27/12-2012

IMORGON, imorgon, imorgon kommer min finaste man ! <3
10 över 1 är han i Kristinehamn och då slutar mamma kvart över ett, så då är det bara att åka direkt in för att hämta den där underbaringen ! <3
Längtar så det knakar :$ <3
 
/ Idag är det Fanny som ska laga mat igen, mamma jobbar, Emma jobbar och även Jimmy jobbar. så nu på förmiddagen är jag och Tanja ensam hemma, så vi har luggit i sängen och sovit en liten stund :$ hon är för söt den där lilla underbara saken ! <3
 
Får även hoppas att mamma mår lite bättre idag så att det kanske kan bli lite mellandags rea, det vore toppen ! 
Behöver ju köpa ett nytt paket till finaste eftersom den jag har nu är jag inte riktigt nöjd med, men vi hoppas på det bästa :) 
 
och på nyår fyller morfar år också ! <3
kommer nog bli en bra dag det där :).
 
nu ska jag nog gå och mysa ner mig med vovven igen.
 
"säg bara tjilivippen" 

26/12-2012

God kväll.
 
Idag är det en sådan dag då jag känner för att bara gå och lägga mig igen. känner mig nere, dyster deppig och smått irriterad, men jag hoppas att det vänder innan kvällen.
 
klump i magen som inte vill ge med sig, känns som det är någonting på ingång, men vi får se.
 Nu ska jag fortsätta med mitt, 
på återseende
"säg bara tjilivippen"

25/12-2012

God morgon ! 
Känns som jag är den ända uppe, men tror nog inte det :) .
Inatt snöade det igen så man vaknade och fick pulsa i snön med en glad Tanja som verkligen älskar snön, tänk om den gladheten över snö kunde smitta av sig på lill matte!?
Jag Tycker att snön är jätte fin så länge jag är inne, eller om man är i snön väldigt länge.. jag gillar inte när man kommer in och man känner hur värmen gör att snön smälter och allt man har på sig blir blött på 2 sekunder.
 
Om snön ändå kunde vara ett torrt puder :D.
 
Idag blir det julmiddag hos mormor och morfar igen, Mysigt :$ <3 
och idag är det även 3 dagar kvar till jag träffar min finaste maaan! <3 länge sen vi sågs nu, och det har verkligen inte varit roligt, men det ska bli skönt att krypa in i hans trygga armar igen och känna kärleken som man längtat efter att få känna !, Glad tjej :$ <3
 
Måste även in till mellandags rean någon dag och köpa paket till min finaste eftersom jag inte blev nöjd med det första, så kan det gå :) .
 
och så måste jag säga tack till alla för fina paket.
 
skor av Emma, Tack ! 
1000 kr av Keith, Tack !
100 kr av Mormor och Morfar, Tack ! 
Jul mat och kärlek av Mamma, Tack ! <3
 
Riktigt nöjd med hur gårdagen blev igår, 
åt mat på förmiddagen hos mormor och morfar, sen julmiddag på eftermiddagen, popade popcorn på kvällen och myste framför tvn, hade underbart samtal med min finaste man som är på Vänersnäs ! <3
Bra dag helt enkelt, tänk om julafton känslan kunde spegla sig lite varje dag så skulle man kunna använda känslan och gemenskapen varje dag ! <3
 
nu kommer en bild bomb..
 
 
Ni ser nog själva vad bilderna föreställer, så det får vara sådär utan förklaring på varje bild ! 
 
"säg bara tjilivippen " 

21/12-2012

Kom precis på att jag lever ju !?  Jorden gick ju inte under som de sa, jag som har varit så orolig för det där helt i onödan ! haha :D
 
Idag är det en hektisk dag med mycket saker att göra på väldigt kort tid ! 
vi ska in till Degerfors och handla, till mormors syster Doris.
julpynta och få upp granen fixa granen nere hos mormor och morfar också, samt göra fint på deras altan med tomtar och sådant :) .
fylla spolarvätska i bilen, tända ljus på våran älskade pappas grav <3  mm.
så ja det blir nog en händelserik dag med mycket saker som blir gjorda.
idag är mamma ledig i nästan en vecka om jag förstod rätt !? det gjorde jag nog :D 
 
och idag, idag är det exakt en vecka kvar, 7 dagar kvar ! <3 Jag längtar såååå sjuuuukt mycket !  :$
 
Hur är det med min läpp idag då !? den är 100 ggr värre idag känns det som , den är stenhård och värker extremt vid minsta rörlighet.. men det är bara yttlig skadda och den försvinner med tiden :) .
 
