13/9-2014

Igår var det 8 långa månder sen våran älskade mormor tog sina sista andetag. Cancern vann tillslut och mormor hamnade i himmelen med pappa, hennes föräldrar och bror. Där hon kan andas utan problem, springa fritt och bara vara det hon var bäst på. 
Vi saknar hennes närvaro, skratt och kärlek. Och som mest saknar jag henne som mormor. Min vackra fina mormor! ❤️ 

 Igår var jag uppe hos Jessica och hennes dotter Tyra och red på deras häst Catana, Tyra lärde mig så otroligt mycket och hon var verkligen helt fantastisk. Jag trivdes i deras sällskap och att gosa och sitta på hästryggen, gaah för första gången på länge så kände jag varken av min paniksyndrom eller ångesten. Jag var bara mig själv och det kändes otroligt skönt. 

Hästar är verkligen ett bra hjälpmedel och jag trivs verkligen där uppe, dom är så snälla och förstår Att jag vill men inte vågar, så de puschade mig så jag tillslut hoppade upp på hästen, vilken känsla. Precis som jag drömt om när jag var liten. 
Drömmen lever vidare helt enkelt! ❤️
Det här är en sak som jag klarar av, något som jag kan vara stolt över att jag klarar av. Tänk jag har ridit?? Helt sinnes! 😊

Nu ska jag bara vila innan jag ska ut med hunden och sen ringa David. Hoppas på en händelserik helg med massa överaskningar. 😉

Kram. 11/9-2014 del 2Big Brother live
Är vad me and My familja tittar på just nu. Snart blir det att göra sig iordning för natten, och hoppas på att jag ska kunna sova bättre inatt, slippa den här förkylningen hade varit underbart. 😊

Rätt person lämnade big brother såg jag nu, tycker Felicia är väldigt skrytig och jobbig. 
Blir att sova med Tanja inatt också, det är det nya standard. 
Glömde även skriva att jag fick mitt brev från försäkringskassan där jag har mina steg. Och älskar verkligen att min familj ställer upp på mig. Min bror följde med mig på promenad då Emma var ute och gick med Nina, så jag kan inte tacka min familj nog, jag älskar er! ❤️

God natt på er! ✌️

11/9-2014


Man blir ju inte lite trött på när en person bara lägger fokus på en ända människa... 
Klart man blir irriterad när det känns som man inte är tillräklig, eller tillräckligt nog som människa. 

Jag är så otroligt glad att jag har min familj och pojkvän som hela tiden frågar och vill veta hur det är med mig även om jag inte alls är på samma nivå som alla andra i min ålder. 
De står ut med mig även när jag beter mig som ett svin, något jag verkligen inte gillar med mig själv och som det ska ske en ändring på. 

Tack för mig. 

9/9-2014

Hallå!
Ligger och har feber, snorig och ont i halsen framför tvn. 
Idag fick det bli försäkringskassan och prata om aktiviteter mm. 
Så imorgon blir det att prata med Jessica om jag kan börja vara där regelbundet. Sen någon dag framöver blir det att prata med Trafikverket och börja övningsköra så jag litar och tror mer på mig själv. Så ska jag börja gå in i klädaffärer, mataffärer promenera mer och lite därtill. 
Jag längtar tills den dagen då jag är tillbaka till min vardag och en medicin fri mig. Den dagen, den lyckan! 😊
Jag har lång väg att vandra men någonstans måste jag börja så varför inte nu? 
Saknar David jätte mycket. Han är verkligen den där personen som man kan lita på till 100% han är min livskamrat min själsfrände❤️


Blev att byta skal idag till mobilen till ett jag köpte förra månaden. Men jag har inte riktigt vågar använda det, är rädd att tappa mobilen eller göra så det blir repor. Det här är ju faktiskt min första "egna" mobil. Men så nu känner jag att man måste ju kunna använda mobilen och sluta vara rädd för alla de där små sakerna. David har ju bara ett hårt skal och hans mobil har ju klarat sig i över ett år. Varför inte jag då liksom? 
Så ah nu slår jag på stort och jag tycker att denna giraff mönstret passar mig utmärkt. 😊

Nu ska jag snart ringa David, och sen filosofera över dagen, vad som hänt och reflektera över allt som hänt. Leta efter de positiva sakerna och leva på det under kvällen. 

