27/2-2013

Intar depp posetion och intar sängen.
Tycker inte det är kul längre!
Dålig flicka som inte ens kan klara av skolan..
 

24/2-2013

God morgon !
Ny dag nya möjligheter. Igår var det en ganska bra dag ändå.
Tittade lite på film med syster  yster så det fick bli dyngkåt och hur helig som helst! 
 
Idag är det Söndag så medans mamma jobbar kväll så ska Emma och jag spela Bingolotto åt mormor och morfar. och sen hoppas vi på att det blir massa mamma mys när mammi kommer hem <3
 
Har även blivit AS blödig det senaste så fort jag ler och känner mig sjukt lycklig lottad så börjar jag gråta som en skit unge! 
Mamma berättade för mormor och morfar i förr går hur jag sprang ur bilen och slängde mig runt halsen på David första gången vi sågs, och då kom tårarna, för jag är SÅ sjukt glad över att ha träffat den här underbara mannen! <3
Jag har hittat min lycka, min lott i livet! <3 
Jag är lycklig ! <3
 
 

Men nu ska jag börja skala potatis så det är klart tills mamma kommer hem till lunchen ! 
 
på återseende 
"säg bara tjilivippen"'

23/2-2013

God middag !
snart blir det att slå på plattorna till maten och fixa och dona tills mamma kommer hem :) .
Skulle ju ha varit hos min man nu som vi hade planerat, men som vanligt blir det förhinder, men jag hoppas att det snart blir av, för jag saknar ju faktiskt den där underbara mannen, Jag har ju hamnat så rätt så man blir helt paff när man kommer på att han är ju verkligen min, det kommer vara vi förevigt! Jag lever i min dröm värld :$ <3
 
Idag blir det Mos och fiskpinnar till middag, ingen direkt "fin" middag men det dugger en sådan här Lördag när mamma vill ha lite snabb mat när hon kommer hem på rasten :) .
 
Händer annars idag då !?
jo vi har ju tvätt stugan, men den är ju snart klar. Och sen funderar jag även på om jag ska ta min promenad idag !? hmm maybe ! 
Färgade även håret igår, så nu kommer jag se super duper mega snygg ut när jag sätter upp håret, kommer bli kanon! och på Tisdag hoppar vi på mammas hår och färgar i samma färg så vi ser sisådär lite lika ut såhär på vår kvisten :) .
inväntar även min fina samhällsbok som vägrar att trilla ner i brevlådan. Kom igen nu ! 
 
men nu ska jag fixa lite innan maten :) .
 
på återseende.
"säg bara tjilivippen" 

20/2-2013

God eftermiddag alla :) .
råkade förut somna i sängen med vovven men det var tur att jag vaknade av smset min pojk skickade, annars hade jag nog missat att göra mat till mamma <3
Mamma jobbar idag igen, till klockan 4 tror jag det var om jag inte är helt ute och cyklar ?
såg även på facebook att Ronny och Nina ska ner till Åtorp och städa ut lägenheten, så det blir väll att umgås med dom och försöka ta den där promenaden som har tagit allt för lång tid sen sist !  Fy skäms på dig Fanny!
 
Träffade Linda på Maxi igår, hon är verkligen en av mina bästa vänner och att se henne där på maxi med bebis mage och så ljus och fin energi, gaaah hon kommer bli en så fin och underbar mamma den där fina underbara människan ! <3 Måste åka och hälsa på henne oftare för varje gång man ser henne blir man alltid lika glad :) .
 
Skulle egentligen ha åkt till David i helgen, men den fronten ser inte så ljus ut.. men det kanske hinner att ändra sig, för att få träffa den där fina mannen hade varit underbart ! <3 Älskar honom så sjukt mycket ! <3
Du är mitt allt ! <3
 
 
Neeeh nu blir det nog att plocka undan lite och dona innan man slår på maten och inväntar världens bästa mamma <3
på återseende 
 
"säg bara tjilivippen" 

18/2-2013

Tjenna ! 
 
Just nu är jag lite smått sur och irriterad på mig själv, ställde mig förut på vågen och fick till fasa se att jag har gått ner 7-8 kilo på ungefär en månad. Det kan ju förklara varför jag har tappat kontrollen om min hy och mitt hår.
jag har fått massa finnar och tappar mycket hår.
Är väll antagligen stressen och panikångestens fel.
Bara att hoppa upp i sadeln igen och hoppa på skiten igen!
jag strävade alltid förr för att komma över 40 kilo och det gjorde jag, och jag siktade sedan på 50. har inte nått ditt ännu och nu när jag väger mindre än 40 kilo så känns det bara sjukt frustrerande eftersom jag har kämpat så himla hårt för att komma så långt som jag kom.
Men jag har rest mig så många gånger förr, så det är dags nu igen ! 
De kommer kalla mig stark !
 
