskar dig David Berg, 1/4-2011 var dagen du fick mitt hjärta och jag älskar dig mer varje dag ! <3
min framtida fästman! <3

3/3-2013

God morgon! 

Solen halv skiner ute och det kanske innebär att det blir en bra dag, kanske kanske kanske ! 
Igår hade jag världens huvudvärk igen.. den sätter sig i nacken och gör att jag får som migrän huvudvärk. Men trotts detta så kunde jag prata med världens finaste pojkvän i 1 timme! :) <3
 
Idag är det mest en slappar dag som står på Wanbergarnas schema. Mamma skulle kanske vikariera kväll, vi hade egentligen planerat att spela Bingolotto, men då får antagligen Emma och jag spela själva. 
blir att prata med bby och mysa ner sig för på Måndag är det massa samtal som måste göras. 
 
På Tisdag blir det även in till psykologen, sjukaste är att jag är lika nervös igen som jag var första gången jag åkte ditt. Men det släpper nog när jag är där :) .
 
och den 1 Maj så har vi Garage ! kommer vara såå underbart att bara kunna starta bilen och baka ut, ingen snö inga bekymer ! Kunna fixa små problem utan att tänka på att ligga på marken. Massa fördelar i ett litet garage ! ;)
 
Neeh nu ska jag titta om det är något mer jag kan börja med innan mamma kommer hem. 
Saknar min finaste pojkvän mitt i allt detta. <3
 
 
på återseende 

2/3-2013

God morgon!
Idag har mamma dubbelpass, och det menas att hon kommer hem nu halv 11 och börjar sen igen vid 3 och då ska hon jobba kväll. Är så sjukt stolt över min mamma, hon är verkligen en förebild att se upp till ! 
 
Igår firade ju jag och min bättre hälft våran 1 års och 11 månades dag, nästa månad har vi varit tillsammans i 2 år, 2 ÅR !? går liksom sjukt fort, men jag ska ju vara tillsammans med denna mannen tills evigheten faller ner, så det kan gärna gå fort, eller sakta. Jag har inte brådska :) <3
Pratade med Mamma, Mormor och Morfar igår om att flytta till Vänersborg, måste ju börja tänka på framtiden nu!
välja vilka vägar jag ska ta och sådant, då är det skönt att prata av sig med de som står en nära och se vad de tycker.
som det känns nu så blir det nog Vänersborg eftersom David börjar komma e bit på vägen där, så ah det blir att hänga med i flowet :) <3
 
 
Emma och jag tog även tvätt stugan idag, gillar när kläderna luktar äpple! 
så ah det var vad no får av mig idag, ska antagligen ut och motionera sen, men det återstår att se 
 
Hej då från en GLAD Fanny ;) 
 

1/3-2013

Min och min bättre hälft 1 års och 11 helt fantastiska månaders dag idag ! <3
Jag kan inte bli lyckligare än vad jag är med denna underbara mannen, jag har hittat hem ! <33
Jag älskar dig David Berg, nu och förevigt, släpper dig inte :) <3
 
 
 
 
 
Du är det bästa som har hänt mig, det absolut bästa ! <3  :$$
 
 

RSS 2.0