28/4-2014

God eftermiddag.
ligger nu och tittar på lite tv. har hjälpt mamma att städa lite, tvättat, vart borta i affären och satt blommor på mormor och pappas grav <3

är helt slut i kroppen. om man snurrar runt huvudet ordentligt och stannar upp, den snurrande och konstiga känslan man känner då. är den jag känner nu hela tiden..
vill verkligen ha mina sömntabletter nu.
senare blir det att försöka ta en promenad idag igen och se om jag kanske kan sova bättre inatt.

puss*


26/4-2014

God eftermiddag!
ligger nu och små tittar på en prinssesas dagbok 2 och känner mig sjukt uttråkad. är sjukt varmt ute också så idag fick det bli kjol och ett linne, jag som inte är så förtjust i kjolar, men men!
 
imorgon fyller mamma år, så det blir nog att laga mat och diska åt henne och hoppas att hon känner sig speciell! <3 
 
kämpar verkligen sten hårt med vikten.. tycker jag iallafall.. men det händer inget!
äter inte alls lika mycket och promenerar så ofta som jag bara kan. men det är väll dom där antideppressivas fel att det blev såhär. men så länge som jag slipper paniken så är jag ju ganska nöjd.
 
Har ju inga sömntabletter nu igen.. så nu är jag helt svart under ögonen, tacka vet jag foundation. och i mina sömntabletter är det även ett lugnande medel så nu är jag ganska upp stressad och så, men än så länge har jag inte sätt mig ner och börjat gråta! (y)
 
Tjarrå!
 

23/4-2014

God kväll.
sitter nu och blänger lite på efterlyst och försöker lugna ner mig innan jag ska ska sova. Har inga sömntabletter kvar, så nätterna är inte så roliga längre.
men jag fick spendera en fantastisk påsk hos mina svärföräldrar och min underbara pojkvän <3 är verkligen den lyckligaste kvinnan när jag är med honom :)

nu i tre dagar har vi målat bokhyllan och nu även börjat måla köksbordet så att det är klart tills imorgon.
blir så otroligt fint och passar bättre in på oss och våran personlighet.

nu ska jag umgås med familjen. hejs!





här får ni ett smygkik på bokhyllan :)

14/4-2014

God kväll. 
har nu till kvällen tittat på dr phil, familjen annorlunda och snart unga mödrar.
Känns inte så bra när man lägger märke till hur ofta jag ligger i sängen och tittar på tv.. men det finns inte så mycket som jag kan göra när jag har panikångest och alla andra är ju upptagna med sitt. och om jag tjatar till mig att vi ska hittta på något så mår jag ju bara dåligt efteråt eftersom bara för att jag har panikångest så ska jag ju inte " störa" deras liv.
Jag är ju liksom 21 snart 22 och borde ju klara mig själv, egentligen.. tror det är därför jag har så dålig självkänsla för att jag liksom klarar inte av något själv. visst jag klarar av en del, men det är sådant jag kunde klara av förr, en enkel sak egentligen så det tar jag inte till mig.
något som rehab tycker är lite dåligt. men jag är ju som jag är när jag inte blev som man skulle brukar man säga.
 
 
Har knappt varit utanför dörren på 2 dagar nu. 
och imorgon blir det rehab och lämna in lite papper till socialen, förhoppningsvis för sista gången kanske jag borde tillägga.
 
längtar till min framtid ska börja, den jag har längtat efter då jag är självständig och inte rädd för ett dugg! .
 
Men nu ska jag mysa ner mig i sängen ordentlgt och ropa till mig vovven så att hon kan ligga bredvid mig sådär gott ! <3
saknar min man också sådär super mycket! <3 
 
 
Kram! / FannyWanberg

13/4-2014

God kväll på er alla.
 
haft en ganska bra helg får man säga, har utsatt mig för en hel del. 
Fick umgås med Fasters underbaraste, och han får verkligen mitt leende på läpparna att aldrig släppa. hans kramar och hans leende gör mina dagar helt underbara! .
vart till 2 olika lekplatser, lekt och spelat fotboll. spelat wii, lagat mat och fick honom att hoppa i duschen.
och i fredags åkte jag, Rickard och broder bort till Nina i ca en timme för emma var där och de skulle baka, sedan igår var jag Emma och Rickard in en sväng till dfs för att hålla Nina sällskap. så tack så mycket för att jag fick vara med på båda sakerna :) .
 
