31/8-2012

HALLÅ ELLER !?
 
im back nu igen, kanske har mer att säga idag ?
vi testar :) .
 
 
försöker hitta mitt humör med massa bra musik, kärleksfullt och peppat, en vanlig fredag helt enkelt.
 
Tänkte även lägga in lite bilder som jag hade lovat innan .
 

 
Haha bara att ignorera mig och mina tjocka kinder, men det här är min vardag när min finaste pojkvän inte är här, jag älskar att ligga på soffan med min finaste vovve tätt intill, detta är dock inte stilen hon brukar ligga på, oftast brukar hon bokstavligen ligga rakt på mig med magen rakt upp typ som " klia mig på magen dåååå " super duper mega söt :) <3
 
 
 
 

 
Och självklart en bild från när min finaste pojkvän var här :) <3 tänkte inte lägga upp alla bilder vi tog idag pga att blogg.se krånglar lite och är GRYMT seg på att ladda upp bilderna.
 
Måste även säga att jag är sjukt lycklig med min finaste pojkvän David Berg, jag har hittat rätt i livet, ni vet nog hur det känns ? att veta att man är trygg ovasett vad man har med sig i bagaget, en person som förstår litar och tror på en <3 att känna kärleken i allt man gör tillsammans, som en enkel sak som att diska, blir helt plötsligt kärleksfullt när den man älskar kommer och håller en runt magen och pussar en i nacken och frågar om det går bra ? gaah obeskrivlig känsla som får en att inse att sådär kommer det vara förevigt, varje dag sekund av mitt liv, och jag älskar det fullkomligt :) <3 
 
 
 
/ Idag har jag och min syster haft prov i svenskan , krönikan som sagt som jag skrev om igår, är faktiskt inte helt hundra på att jag gjorde rätt, men jag hoppas det och att jag kommer framåt i mitt studerande ! 
har ju gått bra dom senaste gångerna när jag har trott att det ska gå dåligt, men jag kunde verkligen inte ha kommit mer oförberäd som denna gång, trotts mitt sökande på internett så hittade jag ingen sida som fick mig att förstå hela bilden av vad en krönika är..   eller annars så är det så att jag blir nervös när jag och min syster har skirvit helt olika angående krönika på helt olika sätt, som dag och natt.. men bara att vänta på att läraren ska ha rättat så att man kan kolla hur det har gått, förhoppningsvis har båda klarat sig ! 
 
Har ju även glömt att berätta att vi har ÄNTLIGEN fått tag på en bil! en Volvo 855 tror jag det var ?
vi var innan sådana som trodde att vi aldrig skulle hamna i en volvo, men under sker right !?
den är faktiskt grymt fin för att vara från 94, och den går som en klocka. Känner mig hemma i den och älskar varje åktur, har inte hunnit lagt in bilder eller tagit något på den, men det ska allt komma inom kort! 
vi har också döpt den (vi tror att den ska gå bättre om bilen känner sig älskad ) till Hugo, ni vet om vi skulle krocka så kan vi alltid köra den där underbara visan " skyll inte på hugo, skyll inte på hugo, han rår väll inte för att han gillar eran tik " dock har vi bötit ut tik mot bil, så det passar in när ägaren skäller på oss eller något dylikt ! En fin bil helt enkelt med massa kärlek..
 
 
har även varit ute mycket i skogen med mamma, så när min pojkvän skulle åka hem sist hade han både nyplockade lingon som vägde 14.5 kilo tror jag ? och en hel ica kasse med kantareller som hans undrbara fosterföräldrar gladligen tog imot :) .
Min pojkväns forsterföräldrar gillar jag extremt, trodde inte att jag skulle kunna komma överens med någons föräldrar, men dom är något extra och jag känner mig alltid välkommen när jag väll kommer, samt att jag älskar när min pojkvän är där, för han blir så stress fri som man kan bli, han trivs helt enkelt :) .
 