Nu ska jag hjälpa mamma med maten och invänta att min man ska vakna :$ <3
 
"säg bara tjilivippen " 
 

20/12-2012

skit ont i min underbara spräkta läpp och har allmänt ont i ryggen efter att ha lagat mat, diskat städat uppe och nere och även diskat en gång till.
så nu intar jag soffan med popcorn och Emma.
Jag riktigt längtar tills saltet nuddar mina läppar ! ;) 
 
Saknar även min finaste David Berg :( <3
 
8 Dagar kvar ! <3
 
 


Yaay..

Jag har spräckt läppen !

19/12-2012

9 dagar kvar  <33 :$
 
/ God morgon, Känns som att det kommer bli min nya grejj att blogga direkt på morgonen eftersom det är som lugnas då :) .
 
Är iallafall dyng trött, tror jag håller på att bli sjuk för hela min hals känns som sandpapper.. Men jag hoppas att det ger med sig till julafton, då vi ska fira den nere hos mormor och morfar, som vi alltid gör, fast iår kan vi även äta där på kvällen och ha mys pys :$ kommer bli så UNDERBART !! 
Hej hej bra jul ! 
 
 
Idag blir det att halka in till Degerfors för att storhandla, samt åka till lidel för att köpa lidel cola ! <3 Godaste colan EVER ! 
Coca Cola och sådant kan jag inte dricka längre eftersom det är så SJUKT mycket kolsyra i och eftersom jag har tagit bort både halsmandlar och polyper så åker all cola upp i näsan istället! Oviktigt vetande xD ..
 
Igår blev det en bra dag, bra prat med min finaste man ! <3 mysteriet på greveholm popcorn och senare på kvällen även morden i sandhamn ! en lyckad dag helt enkelt :) .
idag är det ju även jag som lagar mat igen eftersom mamma jobbar, så vi får se hur det går idag, tror nog det kommer gå yppligt ! 
trött idag är jag iallafall eftersom jag gick upp klockan 6 på morgonen.. Men jag kan ju lägga mig på soffan senare och slappa en halv timme eller två (a)..
 
Men nu ska jag nog gosa lite med underbara vovven ! 
 
"säg bara tjilivippen"

18/12-2012

Nu hade jag tänkt skriva lite om min finaste pojkvän, så om ni andra inte orkar läsa, Bay bay ! ;)
 
David Berg ! 
Du har fått mig ditt där jag alltid har velat vara, nu under en tid när vi varit ifrån varandra har jag verkligen varit till besvär, jag behandlar dig inte på det där sättet som jag alltid vill göra för jag vet att du verkligen förtjänar allt gott i världen ! <3 
Du är ju den som lyfte upp mig ur botten när ingen varken såg mig eller förstod mig, men det gjorde du ! <3 
ser fortfarande framför mig första dagen på den där bänken i Karlskoga, jag kan inget annat än att le varje gång man går förbi där, det är våran bänk, din och min, om den vore till salu så hade jag nog köpt den för att uppleva det där miinnet när du väntade på mig, första personen som väntar på lilla mig :$ <3 helt underbart ! <3
Och sättet du alltid får mig att kännas som den vackraste genom dina blickar, ovasett hur rufsigt mitt hår eller vad som helst egentligen ! <3
du är mannnen i mitt liv, den där underbara personen som jag kommer leva resten av mitt liv med ! <3
du lyfter upp mig som ingen annan !
du gör mig hel som ingen annan !
du gör mitt liv värt att leva genom att finnas !
du gör mig till den jag är !
du gör mig till den lyckligaste i världen !
Kanske en dag kanske du gör mig till fru och mamma också !? <3
Ingen vet och det är nog inte meningen att man ska veta det heller. Men jag vet att det är dig jag vill spendera hela mitt liv med ! <3
 
Jag älskar dig David Berg, över allt annat, då, nu och föralltid, hand i hand genom livet vi ska gå, vi mot världen världen mot oss! <3  
                                                                           
  
                                      
 

18/12-2012

 
8 dagar kvar :$ <3
 

/ God morgon ! 
Klockan är 07.51 och det känns grymt segt att sitta vid datorn såhär himla tidigt. Men eftersom jag redan har gjort allting som jag brukar, och eftersom mamma jobbar, Emma är i skolan och Jimmy ska snart iväg och jobba han också. Så kom jag inte på något bättre än att sitta här ! 
Har sovit sisådär idag och jag förstår nog varför också.. Varför kan inte allt bara flytta på och jag kan vara den där gammla Fanny, hon som jag känner igen !? det måste ske en förändring ! 
 