Men tror nog att det blev lite för mycket i helgen för nu har jag lite smått ångest och panik. men som sagt det är bra att utsätta sig och om ett par år kanske jag har lärt mig att leva med detta.
 
kanske blir att fira påsk hos David med familj, och sedan blir det nog en tur ner när David fyller år och då ska vi även titta på ett hus där nere, längtar tills vi kan flytta ihop och bli en egen liten familj. såklart drar jag med mig Tanja ner ditt då, för klarar mig inte utan henne! <3
 
om det nu blir ett hus där nere, om det är fint och så. så kommer jag så klart sakna min familj. men vi kommer ju hälsa på varje månad, är ju bara 3 timmar bort, inte en evighet! <3
 
 
på Tisdag blir det Rehab igen och se vad de säger. 
Tjarrå! 
 
 
 
igår var det även 3 långa månader sedan som mormor tog sina sista andetag och blev himmelens vackraste ängel! <3
 
 

8/4-2014

God kväll bloggen, eller kanske eftremiddag !?
Idag var jag iväg till kga med mamma för att hämta prydnads kniven, den var mycket större än vad jag trodde att den skulle vara, och extremt tung. Men nu blir min man glad iallafall hoppas jag nu när han fyller år den 6 :) <3
 
 
Såhär såg den ut för den som undrar :) .
 
Har även känt av lite posetivitet idag! Men ändå lite stress och panik över visdomstanden.. för nu har tandköttet lossnat från tänderna bredvid och det gör fruktansvärt ont. läste på internet att det kunde bli inflamerat, så ska försöka hålla koll så att det inte blir rött och äckligt för då blir det en tur in till vårdcentralen! .
 
 
saknaden efter världens finaste människa är fortfarande svår. Kan inte fatta än att jag inte kommer se hennes fina ansikte något mer, Är ju vann att se henne varje dag och höra henne prata om allt och inget. nu är det ett stort tom rum och usch det är svårt att leva vidare när en så betydelsefull person är borta, från världen.
Men jag försöker tänka att hon har det bättre där hon är, där kan hon andas hur mycket som hon vill. hon kan gå utan smärta och hon kan nog till och med hoppa och skutta skulle jag tro! <3
Saknar dig älskade underbara mormor!!! <3
 
 
Funderar på att ta en sväng till gravarna och titta till hur det ser ut, om blommorna vi satte i fredags har vikit sig nu när det har varit så kallt i flera nätter. 
 
på återseende 
 

7/4-2014

Jahopp min dag dag började inte alls som planerat.. startade med att mitt larm gick, dags att ta tabletterna.. 
vaknade en timme senare och kom på " FAN tog jag alvedon istället för antideppressiva" och eftresom det är otroligt dumt att ta 2 av antidepressiva " om jag nu hade fel om alvedonen" så vågar jag helt enkelt inte ta en anti utifall att.. 
 
så lite smått ångest känsla, så antagligen glömde jag den. men då till nästa problem.. jag kan inte ta den nu eftersom den är i 24 timmar, och en dubbeldos imorgon klockan 8 är inte heller bra, och då blir det heller inte rätt igen.
så bara att kämpa på och hänga kvar hela dagen så blir nog dagen bättre imorgon. ska ju även till Rehab då också och göra kvalitetstjärnan och prata och fixa och få en läkartid.
Gaah jag hoppas att saker och ting blir verkligen blir bättre snart.
 
och om allt inte vore nog så har jag ont i visdomstanden.. 
Känns verkligen inte som min dag idag!
 
det posetiva som hänt idag var att vi fick brev och fick se hur mormors gravsten kommer se ut och den kommer verkligen bli gudomligt vacker ! <3
saknaden efter mormor är otrolig. 
vi förlorade våran pappa i ung ålder, och nu förlorade vi våran andra " förälder" 
hon som alltid ställde upp på oss och mamma, ibland vill man bara veta hur hon har det där uppe, ser hon oss? är hon stolt över oss? har hon fortfrande ont !?
så många frågor men inga svar! .
 
