18/6-2013

Hallå!
Känns inte riktigt som min dag idag..
Men ska snart ner till mormor och morfar och städa det sista och sedan blir det att städa vår lägenhet så den är fin till Midsommar. Sen får vi se om jag går ner och doppar mig i älven. Känner att man verkligen behöver bada i det stora blå snart ! .
Tjarrå

16/6-2013

Tjosan !
Har en gnagande huvudvärk bakom pannbenet, men bara att bita ihop och tänka på att det kommer ge sig, att det inte bara är att sätta sig ner och gråta och klaga hela tiden! dags att bli posetiv, posetiv var det jag sa ajjemen ! :D
 
Min man fick spendera sin helg i Vänersborg med sina vänner med rollspel och mys medans jag sitter här hemma och har det tråkigt. Han skulle igentligen ha åkt hem igår kväll så vi skulle få "David och Fanny love time"
men han har fått lite problem med bussar, eftersom han är i Vänersnäs. Vänersnäs är nästan som Åtorp, skillnaden är att vi i Åtorp har affär, frisör och sådant, Vänersnäs är mest hus och sådant fint ! och i och med det så går det ju självklart inga bussar på söndagar, och eftersom han inte hade skjuts från Vargön in till Vänersnäs fick han stanna idag, och om min magfeeling har rätt så blir han nog kvar inatt också, stakarn, eftersom han ska jobba imorgon, och det är ju faktiskt inte så kul att låna ens kompis dator för att jobba. <3 Men han får slå på sin super duper mega charm så ska det nog gå super duper mega bra :) <3
 
sitter nu med en hög knut i huvudet och ska snart inta Duschen med storm steg så jag känner mig fräsch till Solsidan, gustavsson 3 trappor och Wallander-tjuven ikväll med familjen! älskar film mys med dom bästa ! <3
Och snart kommer midsommar också, mindre än en vecka kvar, jag hoppas att jag ska spendera den med den finaste mannen i mitt liv, så försöker luska ut hur man ska få till det så att det bli bra!
 
fick föresten en liten "gullig" lapp sist jag var på rehab..
fattar den inte, men på den stod det
  • STOP
  • OBSERVERA
  • ANDAS
  • LÄMNA

Och vad jag fattade så är det när min panikångest börjar på, så ska jag stanna upp och få stop på fantasin och lyssna på mina tankar istället, och observera, och titta runt omkring mig istället för det jag är rädd för, se sakerna runt mig och inse att det inte är så farligt, andas djupa andetag och sen släppa den fantasin och gå vidare.
släppa delen är skit svår sa dom och eftersom jag fick så liten information sist så är det ganska tufft att lära sig det här. så jag ska få bättre "underlag" nästa gång vi ses som kommer bli om ca 4 veckor eftersom dom har gått på semester.
Men jag ska försöka, även fast jag nu tycker att den där lilla inplastade papperslappen är patetisk och dum, så kanske det är den som är min "livräddare". Bara att hoppas!
Jag ger den en chans helt enkelt!
 
Nu ska jag återgå till min familj och mysa!
Hejs svejs
 

15/6-2013

1år i denna helt fantastiska lägenhet!
Det har gått helt sjukt fort, men det går fort när man har det bra right ! :)
Känns sjukt skönt att ha skogen precis bredvid, en ljus och fin lägenhet som man verkligen trivs i ! känns lite som när man var liten, hur det såg ut i vårt första hus, men det kan ju vara för att mamma har inrett hela lägenheten så det känns som hemma :) <3
så nu säger vi woohooo och inväntar att klockan ska bli lite mera så jag kan ringa min finaste man innan jag intar tvn med familjen!
Tjarrå

14/6-2013

God morgon!
Nu ska jag snart diska, tvätta av potatisen och fixa och dona innan mamma kommer hem, hon tog bort sig i helgen. Så när hon kommer hem är det verkligen en helg som vi ska ta vara på med massa mys pys ! <3
Önskar bara att jag kunde ha tillbringat tid med min pojkvän också, känns som en evighet sen vi sågs sist! Hade varit toppen!
så just nu de senaste dagarna har jag fantiserat om att han helt plötsligt ska stå här ute sådär med sitt fina leende och säga " Älskling nu är jag här, överraskning! <3 tur att man iallafall får drömma sig bort lite :) .

