29/10-2012

Tjenixen ! 
 
Puh är lite smått nervig inför imorgon, ska nämligen in och kolla på en kort film sen ska man redovisa den muntligt.. 
jag och muntligt går inte ihopp. jag får dödsångest och det är en jobbig känsla som går igenom kroppen, jag mår dåligt psykiskt och vill bara springa därifrån.. samt blickar från andra .. nah inte min stil..
 
Men jag jobbar varje dag med att bli av med min panikångest, en enkel sak som att gå till affären är plågsamt för mig, för när människor trängs med mig och sträcker sig över mig så får jag panik.. känns som jag inte borde vara där över huvud taget.. men affären är mitt ställe att träna på, min psykolog har gett mig läxor förstår ni att försöka stå kvar så länge som möjligt när någon trängs med mig.. men än så länge funkar det någorlunga så länge ingen tränger in mig i ett hörn, finns inget värre när man inte kan "fly" situationen..
så varje dag är en kamp att ta sig igenom.
jag måste träna på att även Fanny den där Wanberg också får plats på världen, jag ska ha min plats mitt uttryme lika mycket som alla andra, ,men ännu är jag inte där! men jag har en början och hoppas på att bli bättre.
 
men till min räddning nu då om imorgon ! 
min lärare skickade och sa att man bara behövde prata med EN person för att kunna få G så hon satte ihop mig med min syster :$ . men saningen är att jag tycker det är lika svårt med henne också, men ändå är det ett lugn att personen som sitter framför mig förstår mig och hon tycker inte jag är konstig ! du är bäst syster ! <3
 
och till min kamp till ett bättre "liv" så är jag SJUKT glad över att jag har min pojkvän som alltid stöttar och tror på mig och finns verkligen varje dag ! <3
min familj som är den bästa familjen ! 
 
JAG ÄLSKAR ER !!
 
 
Puss / Panikångest tjejen *

27/10-2012

Hallå :) .
 
Idag är det lördag och jag tänkte, damn jag har ju massa bilder på min mobil som jag totalt hade glömt bort, så ni får en smyg titt på alla godheter som finns i den ;D .
dock för att få någorlunda privatliv så har jag sparat det mesta till mig själv (aa)
 
Har nu iallafall börjar med en hm hur ska man säga... aniktstvätt/ansiktsmask som man kan välja själv hur man vill använda den. beroende på tid och så..
så här ser den ut 
Min hy var innan som en katastrof, fick finnar stup i kvarten och jag mådde verkligen dåligt över det.. men redan försra masken med denna så såg man hur porrerna öppnades upp och man såg verkligen skillnaden, den ända som är ett minus med den är att när man har haft den i ett par dagar så blir huden lite torr och irriterad. 
Men min hud har börjat blivit bättre nu och det är jag glad över.
man ska använda denna varje dag, mask som ansiktstvätt :).
 
 
Såhär ser jag ut med denna, men dock tror jag att jag är för snål med den, tror man ska ha mer på så det blir ett tjockare lager, men ah jag är snål helt enkelt :D 
 
 
Sen så måste jag även tacka min mamma som stickade en mösshalsduk åt mig och den vart bättre än vad jag trodde, tog bilder på den när jag inte alls hade fått ordning på hyn så min näsa ser lite glansig ut.. men heeeey vem bryr sig !?
 
Tack såååå jätte mycket älskade mamma <3 *har även inte sovit på över en vecka, så ah ni ser mina påsar under ögonen också, jag bjuder på den ;D 
 
 
 
i förr går när vi skulle hämta Emma i karlskoga, så började det snöa... på riktigt , vi hade inte ens dubbdäck.. så sakta fick vi snigla oss fram till lilla åtorp, men vi kom hela och fina och det är vad som räknas :) 
 
Bildbevis ! 
 