Nog pratat om det, Idag ska jag laga mat, om nu mamma har rast annars får jag laga mat till 13.15 och då ska jag laga risotto ! kommer bli kanon :) .
 
Tänkte även länka min favorit låt JUST NU ! 
 
http://www.youtube.com/watch?v=AdlRbqwq4A8
 
Det är Magnus Uggla med "astrologen" tänker alltid på min finaste man som alltid står där ovasett hur jävla dum i huvudet jag kan vara.. 
Han väckte upp det jag trodde var dött, Kärlek ! <3 
 
Men nu ska jag lyssna lite på musik innan jag intar soffan :) .
på återseende 
 
"säg bara tjilivippen " / FannyWanberg*
 
 

17/12-2012

Jag har sjukt lätt att ställa till saker som igentligen förstör för mig själv också.. Kanske inte är så smart tänker ni, nepp det är det då inte ! 
Det är någonting jag hatar med den här personen jag har blivit, jag tvär vänder med humöret på 2 sekunder sen kan jag inte vända trotts att jag tycker vägen jag går på just då är obehaglig och läskig.. Man ser hur mycket man kan förstöra men ändå går det inte, det går inte.. Ångesten efteråt är ingenting att prata, man undrar om det verkligen är värt det!? man kanske borde låsa in sig i ett rum där man varken kan såra eller göra illa någon med personen man blivit.. 
Jag önskar att allt bara vände.. 
 
 
Jag älskar dig.. ! <3 

12/12-2012

Hallå !
Idag är det exakt ett halv år som vi har bott i denna underbara lägenheten ! :D
så ikväll firar vi med att popa popcorn, visst vi gör det nästan varje dag.... men det är ju en helt annan känsla när man firar något :D .
 
nu är det bestämt, min man kommer den 28 december nu och firar morfars föddelsedag och vi spenderar nyårs kvällen tsm och även några minuter senare firar vi vårat 1år och 9 månader tillsammans, kommer bli MAGISKT, japp ni hörde rättt, magiskt är ordet för hur det kommer bli :) 
Jag kan erkänna, att jag verkligen är lika kär i min underbara man, lika mycket som första gången! varje hjärtslag är till för honom, för hur han orkar med mig och mina utbrott och mina konstiga sätt att vara på.
Från att gå från en person som aldrig förstod, skällde kastade saker på en när det var som värst mm, så hamnar jag här, hos denna underbara helt fantastiska människa som säger att allt ska lösa sig och sitter och lyssnar istället för att skrika eller göra konstiga komentarer eller som värst lägger på!.. Utan min man står kvar och  lyssnar och förstår mig som person, något som jag har svårt att förstå vissa gånger hur någon kan stanna hos mig!
Men han gör det och för varje dag är jag livrädd att han en dag inte längre vill vara kvar hos mig, men så fort jag ser hans ögon och ser hur han ser på mig med på det där speciella sättet, då vet jag att jag är hemma <3
Jag älskar min David Berg mer än någonting annat ! <3
 
                                                                  
                                                                                <3
 
 
 

/Nu är det ju som sagt den 15, snön har riktigt yrrat ner och det har blåst något så fruktansvärt här i Åtorp.
Mamma och jag skottade säkert en 4 gånger och det tackade till och med han som plogar oss för eftersom han tycker det är så träligt när folk har gått i trappan eller imellan och det riktigt sitter fast, Man blir alltid glad när människor uppskattar det man gör :) .
vi tvättade även år mormor och morfar och även till oss då också och så gjorde vi även en mjukpeppar kaka som man kan äta och njuta av dagar som denna ! 
och att gå ut med vovven i skogen är inget att prata om, Tanja riktigt njuter i detta väder! Hon gräver springer hoppar och stutsar mellan tallarna och ibland gömmer sig under snön, riktigt underbart att se :) .
 
Tog även ett fint kort på snön nu idag, men orkar inte leta reda på mobil sladden för min kropp känns helt slut och seg.
Men den kommer upp inom kort ;) .
 
på återseende 
"säg bara tjilivippen" / FannyWanberg*

13/12-2012

Dagen efter den stora dagen 12-12-12, igår hände inte så mycket igentligen. var mest orolig och är faktiskt till en vis del orolig fortfarande, men fick ett par skratt med David och det kändes faktiskt grymt skönt ! <3
vi har även planerat att ses den 28 december nu och spendera nyår tillsammans, första året, Ihh ! <3
Nog för att det känns grymt irriterande att vi inte har setts på 2 månader, men det var antingen den här helgen, eller den 28de, och då skulle det även bli en dag extra. Dessutom hade David en fin plan om att nyår händer det mycket att fira, Morfar som fyller 75, slutet av året och början på det nya året, samt 00.01 så firar ju jag och David 1 år och 9 månader tillsammans :) <3 
så det lutar mot nyår, jag kommer nog få några uttbrott innan vi ses, men det är nog värt slitet när allt kommer omkring ! <3
 