Inväntar även ett brev om min sjukskrivning som ska dimpa ner i brevlådan, så hoppas den kommer idag!
Håller tummarna på den!
och så måste man ju även säga grattis till alla studenter där ute, ni är så jävla bra ! :)

Tjarrå

9/6-2013

Känslan av att se sin skäggiga man på skype efter mer än 2 månader ifrån varandra, ren och skär lycka rakt igenom! Nu är min dag gjord, nu kommer jag lee hela dagen ut :D <3

Imorgon blir det rehab för att träffa läkaren, Ganska nervös faktiskt!
Men vi kör och sen får vi se vad som händer!
Upp och hoppa
säg bara tjilivippen / den där Wanberg

7/6-2013

Jag har mött en helt fantastisk människa!
En man som älskar mig för den jag är, mannen som respekterar mig och tar hand om mig! <3
Sen jag mötte David gjorde jag en hel vändning, 360 grader framåt. Han är mannen som fick mig att gå på gatan utan smink, jag duger som jag är har jag fått lära mig tack varre David !<3
Han fick mig att inse att jag kunde vara den jag var, ovasett vad det skulle kunna ha för konsikvenser.
Jag valde bort festandet, det har aldrig riktigt passat mig, har inte gillat den situationen. och i och med det förlorade jag en hel del " vänner" på köpet.
Men jag är faktiskt lycklig för det ändå, för jag har min panikångest och jag sitter i den situationen jag sitter i, och kan man inte acceptera mig för den jag är så är jag nog glad över att bli av med dom  "vännerna"
David är min bästa vänn, min livskamrat mitt allt! Jag kan dela allt med honom, dåliga som bra stunder och han lyssnar och förstår mig.
Han vände mitt liv till det bättre genom att bara finnas i min närhet, så med den här mannen skulle jag kunna falla hur långt som helst så länge han är vid min sida, jag är inte rädd ! <3
skulle jag dö idag, så skulle jag dö lycklig av att ha fått uppleva kärleken, det finaste jag har varit med om ! <3
 
Men det har heller inte varit lätt..
pga min panikångest kan jag bli rasande för minsta lilla. även fast dagen efter så rör det mig inte..
min kropp reagerar helt fel, och det går oftast ut över min pojkvän! men han står ändå kvar, varför !? jag skulle springa om jag vore han, för han förtjänar det ju inte ens, han är världens finaste människa med ett hjärta av guld! <3
och att ha hittat sin "the one" gör även att man är skit rädd för att förlora den personen, jag har inte riktigt släppt garden än, även fast jag har sett att han står kvar.
Men eftersom jag har David, så vill jag förändra mig, bli mitt gammla jag, glad posetiv och inte ett dugg rädd för vad livet har att erbjuda.
 
Så för dig Älskling, tänker jag förändras, jag tänker kämpa för att få bort den där panikångesten, du förtjänar bättre än detta! <3
du är mitt allt och jag älskar dig så oerhört mycket!
Puss*

5/6-2013

Herregud..
Har inte kunnat sova på evigheter känns det som, ska ju in till läkaren den 10 och få nya tabletter och de, så när mina sömntabletter tänkte jag att " nääh men så länge är det inte, jag klarar det" Gjorde jag de !?
Nej!
Är som en död fisk, ledsen och jobbig i hela kroppen. Orkade inte ens åka in till Rehab igår för att jag bara grätt, orkade bokstavligen inte!
Mamma ringde ditt och berättade, så dom tyckte det var bra att jag stanna hemma så det inte skulle bli en dålig upplevelse. så fick order om att inte överanstränga mig innan måndag eftersom jag inte kan sova. Blir vila för mig helt enkelt.
och så skulle dom skriva ut sömntabletter så länge, så får dom antagligen idag ! Tack underbara Rehab i Karlskoga ! <3
 
Längtar även efter min man så det gör ju inte saken lättare heller, vill bara kryppa upp i hans famn, känna mig hemma och somna till hans hjärtslag ! <3 Älskar dig David Berg ! <3
 
Nu fick ni en liten uppdate, är så trött så pallar inte skriva mer.
på återseende / en trött tjej !
 

RSS 2.0