Nu ska den här wanbergarn gå ner till mormor och morfar och hämta mammas mobil för att inta soffan och glo på tvn samtidigt som jag pratar med mannen i mitt liv :) 
 
Puss / FannyWanberg*
 

26/10-2012

Hallå där ute !
Pluggar nu inför en essä som ska in idag så känner mig sjukt stressad, men har kommit en bit på vägen ! så vi hoppas på att det hinner i tid och att jag gör någorlunda rätt.
Blev även nästan idag på körd på ett övergångsställe i Degerfors, men det gick bra och berättar nog mera om detta senare.
Men nu ska jag sätta mig ner igen och fortsätta nu när jag har ätit upp min fina bannan :$ <3

Tjilivippen / Fanny Wanberg*

David Berg, min maan <3

22/10-2012

god kväll!
är redan jätte mörkt ute och jag som hade tänkt att ha tagit en promenad idag,, men vill ju inte gå när det är mörkt ute, man vet ju aldrig vad man kan möta !
 
Imorgon ska jag in till klockan 10 till komvux, ska först på handledningen på engelskan sen får jag springa på handledningstiden på svenskan då jag även hade tänk att sätta mig och plugga och fixa inför essän som ska in på fredag. sen efter det så är det genomgång på svenskan på power point. och mitt i allt så måste jag försöka hitta modet till att " ja Fanny du ska klara av att stå där uppe, DU ÄGER " naah just nu det senaste har det mer blivit " SHIT tänk om det inte går bra, det kommer inte gå bra! FAN JAG KOMMER DÖ AHHHHH " typ..
 
men vi hoppas på bättre tider och att min gulliga psykolog behagar att höra av sig igen, känner att jag behöver henne litööö.
sä han vi även inte att ringa pilgården idag heller, så imorgon kanske vi kan ringa om sömntabletterna så är dom på apoteket tre dagar senare. jag som redan känner att jag håller på att hoppa in i väggen.. Men vi försöker hitta glädjen i små saker, musik, älsklingen och familjen! <3
 
i lördags hade våran granne fest också, gick faktiskt grymt bra för att Tanja aldrig har varit med om att så mycket folk har gått i dörrarna ! så en tummen upp ! (y) 
Grattis till han  man fyller väll bara 30 en gång ? så jag tyckte det lätt mer som dom hade roligt iallafal :D 
sen var ju även grannen trevlig och bjöd våran mormor och morfar på mat som blivit över så mormor och morfar blev mer än glad över detta :) .
Tummen upp för helgen helt enkelt ! 
 

idag började även min finaste pojkvän på praktiken, som kan leda till jobb som det värkar så ser det ljust ut iallafall, så vi håller tummar och tår :) <33
 
nu ska jag hitta på något skojj att göra, på återseende / FannyWanberg*

18/10-2012

God kväll ! 
 
Är helt slut men huvudvärken börjar ge med sig, tack vare mina glasögon och min fina nackkudde som jag fick av min finaste pojkvän för ett tag sedan :) så dom sakerna har räddat min dag hyfsat bra iallafall ! <3
 
var nyss ute på långpromenad med min Vovve Tanja, gick ganska bra om jag får säga det själv, dock fick hon se en liten tax, så Emma trillade på rumpan xD Men sådant man får ta :D så nu är jag blött och fin så maybe jag kanske slipper duscha på en vecka nu.. skoja :D 
Vad tycker vi om regn?
Ohhh ja, Fanny gillart inte !
 
ska även försöka börja med svenska saken som ska in på Fredag ! känner inte ett dugg för den, essä, vad fan är det för något trams liksom !?
 
vill även hinna med så mycket pyssel, vad för pyssel vet jag tyvärr inte men någon sådär pillrigt och kul som blir jätte fins sedan som man kan ha med sig hela livet ! det hade varit grymt :D .
nu får vi även se om det blir oktobermarknaden för min del.. för parabolen vill ju fan inte funka så nu har vi beställt in installatör som ska hjälpa oss, gud hjälpe oss ! 
blir ju så sur när ingenting funkar och när allting är så förbannat dyrt.. men men bara att bita i det sura äpplet igen..
 
nu ska jag nog sätta mig här vid datorn och kolla på " i skuggan av värmen " på youtube ! bästa filmen jag någonsin har set och jag rekomenderar den starkt ! 
 
på återseende / Fanny Wanberg*
 
David Berg, du är mannen i mitt liv ! <3
Jag älskar dig !                
                   