"säg bara tjilivippen"

16/2-2013

Tvättstugan med syster yster medans underbaraste mamma tjänar in lite Money på jobbet ! (y)
 
 

 
 
 

15/2-2013

Dagen efter alla <3 dag och gårdagen var riktigt bra ! fick massa kärleks sms av min finaste och myste med mamma på kvällen :) <3
 
 
Det är egentligen sjukt när man kommer på hur man ser hur man ser på sitt perspektiv på livet.
Jag är personen som kanske inte umgås så mycket med människor, men jag skulle alltid finnas där om någonting hände och hjälpa, så som jag vill att mina vänner ska vara.
Jag vill stadga mig i livet och hitta en trygg platform, och det har jag ju nu gjort med min bättre hälft och jag kan inte lbi lyckligare än vad jag är nu ! <3
Jag respekterar och uppskattar min familj genom att finas där 24 timmar för dom, så som de gjorde mot mig när jag var mindre. Desutom tror jag att jag ser annorlunda på saker och ting eftersom jag har levt utan min pappa och vet hur skört livet kan vara.
 
Jag har gått ifrån livet där man umgås på fester och sådant för jag har ALDRIG gillat fester någonsin, det var mitt sätt att passa in och eftersom ingen gjorde något annorlunda mer än att festa var det mitt sätt att hänga med.
 Men jag har insett med åren att varför ska jag vara i en obekväm situation när jag inte gillar när folk dricker !?
Jag har förlorat många efter detta, men på något sätt är jag sjukt tacksam.. för alla dessa år som jag har ställt upp på dessa människor och varit med i den där obekväma situationen, så vore det väll inte mer än rätt att de ska ställa upp i den situationen jag trivs i, är det inte det som kallas äkta vänner !?
Men jag ser vilka som är kvar och vilka som inte är, och jag bryr mig ärligt talat inte så mycket, för med min panikångest har jag lärt mig att inte ta livet för givet, att vara rädd om det man har!
Så jag är nöjd över att ha min familj, min pojkvän som alltid funnits där, mina vänner som följt med mig in i det "nya Fanny" och till mormor och morfar som stöttat mig ! <3
Men jag trivs som sagt inte i Åtorp, och det skulle vara skönt att börja om från början , hitta vänner som är van vid den här Fanny från början och inte kan döma mig efter hur jag är!  och att bo med min bättre hälft hade varit underbart ! <3
så steget det kommer nog snart :) .
*Ingen ska behöva ta åt sig*
 
Nu jobbar mamma och Emma, så det blir att försöka plocka undan lite och sedan förbereda maten till de har rast :) .
 
på återseende 
"säg bara tjilivippen"
 
 

13/2-2013

God morgon.
Min dag blev verkligen inte riktigt som planerat.
Mamma och jag hade planerat att vi skulle in och handla efter maten och innan hon skulle börja praktisera, men tji fick vi. Kvart i 7 fick hon sms om att vikariera klockann 7 till 13, bara för mamma att springa och hoppa i kläderna och ner för ett arbets pass! 
 
Vi hade även planerat att ringa psykologen eftersom hon bara är i Degerfors på Onsdagar, men då får vi ta det nästa vecka istället och hoppas på bättre tider ! (y).
 
 
Min värld har rasat en smula och jag känner att jag börjar tappa greppet, Men det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut !
 
Nu ska jag diska och förbereda maten tills mamma kommer hem.
 
tjilivippen

David ! <3

Är mannen som jag älskar över allting annat ! <3
 
Jag är inte världens lättaste person att handskas med och jag kan förstå att det ibland kan vara jobbigt att ha med mig att göra. Men ovasett vad så har du alltid fått mig att känna mig som en prinsessa genom allt detta.
Jag har mina brister med panikångest och allt, och när vi träffades så visste du att när du inlede ett förhållande med mig så fick du även panikångesten på köpet, och du sprang inte din väg, du stod pålitligt kvar, som min egen lilla prins i sagorna ! <3
Jag är väldigt seg med mina beslut, jag ska alltid kolla in det negativa innan jag kan gå framåt.. som att flytta ihop, jag kollar alltid det negativa om att vara ifrån min familj mm, istället för att se det posetiva som att börja våran framtid tillsammans, sådant som jag alltid har drömt om, men jag håller på att förbättra mig för det jag vill är ju att bo ihop med dig, mannen i mitt liv ! <3
Du David Berg, är den personen som gör mig hel, till den personen som vågar stå för den jag är, att jag har problem och brister men ändå får di mig att skina och tro att jag äger hela världen med dig ! <3
Jag önskar att tiden gick lite fortare, att vi skulle ses nu idag, eller nej, ännu fortare, Idag skulle vara dagen då jag skulle komma med första flyttlastet, det hade inte suttit så fel eller hur !?
 
