26/7-2012

Tjilivippen .
 
Har nämligen så sjukt ont i halsen och tror även att jag har lite feber på det med.
 
Men men , nya tag och nya möjligheter.
 
Var hos psykologen igår, jag ska jobba på att ta plats mer, för i den här takten så kommer jag inte må så bra i framtiden. så jag hoppas ju att jag kan  jobba på det snabbt och vara ute på bannorna igen..
 
imorgon blir det att grilla med Familjen, den älskade familjen! <3 Vad vore men utan mamma syskonen pojkvänen och mormor och morfar ? guld värda ! <3
 finns inga ord för hur mycket dom människorna betyder, människor som alltid finns där är svåra att få tag på, så människor, jag hittade allt flera stora guld tackor ! <3
 
min pojkvän är och rollspelar, tror att han skulle göra det hela helgen ? men sen hoppas jag att han bara är min <3
 
men nu ska jag nog återgå till att umgås med familjen :) .
 
på återseende / Fanny
 
 
 
 
 

18 Juli 2012

God eftermiddag ! :) .
 
Nu är jag ensam hemma med min vovve och självklart med min broder Jimmy som har semester denna vecka ! Känns skönt att slippa sitta helt ensam hemma, inte lika tyst och dystert !
 
Älskar blogg.se mer och mer för varje gång jag går in, så gör mig inte besviken nu ! :D .
Min pojkvän är hos Johan med Jazz, fint att han slipper sitta ensam nu när han hoppar på kryckor och allting <3
 
Den 25 nu så ska jag in till psykologen igen, ska ju berätta hur det går med mina små utmaningar hon har gett mig. nu var det att vara på hemmaplan och verkligen försöka att hälsa på alla utan att kolla ner, försöka gå in i folkmängden istället för att vänta på att alla ska försvinna.
låter ju så sjukt att en sådan enkel sak som att kolla upp, är så svårt för andra. men som psykologen säger att det det är inte lätt , men man får jobba med det och acceptera det. Jag är som jag är, och man får respektera mig.
 
ska även snart försöka utmana mig och försöka ta mig till min pojkvän. ni förstår att tåg är nog det svåraste jag vet. jag har mina ögon i nacken, jag vill inte stå ivägen, trotts att jag vet att det är lika mycket jag som får stå där som alla andra. men jag backar ALLTID. samt stressen som för med tåg, bara att åka in på parkeringen i kristinehamn är en ah usch ! mår bara illa på en gång, mycket oväsen och folk som springer för att hålla tiden.
Neh usch tåg är inte alls så trevligt som man tror, inte med panikångest iallafall.  byta samtalsämne tror jag.

det värsta är att jag har inte alltid varit såhär, vist jag har varit blyg och väldigt nerstämd. men jag har ändå kunnat åka tåg utan att må illa mm.
men nu går det inte. jag är fortfarande blyg , men med mycket starka åsikter och rädd för vad livet kan ge med sig.  min psykolog tror att jag är väldigt stress känslig, att minsta lilla sak blir större för mig,
HATAR stress.
ska bli skönt att träffa henne igen iallafall ! :)
 
Vad händer hos oss då? Jag trivs så in i bomben i lägenheten, varje sak gör man med glädje och man riktigt slappnar av . ett plus helt enkelt ! :) .
 
neeeh nu ska fröken Wanberg gå och kolla på tv med hunden.
 
tjilivippen !
 
/ FannyWanberg
 
 

13/7-2011

woho , det måste ha varit länge sedan som jag var här inne, blogg.se är ju uppdaterad, fräsch och rolig att skriva på nu ju ! en tummen upp till nya blogg.se ! :) .
samt så älskar jag att det blir små röda streck när man skriver fel, eftersom jag gör det grymt mycket. men nu när jag ändå skrev det så försvann det , men det kommer nog tillbaka om jag lockar lite på den ! :D .
 
Vad har hänt i denna lilla flickas liv då !?
haha igentligen inte så mycket om jag ska vara ärlig, hon har bara levt livet, sakta men säkert :) .
 
Min underbara fantastiska pojkvän var här för lite mer än en vecka sedan. saknar honom extremt, och att han kom hit var nog det fantastiskaste som någonsin kunde hända! <3 Just det att han alltid finns, vått som torrt och stöttar och bara är allmänt bäst.. Jag är helt klart lycklig med den där mannen som är min pojkvän som jag än dag kommer säga ja till i kyrkan, för hela min kropp skriker att han är den rätta, det är  han jag kommer spendera hela mitt liv med, bli gammal och grå och lyssna på gammal knastrig musik, fast om jag känner min man rätt, så kommer det inte vara så knastrigt, för ovasett vilken ålder så kommer han vara en riktigt gammal gubbe som ska ha allt  det nya inom högtalare, mobil, you name it ! men jag älskar honom lika mycket för det ! <3 jag är helt enkelt förälskad i den där underbara mannen ! <3 Mitt liv är hans liv och vi bygger en underbar framtid tillsammans ! <3 :) .
 
nu kan jag ju inte bara prata om min kärlek till min man ju, Puh det är svårt att sluta när man väl har börjat och vet man vill här i livet ! :) .
 
som sagt min pojkvän var här, även han tyckte att vårat monster till vovve var lugnare och mycket mer harmonisk .en tummen upp för den ! :D .
han lyckades även få en spricka i foten och hoppar numera på kryckor!  önskar att jag vore med honom och kunde hjälpa honom nu när han är..... hoppande ? :)
 och förlåt än en gång bby, och hoppas det släpper snart ! <3 Jag älskar dig!
 

jag trivs som fisken i vattnet här, det är skönt att kunna göra massa sysslor och ändå har energi kvar!
Så numera så städar vi varje vecka på torsdagar uppe i våran lägenhet, sedan på fredagen så städar vi nere hos våran mormor och morfar snett under :) .
Luktar ju så in i bomben gott med ren och fräsch lägenhet, bara inte golvet försvinner så mycket som vi svabbar golvet ! haha :D .
 
Idag då ? jo då ringde min finaste och sa godmorgon och att han skulle spela rollspel med Jazz, Johan och pojkarna från Göteborg, kan nog vara skönt förn och vara med Boysen nu när han är lugn och fin efter en vecka hon hans fosterföräldrar ute på landet :) <3
Lagade mat med mamma , gick och la mig en stund på soffan, vaknade av att Emma var borta, hon hade tydligen åkt utan att säga hej då till mig ! :D
 
städade hos mormor och morfar, gick och plockade blåbär till en blåbärspaj och sedan hittade vi även kantareller till kantarellomelleten, det blev en halv påse med kantareller, tänk vad mycket guld man kan hitta i skogen ! :D
 
kom hem, så åkte mamma med Keith upp för att hjälpa honom att måla någon trailer?
jaja och då bestämde jag mig för att rensa och steka dom där kantarellerna, och kan ju erkänna för er att det råkade slinka ner 2 mackor med kantareller på, men shhh ! :D
blev även en lång promenad med Jimmy och min vovve, så nu ligger hon fortfarande slut på golvet efter ungefär en timme.
så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan laga mat och baka lite !
 
Men nu ska jag dra mig , tjilivippen ! :) / Fanny Wanberg
 
 
 
 

RSS 2.0