 
 
 

17/10-2012

God eftermiddag.
Har inte velat eller haft lust till att skriva på bloggen. har nämligen inga sömntabletter kvar och har inte haft tummen ur att fa tag på några igen.. vill nämligen prova varje gång för att se om jag kan sova utan dom.. men tji fick jag.. har inte kunnat sova på 2 dagar, ligger och vrider och vänder mig i 2 timmar innan jag kan somna, sen vaknar jag av varje litet ljud, ligger och grubblar en massa. så detta har resulterat i att jag har världen huvudvärk ! (Y)
 
 
Awesome !
 
 
har försökt att sova under dagen med men det går inte, är ju stressad typ hela tiden så ah det går inte helt enkelt.
Någon med bra tips om hur man kan göra för att sova bättre när man har stress problem ? är tacksam för alla svar ! 
 
nu ska jag snart försöka smälla i mig lite pommes, om det nu går med huvudvärken.. återstår att se :) .
 
på återseende / FannyWanberg*

15/10-2012

Är sjuk så kommer inte skriva här inne förens jag har blivit bättre, Någon mer än jag som har åkt på förkylningen som går med ont i halsen och febrig ?

 
Förre*

Jag var RIKTIGT stolt över mina ögonbryn.. 
 
 
Och nu.... ser jag bara ut som en alien  -.-´
 
 
Efter*
Till minne av mina ögonbryn !! 
Jag saknar er såååå mycket !! :( <3
 
 
Fuck*
Men nu Älskling, ser du hur jag ser ut ! men jag hoppas att dom har hunnit vuxit ut LITE tills jag kanske ska till dig på oktober marknaden !
Jag älskar dig ! <3
 
 
Puss* Fanny Wanberg

Jo men visst !

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag hoppas i duschen!
 
Fick bli en ny parabol box eller hur man säger, tydligen håller inte boxarna så länge så hon som mamma ringde till tyckte det var ett under att vi hade hållt den levande i 6 år.. Kärlek för fan kärlek.. nemen jag tycker att det är sjukt dåligt av canal digital att när dom vet att det finns sådana problem så tycker man ju att dom kan stå för kostnaden för en ny.. efetrsom dom inte säger när man går med att " ja boxen kan gå sönder om ett par år och då kommer ju även kostnaden till en ny.. " och det är det jag stör mig mest på.. men bara att bita i det sura äpplet och vänta tills nästa vecka då den där underbara "nöjes" boxen kommer på posten :D
 
Nu ska jag ta min kalla kropp och hoppa in i duschen där det är varmt.
 
på återseende / Fanny Wanberg*

12/10-2012

God morgon!
Vaknade imorse odh fick till min förskräkelse se att det var frost och minus 4 grader ute.. inte okej xD
Jag hatar kyla men älskar färgerna under hösten. Men helst vill jag nog ha sommaren :$ 
 
Imorse fick vi även ställa oss ute och försöka rikta om parabolen, blev mitt i natten ingen signal.. sjukt jobbigt att stå där när det är 4 minus och bara " noll. lite mer, noll mer åt höger vänster.. haha grannarna lär tröttna på oss inom kort :D 
vi har fortfarnde inte fått iordning på parabolen så det får nog bli att glo på dvd resten av dagen !
 
hade världens katastrof huvudvärk igår, antagligen för att jag angagerade mig i att få iväg läxorna som ska vara inlämnad i dag fredag. så igår var min finaste pojkvän så snäll och skickade iväg det åt mig när jag låg i huvudvärk och mådde illa, Tummen upp för den ! 
 
 
 
 
David Berg,
Tack älskade finaste du ! <3
 

Idag ska även min finaste in på en jobb intervju, så jag håller verkligen både tummar och tår på att det går bra! <3 
 
Just de ! vi möblerade om igår i sängkamaren, så nu är det så mycket mysigare än vad det var innan ! :D den är lägenheten är den finaste, och jag trivs något så fruktansvärt mycket ! :) .
 
 
 
Nuuu ska jag dra mig och hjälpa mammsen med maten :D
 
Heeeeej dååå
 / Fanny Wanberg* ;)
 

9/10-2012

Hallåå..
 