Men nu ska jag kolla vidare på unga mödrar! 
säg bara tjillivipen
/FannyWanberg

6/4-2014

God kväll.
känner verkligen hur jag mer och mer Ogillar min kropp..
det är fruktansvärt jobbigt när kläderna inte passar, allt sitter åt och så världens bulle på magen.
bristningar är inget att tala om.. det är på låren och på valkarna på ryggen.
senast jag var hos David ville jag inte duscha med honom för att jag skäms så. jag vet att han ändå skulle tycka jag vore fin, men självkänslan är inte på topp..
David är fantastisk somsägerattajag
duger som jag är att jag är sexig mm. men det jag själv känner för min kropp är avsky.

lite klagomål över min kropp då. / Fanny Wanberg

5/4-2014

God middag!'

Snart blir det att göra lasagne från Dolimio med mamma, och sedan blir det att äta den med mamma och min bror Jimmy! <3

Ligger just nu och kollar på Barnsjukhuset Tempel street med finaste vovven Tanja bakom min rumpa. Hon känner ofta av min ångest och kommer då direkt och lägger sig så nära som hon bara kan! <3

Saknar David något så extremt! men nu har han hittat en hus i Vänersnäs som vi ska kolla på i början av maj, så ah Fanny kanske försvinner från vackra Åtorp för att börja sitt nya liv. Är nog inte så liten som en del antyder.. skönt att slippa höra sådant skit att man är som en 3 åring eller 11 åring.. så oförlåtligt som helst eftersom de som säger det inte vet hur hårt det har tagit på mig. att jag psykiskt stänger in mina känslor för allt och alla, just för att inte vissa att jag mår så dåligt som jag egentligen mår. Det är lätt att trampa på någon som redan ligger ner. Blir så förbannad. Trotts så var det ett tag sedan detta hände. men det har förändrat mitt liv, och insett att en del människor inte förändras och de sticker en i ryggen på de ställen man är som mest såbar..

Men nu ska posetiviteten fram. Jag tänker bli lycklig och leva mitt liv med de människorna jag trivs bäst med, Familjen, svärföräldrarna, underbara David, Linda och min otroliga guddotter! <3

Tjarrå!

4/4-2014

God kväll!
 
Vilken dag det har varit idag. blev en hel del missförståda bråk.. men till kvällen blev det någorlunda bra iallafall! 
 
de på rehab vill att jag ska bara angagera mig på saker som jag kan tycka vore kul, så jag kan få mer energi och kanske kan hitta motivationen på vägen, stressa ner och uppskatta mig själv bättre och få bättre självförtroende för just nu värderar jag mig själv så lågt.
men det är inte så lätt när jag ständigt får klagomål och mår psykiskt dåligt över det. får varje morgon starta min dag med en lugnande.. 21 år och går hela tiden på tabletter awesome! Precis där jag ville hamna..
eller !?
 
Men jag försöker vara posetiv, drog på mig en vit klänning och kände mig riktigt fin för en gångs skull ( kunde ha tagit bort magen ) så hade jag varit nöjdare.. men ändå så nöjd som man kan bli. 
gick till pappas, och mormros grav och satte blommor och tände ljus för kanske sista gången innan lyktorna försvinner, kommer sakna det där ganska mycket! 
men man kan ju tända engångsljus med lock, men dem blåser ju ut så lätt och det känns ju ganska ovärt då tyvärr. Gud vad jag saknar mormors glada och spralliga personlighet! hon hade alltid modet uppe!! <3
 
och mitt i allt elände så har jag fått en visdom tand som håller på att växa upp.. smärtan är obeskrivligoch hela min tunga är helt svullen! jo man tackar jag.. jag och min lycka verkligen! 
 
blev heller ingen helg med bby , men snart så kanske det också blir av ! <33 
 
tjilivppen! / Fanny Wanberg*
 
 

1/4-2014

igår var det den stor dag för mig, jag och David firade 3 år tillsammans. Tyvärr firade vi den inte tillsammans, och den blev inte alls som jag hade tänk mig eftersom jag var på rehab och inte tänkte på att skicka massa sms som jag hade tänkt.. så jag blev väligt ledsen och ångestull. Jag missar varje dag av mitt liv pga panikångesten och nu missade jag även den viktigatse dagen i mitt liv. 
känns grymt fördjävligt och neeh usch mår psykiskt dåligt över allting nu..
Jag har som sagt tappat livsgl'djen, motivationen och allt var det heter! 
 
Idag är mamma med morfar på bingo. så jag tog en lugnande imorse, så jag försöker helt enkelt hålla mig vaken och sysselsatt så jag kan somna ikväll också.
 
Jag hoppas på en bra dag! det var länge sedan nu.. 
 
tjilivippen! 

RSS 2.0