Tillsammans klarar vi vad som helst ! <3
 
Tänk att en sådan stark vänskap kunde bli en kärleks saga utan dess like ! <3 Jag är lycklig över att jag tog steget till att våga träffa dig, världens underbaraste person med världens underbaraste personlighet ! <3
 
Jag älskar dig !! <3

9/2-2013

God kväll !
Idag har det hänt så mycket så det nästan går runt i huvudet !
Är btw min namnsdag, men det  var inte det jag ville komma till.. utan idag har vi bärt mer saker ifrån Ronnys lägenhet eftersom han ska flytta.
så idag skulle vi ta en hylla som var tyngre än beräknat, kände att jag fastnade i något och syster bara " men dra bara så släpper vi ner den" för den där attans hyllan var ju tung.
så jag rykte och drog, hörde hur små saker trillade i marken, sedan kom den största smällen..
FAN, tv jäveln hade trillat i marken, den där saken jag hade fastat i var tv kabbeln.
och ur den där stora tjock tvn kommer det röck något så fruktansvärt med..
stod och skrek som en galen tupp medans syster försökte smsa mamma, till hon kom på att hon var tvungen att dra ur sladden.
Japp, då brann den där i.
så det var tur att det gick så bra som det gjorde ! 
 
Känslan av " är det nu man ska ringa felanmälan !? " den ser fortfarande lite trött ut ! .
Ronny blev iallafall inte arg, utan mer less på att han inte var med när det smällde, samma sak med Jimmy. Vad är det med killar och krossa tv apparater !?
 
Och maybe, så blir det att åka till min finaste man helgen efter den 19de <3 Jag längtar så SJUKT mycket att vara där i över en vecka och se hur det skulle vara att bo i den vackra staden Vänersborg med min bättre hälft som jag älskar så sjuuukt mycket ! <3
 
Nu ska jag nog inta sängen innan min vovve tar upp hela skiten :) .
 
på åters

9/2-2013

God kväll !
Idag har det hänt så mycket så det nästan går runt i huvudet !
Är btw min namnsdag, men det  var inte det jag ville komma till.. utan idag har vi bärt mer saker ifrån Ronnys lägenhet eftersom han ska flytta.
så idag skulle vi ta en hylla som var tyngre än beräknat, kände att jag fastnade i något och syster bara " men dra bara så släpper vi ner den" för den där attans hyllan var ju tung.
så jag rykte och drog, hörde hur små saker trillade i marken, sedan kom den största smällen..
FAN, tv jäveln hade trillat i marken, den där saken jag hade fastat i var tv kabbeln.
och ur den där stora tjock tvn kommer det röck något så fruktansvärt med..
stod och skrek som en galen tupp medans syster försökte smsa mamma, till hon kom på att hon var tvungen att dra ur sladden.
Japp, då brann den där i.
så det var tur att det gick så bra som det gjorde ! 
 
Känslan av " är det nu man ska ringa felanmälan !? " den ser fortfarande lite trött ut ! .
Ronny blev iallafall inte arg, utan mer less på att han inte var med när det smällde, samma sak med Jimmy. Vad är det med killar och krossa tv apparater !?
 
Och maybe, så blir det att åka till min finaste man helgen efter den 19de <3 Jag längtar så SJUKT mycket att vara där i över en vecka och se hur det skulle vara att bo i den vackra staden Vänersborg med min bättre hälft som jag älskar så sjuuukt mycket ! <3
 
Nu ska jag nog inta sängen innan min vovve tar upp hela skiten :) .
 
på återseende.
"säg bara tjilivippen" 

7/2-2013

God Eftermiddag !
 
Mår inte särskilt bra idag.. Spyde igår kväll och min kropp har verkligen lagt av helt nu. 
så har mest luggit och försökt sova, men inte så lätt när man har en vovve som är kåt som ett djur och försöker jucka på allt hon får tag på.
 
Mamma fick sin mobil i måndags tror jag det var ?
så igår kunde Emma äntligen använda sin när hennes efterlängtade sim kort trillade ner i brevlådan.
så nu är Mamma och Emma inne till Degerfors för att gå på möte om sommarjobb, håller tummar och tår ! <3
 
Har mer och mer luskat på att flytta till Vänersborg. Så det blir att åka ditt i över en vecka och se hur jag trivs och kanske så blir det en flytt.
Gillar inte Åtorp längre, för mycket falskt så det är sjukt åt det ! 
det som håller mig kvar är min familj och ni betyder verkligen allt för mig, utan er hade jag verkligen inte klarat mig ! <3
Allt kommer nog ordna sig till det bättre!.
 