Skulle igentligen in till skolan nu på morgonen för power point, men mamma ska träffa en och skriva på massa papper så att hon kan börja jobba nu på måndag ! UNDERBART <3
 
Men nu ska jag nog ställa mig i diskbaljan innan maten, på återseende 
 
"säg bara tjilivippen" / FannyWanberg*
 
 

12/12-2012

Ibland känner man sig bara så in i helvete dum..
Önskar allt vore ogjort och jag önskar att det inte ens existerar. 
 
duktig Fanny..
 
 

10/12-2012

God kväll ! 
Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan Mysteriet på Greveholm börjar :) .
Hur har Fannys dag varit idag då !? Jo hon åkte till skolan, gjorde en komplitering på Essän och trodde att jag skulle ha Power point visningen idag.. Men ack fick jag, hon "missförstod" hur jag menade, hon sa i fredags att på måndag då kan du göra power point medans de andra går och dricker något. Japp, men neeh så blev det ju inte ! 
 
så jag hade övat helt i onödan! men vi kör på den igen på onsdag och hoppas på att det går bättre då ! :) .
 
Har även slagit in min finaste pojkväns paket som han ska få till jul <3 
 
Thihi jag hoppas iallafall att hann blir nöjd och glad :) <3 
 
och när jag ändå la in denna från telefonen så kunde jag lika gärna ta med alla andra som jag hade tänkt att lägga in här på bloggen, så det får bli en snabb och efektiv bild bomd ;D 
 
Haha jag skulle köra en hårinpackning och trodde att en 3 liters påse skulle räka åt mitt huvud, det posetiva var att jag kom på att jag måste vara grymt smart för att inte få plats i en 3 liters påse, tjock huvad ;D 
 
 
Jag fick helt enkelt ta en Ica-påse och där fick jag faktiskt plats :D . körde en hårinpackning på 1 timme, och för att inte gegga ner överallt så var detta allt jag kunde komma på.
föresten så blev håret lite glansigt iallafall ! :)
 
 
Första snöfallet!
 
 
och så klart en ego bild ! :D
 
Nu har ni fått en liten bild/ text uppdatering om vad som hänt den senaste tiden och jag hoppas att det duger :) .
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan innan jag ska ringa min finaste pojkvän ! <3
 
säg bara tjilivippen / FannyWanberg*

9/12-2012

God morgon !
Har inte skrivit här nu på ett tag igen, men måste rycka upp mig och ändra på det igen, behöver ju släppa ut massor och skriva av mig.
 
Nu är det andra advent, och 2 veckor och en dag så är det julafton, som jag har sett fram imot, en bra jul, en mysig jul! Jag kan redan se framför mig hur ljust och fint det kommer bli i våran lägenhet med massa tomtar och bara massa mys och kärlek ! Det kommer bli toppen :)
Min man var hundvakt igår och jag är riktigt nyfiken på den där Nelly som han var hundvakt åt, hon lät väldigt gammal och mysig :$ . Saknar min finaste man fortfarande, men han har iallafall fått sin badrum tillbaka så det tackar han extremt för, som att han har fått tillbaka kontrollen av sitt liv :) <3
Igår var det så mysigt, mamma, Jimmy och jag poppade popcorn i kastrull som vi inte har gjort sen mitt första hem <3 det huset saknar jag extremt och jag mins varje liten del av den <3 
 
Men det var mysigt igår iallafall, kollade på film och massa mys <3 lyckad helt enkelt.
 
Idag måste jag göra mig redo för en presentation i Power Point och hoppas att den blir bra och att jag får ett bra betyg för den, annars blir jag sur!  så ah jag hoppas att Emma kommer hem skapligt så att jag kan öva i lugn och ro.
Och Fanny har fått sin vita choklad och popcorn, min helg blev räddad igår :$ <3 
 
på återseende / Fanny den där Wanberg som är tillsammans med David den där Berg <3
 
 
Våran första Puss bild, och jag älskar den mer för varje dag ! <3 
 
http://www.youtube.com/watch?v=US-ZgUr3xQY
 
<3

4/12-2012

God kväll !
 