 
funderar även på att testa att popa popcorn ikväll eftersom det är fredag, och se om min mage klarar av det och om jag tycker det är lika gott som förr.
förr var nämligen popcorn min favorit, åt det varje dag i flera månader, sedan började min mage balla ut totalt , men min pojkvän skaffade ett par dunder tabletter mot magkatarr som hjälpte min mage extremt. så kanske borde testa en liten popcorn påse ikväll för att se om dom där tabletterna klarade det ultimata testet ;D
 
 
på återseende / Fanny Wanberg

30/8-2012

Tjoo.
 
Hinner inte skriva så mycket idag, blir nämligen pannkaka som står på schemat. så skriver bara lite snabbt om vart jag har varit.
 
Nu har Fanny Wanberg börjat på Komvux igen. så den här terminen kör jag bara deltid pågrund av att jag inte kom in på en kurs.
så det fick bli svenska och engelska.  Svenskan har jag tsm med min syster, dock har jag hunnit kommit en bit, men en del får jag göra tsm med henne :) . Har även prov imorgon i svenskan om krönika. men jag förstår fortfarande inte vad som menas med en "krönika" våran lärare är inte världens bästa lärare. hon berättar snabbt så man inte hinner att anteckna, och berättar inte precis allt man behöver veta.
men det kommer nog gå bra ska ni se ! :)
 
igår åkte min finaste pojkvän hem. helt sjukt vad jobbigt det var att släppa honom när han skulle med bussen. 
men ni kommer antagligen få bildbomber på massa kort jag tog tsm med honom :) vi plockade även kantareller, svamp och fiskade när han var här, sjukt kul och verkligen underbart att umgås med den där fina personen ! <3 
 
så nu har ni fått en LITEN uppdatering :) .
 
 
på återseende / Fanny Wanberg

10 Augusti 2012

God förmiddag.
Mitt humör idag är inte alls på topp, är trött rastlös och inte alls orken till någonting.
missade även min pojkvän på facebook med 10 minuter, awesome ! .
Neeeh usch ingen tur dag iallafall..
 
Idag ska vi städa hos mormor och morfar när mamma kommer hem. sen ska syster yster till kristinehamn, igen..
och nu jobbar hon även på fritids som vikarie ! (y)
 
Neh var inte på humör för bloggen heller, tjilivippen / Fanny*
 

7 Augusti 2012

Hallå !
 
Nu har jag ju som vanligt unte uppdaterat så mycket, varit mycket med att helt enkelt umgås med min familj, något som jag hellre läger ner min tid på.
Idag var mamma och jag inne på komvux och fixade det sista som antagligen kommer lösa sig innan den 22 nu när skolan börjar. det trista är att den 22 ska jag vara hos psykologen, så vi får se vilket jag kan välja bort under den dagen på bästa möjliga sätt !
 
och tro det eller ej, men jag klarade av dagen , där det fick bli, Komvux, Ö&B Lidel apoteket och kronhallen på en dag, något som jag vanligtvis brukar få panikångest för eller annars kraschar min mage , men nepp, det finkade galant, sen direkt efter att vi landade på hemmaplan så drog mamma, jag, mormor och morfar ut och plockade svamp, nästan en hel påse till Ante våran gamla granne som frågade oss dagen innan om vi fortfarande var ute och plockade svamp om han kunde få lite om det blev över. så ett skäpp kommer lastat till han :) .
 
Min underbara pojkvän ska ju som sagt antagligen fixa min blogg inom kort, kommer bli sååå fint :$ <3
 
Har även varit på sååå sjukt bra humör det sista, känner att jag har koll på livet ! .
 
neeej nu börjar min sömntablett ta form. så det får bli att lägga sig framför tvn tills Emma kommer och håller på med mitt hår medans jag kliar hennes benn :)
 
på återseende / Fanny*
 
David Berg <3


RSS 2.0