Just nyss försökte jag kolla på Forrest gump som min bby fixade så jag skulle kolla på, eftersom vi ska ha det som " prov" på engelskan att berätta om filmen. Men datorn var för varm så hela filmen hackade. blir att prova den imorgon istället. Inte lätt att vara 4 personer på en ensam stakars bärbar dator, men sådant är livet :) .
 
är mycket tjafs nu hemma så nu mera stänger jag dörren.
Jag tycker att när man bor hemma ska man lyssna på den personens regler, säger den nej så är det nej och då behöver man inte tjata mer.. 
Mamma har ju alltid gjort som vi har velat när vi var små, Byta blöja, ge oss mat och helt enkelt följt allt vi velat. nu måste vi ju lära oss att lyssna på henne när vi bor hemma.
så nu tycker jag att det börjar bli för mycket bråk hemma så jag vet varken ut eller in.
bara att hoppas att någon förstår och det blir en ändring snart..
 
 
Har btw RÅKAT bli av med halva ögonbrynet.. ser sjukt kul ut och jag bjuder på den.. xD 
skulle till skolan och hade 10 minuter innan vi skulle åka. har stört mig länge på att det har sett bevuxet ut så jag tänkte att nu tar jag det. La över enna handen över det vänstra ögat eftersom jag har ett brytningsfel så att ögat skakar till, så la helt enkelt handen över det och hållde i ögonbrynet och tog allt som jag trodde skulle bort. Men tydligen var det mer än vad det skulle vara.. så nu går jag med ett långt ögonbryn och det andra vart kort.
Awesome! 
 
 
Nu ska jag nog ta den där promenaden och andas lite, man får inte glömma detta.
 
på återseende / Fanny Wanberg

9/10-2012

In till skolan för att lyssna på genomgången inför Essä och Dialekt.. känner mig inte ett dugg taggad.... skriver mer senare :)

8/10-2012

God middag! Fick en sjukt fin syn förut..
min syster och mamma är i karlskoga och min bror är och jobbar. så jag är ensam hemma i lägenheten med Tanja våran sibiren husky shäfer hund som är en blandning som ni nog förstod.
så sitter jag i sängkammaren med musiken i högsta hugg, ni vet "call me maybe - Carly Rae Japsen" så skulle jag gå och slå av radion som var på i köket "som är sjukt irriterande när den är på trotts att ingen lyssnar.. " till min förvåning står våran hund på bordet och knallar runt redo för att lägga sig där. till hennes förvåning kom jag ju på henne så hon hoppade ner med en dundrande fart! 
 
Det sägs ju att när katterna är borta dansar råttorna på bordet. nu blev det mer " när ägarna är borta så dansar tanja på bordet " AWESOME !! :D
 
Är lite smått trött och kanske LITE hungrig :$ vi åt nyss men börjar bli smått hungrig igen.. efter att jag opererade bort mina halsmandlar så har jag fått mer aptit :)
Mina halsmandlar som jag oprerade bort för ca 2 år sedan växte både utåt och inåt. och det hade hållt på i ett par år innan dom kom på detta. eftersom dom inte har återbesök på halsont så trodde dom att mina halsmandlar gick tillbaka efter varje gång, men det visade sig att efter varje gång jag fick ont i halsen så växte det lite till och det gick inte tillbaka. så när jag kom in till " öron näs och halsmottagningen så kom dom på detta och då var jag nära på att kväva mig själv. och allt jag åt fastnade mm. och efter att dom hade tagit bort dom så kom läkaren in och sa att det var dom största halsmandlar han hade sett eftersom dom växte utåt mot nacken och in i  halsen. 
så idag äter jag som en flodhäst, innan var det inte kul eftersom allting fastnade, så nu har jag iallafall gått upp en 7 kilo. och det är stor för mig som aldrig har vägt såhär mycket någonsin :) .
 