 
Neh nu blir det att lägga sig en liten stund.
på återseende 

3/2-2013

God eftermiddag.
Känner inte för någonting idag.. Utbrott igår, så imorgon blir det att ringa psyk i karlskoga och fråga varför min psykolog inte svarar och om hon inte jobbar längre så ska vi be om en ny.. det här går ju inte längre..
 
Känner mig full med ångest och mår dåligt dagligen. 
 
Mamma försöker iallafall muntra upp mig, så vi har bakat mjuk pepparkaka, och nu är vi inne på hemmagjord Pizza!
och sen till kvällen blir det att spela Bingolotto. Hoppas på att allt blir bra.
 
Orkar inte skriva så mycket längre. På återseende 

2/2-2013

Idag är det världens finaste vovves föddelsedag , idag blir hon hela 4 år gammal och hon är vackrare än någonsin ! <3
 
Jag älskar dig hundskrälle ! <3så stort grattis till Tanja Linneá Adela Wanberg som idag blir en stod flicka ! <3
Blir att göra massa gott till henne idag och gå och pussa henne på nosen  ! :D
 
Hur känner sig fröken Wanberg idag då !?
Trött som ett as, sov säkerligen bara 3 timmar inatt, men det kan ju vara för att mammsen jobbar som Vikarie idag, haha Grattis till henne , går från Praktikant till vikarie på en dag, ingen lugn helg här inte :) .
Stolt över dig mamma ! <3
 
Nu har jag gjort mina morgon rutiner med att diska och plocka iordning, förberett maten mm, känns skönt :) .
 
funderar även på att flytta till Vänersborg till min man, <3 Åtorp är sig inte likt längre, men det kanske ändras innan så vi får se! men maybe.. Familjen ni är verkligen det som håller mig kvar här och jag älskar er !<3
 
 
"säg bara tjilivippen"

Älskling! <3

Idag är det våran dag, våran 1 år och 10 månaders dag ! <3
 
 
 
om 2 månader har vi spenderat 2 år tillsammans, 2 helt fantastiska år! <3 
Jag ångrar inte en sekund av att stå vid din sida, jag gillar att vara en del av dig!<3 Jag vill leva länge med dig eftersom med dig så kan jag se allt det där underbara som jag drömmt om! Visst, visa dagar har jag haft det svårt, men aldrig med vårat förhållande, för du har ALLTID funnits där för mig! <3
Kärleken till dig är mer än till evigheten och tillbaka, jag har ALDRIG i hela mitt liv kännt den här underbara känslan som jag gör med dig ! <3 Du är det bästa som har hänt mig helt enkelt :$ <3 
Med dig kan jag skratta, och i dina ögon kan jag se våran framtid, barn och hela paketet, för med dig vågar jag hoppas på denna framtid, jag känner mig nog väldigt trygg (a) <3
Jag vågar vara mig själv i din närhet, jah behöver inget smink i världen för du får mig att trivas med den jag är, Äntligen säger jag bara, innan dig var jag otrygg,osäker och rädd för vad andra tycker, du har fått mig att trivas, känna mig trygg eftersom jag har dig, dig dig bara dig ! <3
Jag älskar dig David Berg för den underbara personen som du är !
Jag älskar ditt sätt att göra saker på, jag älskar sättet som du och jag är ganska lika på ! <3 jag älskar sättet som vi tänker lika om förhållande och sådant ! jag älskar din personlighet och skönhet ! <3
Jag är inte berädd att gå ifrån dig, och det tänker jag då heller aldrig göra, för jag är berädd att ta alla kliv med dig, framtiden här kommer vi med kärlek och brack ! <3
 
Du är min bättre hälft mitt allt ! <3
1/4-2011 hände något så underbart, och för varje dag med dig så tackar jag den där dagen pga att allting hände och blev så mycket bättre än planerat ! <3 
Jag kan inte hålla mina ögon ifrån dig, och jag kan heller inte sluta lee ! <3
när man ser dig gå av tåget blir man fylld av lycka och mann vill bara putta bort alla människor som står i vägen och springa och hoppa upp i dina armar, för det är ju du och jag och resten av alla andra personer runt omkring, men allt jag ser är du och jag :) <3
 
du är min bästa vänn, min pojkvän, min själsvän, min drömprins min man mitt allt ! <3
 
Jag älskar dig David Berg, och det kommer jag att göra resten av mitt liv ! <3 :
 

RSS 2.0