Kram. ❤️

5/9-2014

Idag mår jag inte alls bra. 
Ni vet den där känslan när man verkligen vill visa de personerna som sårat en och fått en att känna sig misslyckad och totalt värdelös att man kan och att man inte är alls de där sakerna. "In your face" liksom. 
Jag har inte alls mycket att komma med, jag har paniksyndrom. Jag har inget jobb och en "sjukdom" som inte syns. Något som en del tycker är pffft men en stor och jobbig sak för en annan att hantera. Jag känner mig misslyckad varje dag, jag når inte mina mål och jag har inget socialt liv längre. Men när man förstår att andra tycker lika dant OM en. 
Då mår man verkligen som man förtjänar. Idag var en sån dag när man ville försöka ge en "in your face" tid men de målen som jag tyckte var stort dög inte alls i dens syn. 
Mina syskon har jobb och studerat, de har kommit långt på vägen medans jag har fastnat  och jag verkligen längtar efter den dagen då jag får frågan hur min dag har varit. 
Låter konstigt men så är mina tankar nu. 


Over and out ✌️

2/9-2014

Ligger och väntar på att batteriet ska ta slut så att jag kan ladda mobilen lite. 
Var till Degerfors idag och det gick ganska bra faktiskt, åkte in vid 1 tiden så det var lite folk, liten kö. Apoteket kom vi in på direkten och när vi precis hade satt oss så drös det in folk. Tur! 
Fick ut mina antidepressiva så nu har jag ett tag till. 
Kändes så jobbigt sist när jag var på rehab och sa att jag längtade tills att bli tablett fri och min vårdares kommentar var att jag skulle vänja mig vid dom då jag antagligen kommer ha dem hela tiden. Yaay!  
Men men bara att bita i det sura äpplet och inse att man skulle ha sökt i tid. Att be om hjälp är inte ett tecken på svaghet kort och gott. 
Jag trodde jag skulle klara av allting själv, att jag skulle kunna styra allt i mitt huvud. Men ju mer kroppen inte lyssnade och ju mer jag mådde dåligt så var jag tvungen att tilltala mig själv att detta Inte är något jag kunde klara av ensam. Ensam är inte starkast ✌️

Nu ska fröken Sova, har en snarkande vovve bakom mig i min säng. Sängsällskap 👍❤️ 
1/9-2014

Ligger och väntar på att jag ska börja bli lite trött. 
Har varit en så sjuk posetiv dag idag, nu har jag ett ställe att gå till när jag vill och umgås med hästar och även rida och hjälpa till i stallet. En liten bit på vägen till en harmoniskare Fanny 😊

Min syster, bror och hans tjej var iväg och kollade på ett hus som det spökar i. Min syster trodde inte på bror och dom att det dom sa var sant men hon hängde med. Och troligen om jag nu ska tro på dom, så hade de sett hur en ande stod på trappan och tittade på dom, sen försvann den och på mindre än en sekund så stod hon i fönstret. Dörrar öppnar sig, persienner drar upp och ner sig och lysen tänds trotts att det är obibot. 
Tydligen ska det vara 2 lesbiskas pars dotter som är 16 år som är spöket och när inte det okända kunde ta bort spöket så drog till och med det lesbiska paret ifrån sin spökande dotter. Helt sjukt!
Men jag tror inte på det förens jag ser det, men lite coolt om det är sanning det dom säger. 
Nu ligger Tanja på plats i sängen hos mig, så det är nog dags för mig med att sova. 😉 
Idag firar jag ch David 3 år och 5 månader tillsammans, kärleken lever vidare ☺️❤️

Over and out ✌️

RSS 2.0