nu kämpar jag istället för att komma över min panikångest och dödsångest.
jag är livrädd för att min mamma ska dö ifrån mig, och sen är jag själv rädd för döden.
Jag tar på mig väldigt mycket som " mitt ansvar" trotts att det inte är mina bekymer men blir av någon konstig anledning. men jag jobbar på detta för att det ska bli bättre.
och självklart så¨måste jag försöka att åka till min pojkvän i trollhättan, har inte kunnat åka ditt eftersom jag är lite smått rädd för tåg, trånga utrymmen och rädd för att dö.
men snart så så ska jag kämpa mig ditt för jag har bara varit där 3 ggr under vårat ett och ett halv år och han har varit så förstående och åkt hitt istället ! <3 han är bäst !! <3
 
nu ska jag nog försöka diska åt mamma tills hon kommer hem.
på återseende / Fanny Wanberg

7/10-2012

God morgon !
 
Glömde berätta igår att det kanske kan se LITE rörigt ut här inne ibland för min finaste pojkvän håller på att fixa om i min blogg :) <3 
den behövde en ny förändring, mer ljus mm eftersom jag sattsar allt på ljuset nu när jag har panikångest så kanske ljuset kan få mig på bättre humör :) 
 
Glömde även berätta att min pojkvän köpte en DUNDER fin väska till mig på Åtorpsmarken, så nu mera är jag en väsk tjej. Innan kunde jag verkligen inte gå med väska, var bara till skolan för att ha alla böcker i. men behövde en ny eftersom min förra var för liten. så kommer David och köper en JÄTTE fin väska i skin och den största väskan jag sett, men allt får plats, till och med en 2 liters cola ;) Happy face or what ? :D <3 
 
nu ska Fanny gå och hjälpa mamma med maten.
men skriver nog mera senare :) .
 
på återseende / den där Fanny Wanberg

Kärlek ! <3

det här är min berättelse mitt i sagan av mina drömmars berättelse ! <33
 
Jag viste inte mycket om livet, jag hade mina problem med personen som jag då trodde var den rätta, jag sucktade fotfarande efter den där berättelsen och funderade på när det skulle blomma ut, trodde att berättelsen skulle vara sådär "svart vit" lögner svek och inte "kärleken" som man drömmt om som liten flicka.
som när man lekte i sitt dock hus och viste percis hur varje känsla skulle slå till i sina dockors hjärtan, man viste varje steg, varje hopp.
 
hade haft kontakt med en kille, en person som jag då trodde inte skulle ha så stor betydelse i mitt liv, han fanns där och tröstade gråten men även delade skratten med mig när något patetiskt hade hänt som jag hade skämt ut mig för.  tog ett tag och mitt ex och jag bröt upp i en stort gräl, vart kallad massa elaka saker och fick även reda på av en av hans kompisar att han hade varit otrogen, även försökt med många på massa fester. samt sagt att vi inte var ett par. hände även att han ringde och sa sådana saker på fyllan. jag gav upp, ville inte ha kontakt mer och mina ögon öppnades upp att han var en riktig röv i mina ögon, såg det bara inte innan, han var inte berättelsen som jag sökte. 
och eftersom jag ville ha min saga, den där "drömprinsen" så ville jag inte ge upp. Kom in på drömmarnas land "MSN " så loggade den där underbara personen in, som alltid funnits där och bekräftat hela tiden att det inte var fel på mig gång på gång när mitt ex hade sagt att jag gjort fel. vart glad när jag såg det där lilla namnet ploppa upp i det högra hörnet, "David"  med grön färg och allt, tog inte länge förens han skrev, och känslan av att höra ljudet av att någon ville prata med mig , bekräftelsen igen ! <3 
vi pratade senare i flera dagar månader om allt, hur man ville ha ett förhållande! vi var så precis lika på den fronten, man ska inte vara otrogen , man ska stötta och älska personen in i det sista och allt möjligt ! <3 
det blev sena nätter som jag ALLTID vellat ha i min dröm saga i huvudet ! <3 
 
sen en natt när jag hade vart på fest hos en kompis och sov hos min bror, så visade det sig att min dröm prins hade ringt 20 ggr med 10 sms och jag hade missat honom, vi hade då aldrig pratat. men intresset var på topp och att personen försökte få tag på lilla mig ? obeskrivlig känsla med ett leende på läpparna som aldrig ville gå ner.
och nu till saningen.. Jag hade ALLTID varit intresserad av David på ett eller annat sätt,men trodde att det bara var jag som märkte av "gnistorna". vi hade ju pratat i 3 år så trodde att det kanske var bandet mellan ?
men en dag så skulle jag irnga honom som planerat det var. var as nervös ! jag brukar inte vara så nervös men detta var speciellt, han viste allt om mig, att jag kanske hade fått känslor för honom och allt ! <3
ringde, men han svarade inte, ringde en gång till så svarade den där personne med den där obeskrivligt lugna rösten, den som fick mig lugnn och fnittrig på samma gång! <33 
då viste jag att det var kört, jag var ju för fan kär ! <3 inte bara intresserad utan kär rakt igenom !! <3
vi pratade efter det varje natt och sa godnatt och pratade verkligen i 3 timmar, och varje gång var jag pirrig och röd om kinderna och längtade något extremt efter att få träffa honom, min dröm prins ! <3
 
tillslut kom vi till skott, vi bara var tvugna att träffas, nu på en gång... gick inte att vänta längre!
David fixa skjuts till Karlskoga buss station, jag kunde inte sluta fixa mig, jag ville vara perfekt! 
åkte med bilen och kände hur hjärtat slog fortare, och smsen bara flödade på!
kom fram och min mamma frågade om jag hittade honom när vi åkte förbi, neeh sa jag först men precis när jag sa det så såg jag en välbekant person sitta där på en bänk med mobilen i högsta hugg och kolla rakt ner på den.. jag bokstavligen hoppade ut ur bilen och gick fram i hastig fart som man hade sett i film! <3 kramade honom så hårt jag kunde ! <3 och dom som känner mig vet att jag inte kramar folk hur som helst särskilt inte främande, men det här var något extra, det kändes som vi redan hade setts, 100 ggr innan ! <3 
vi kom hem, jag satte mig i hans armar och det känndes så underbart, känslan som man hade utspelat till sina dockor i dockskåpet fanns där ! 
jag bara väntatde och längtade tills han skulle kyssa mig, det tog ca 1 och en halv timme innan kyssen kom ! och jag kunde inte sluta le !! <3
 
när min saga började var den 1/4-2012, och den forsätter än i dag med massa nya kapitel i livet ! :)
 
 
Jag älskar min underbara man David Berg som gör min dröm saga till verklighet ! <3

4/10-2012

Herregud..
nu är det mycket att göra. ska läsa ut svenska boken som jag ska hinna göra bra och underbart fina nyckelord tills imorgon.. sen så ska jag även hinna öva mig inför provet som jag ska ha imorgon.
Vart super duper mega lycklig på min syster när hon kommer in i bilen "haha jag har inget prov imorgon, får göra det på en orienteringskurs istället.. "  Ursäkta, men FAN också.. min syster är lite skaddeglad sometimes, men detta tog priset! får vara glad för hennes skull att hon hinner öva ett par dagar extra och hoppas på att hon kan följa med mig in till skolan imorgon och vänta utanför ! (y)..
 
så Fanny är fullspäckad till max, och så har vi även tvätt stugan idag mellan 12 och 16, så bara att rulla upp ärmarna och hugga i.
 
Känner mig inte så posetiv till detta, känns inte som det kommer gå så himla bra, men måste försöka vara posetiv  så kanske det går bra för de :) .
 
Min bby åkte även hem igår, inte alls kul att se honom gå på ett tåg som går flera mil bort ifrån mig :( <3 
men vi spenderade våran 1 och ett halvt års dag tillsammans, då vi gjorde wraps och hade myspys :$ underbart mysigt och kärleksfullt ! <3 får en att inse hur mycket man vill flytta ihop med den där mannen, finns inte en ända gång man tröttnar ! <3  får bli att planera och fixa så det får bli verklighet :) <3.
 
nu ska jag sätta mig i soffan och läsa det sista innan det ska in.
 
på återseende / FannyWanberg  
 
Snälla snälla syster hjälp mig (aa) <3
 
 
 
 

RSS 2.0