Usch idag har det inte varit posetivt för fem öre.. En ny negativ sak som bara smällde en rakt i ansiktet och man landar hanlöst i botten igen.. Bara att försöka andas och hitta tillbaka igen, men inte så lätt när man inte hittar den där gnistan som man behöver för att orka.
 
min förklaring till mamma " det är som jag är i rymden och alla släpper taget om mig, jag flytter iväg i en främande värld och ingen kan hjälpa mig ditt jag vill hamna, och jag kommer inte på någon plan för att komma tillbaka in till alla andra" 
jag fick en fin bild framför mig hur jag yrrar omkring i rymnden där och Uhhhhh..
 
 
Japp det är allt för mig idag..
 
Hejsan ! / Besviken tjej igen.. 

3/12-2012

God eftermiddag ! 
Usch det är en -17 grader ute och man verkligen bävar för att gå utanför dörren.. Blev en tur till affären iallafall, men vi tog bilen, som dock inte var så mycket varmare än vad det var ute, men det gick iallafall fortare ! och till våran förvåning så var den inte alls svårstartad som vi trodde eftersom det är en gammal bil.
Men ändå om jag får säga det själv så är den nog i en bra ålder, med tanke på att den bara är 2 år yngre än mig (aa) .
Mamma var ju lite elak när vi köpte bilen för hon tjatade om hur gammal den var och bla bla bla, där satt jag och bara "jahopp.. här gormar hon om att 94 är gammalt, hur gammal ser inte jag ut då !? :D " 
Men min mamma är söt! <3
 
Idag känner vi oss inte sådär super duper mega friska.. det är väll det där som alla får nu ? Ont i huvudet, feber halsont i snuvig, Bara bita i äpplet och hoppas på att det ger med sig snart, ska ju in på genomgången imorgon och försöka få tag på en lärare och försöka få till ett möte med henne/honom.
så ja det hade underlättat om det släpper nu.. med en gång !
Min Finaste pojkvän är också sjuk, så hade inte varit fel att ligga där sjuka tillsammans. <3 Och det är även planerat att hans lägenhet ska vara klart under den här veckan, så det återstår att se, fortsättning följer typ :D .
 
jag och min pojkvän skulle igentligen ses denna helg som kommer, men så kom vi på igår att FAN han skulle ju vara hundvakt åt sin riktiga mormor och morfar, så bara att ta tag i spaden och hugga i extra hårt för att orka längta ytterligare lite längre, men vi blir nog starkare av detta, trotts att det är svårt ! 
Jag vet inte längre hur jag ska klara av att vara ifrån honom, min bättre hälft! <3 Men vi får ordna det och hoppas på att det blir bra ! <3 
 
Nuuu ska Fanny mysa ner sig i soffan bland täcken och kuddar och kanske hitta en vovve bland allt detta :) .
 
/ Frusen Tjej ! 
 
Jag är lycklig med dig ! <3

2/12-2012

Ni har säkert redan räknat ut att det är första advent, och så klart så är det även dagen efter min och min underbaraste pojkväns dag, vi firade 1 år och 8 månader igår. <3 och i och med det så bakade mamma och jag lussekatter, mjuk pepparkaka och så mös jag massor med våran vovver eftersom jag inte kunde fira denna underbara dag med min finaste ! <3
Men det gick bra, saknar honom bara så mycket just nu ! <3
Varje dag utan honom är svårt att ta sig igenom, men med små myrsteg och inom en snar framtid så hoppas jag att vi har flyttat ihop så man slipper vara utan den där underbara mannen ! <3
 
Usch det har hänt så mycket nu så jaah det går runt i huvudet, hände ju en sak den 27 som jag inte vill skriva ut här eftersom jag inte vet vilka som läser, och jag vill inte ge ut mig hur som helst så att vem som helst kan hälla salt i mina öppna sår eller hur man säger.
så antingen får ni fråga men man vet aldrig om jag berättar för det beror på helt på mig! .
Men efter detta har jahg mått rätt nere i skiten. deppen kom tillbaka på 2 sekunder och jag känner nu att ska det aldrig ta slut !?
jag försöker iallafall vara posetiv för att inte förstöra mina dagar för mig själv, tjänar ingenting till liksom ! 
 
Ikväll ska vi spela Bingolotto med familjen och då ska vi även ha levande ljus, lussekatter och mjukpepparkaka på bordet så man kan sitta och ha mys, det behövs allt nu när det är såhär himla kallt ! :) .
 
väntar även med på att lägga upp en bild på våran bil, för i torsdags skulle vi in till Degerfors och vi skulle backa, och det dundrade och brakade som fan och bilen stuttsade som jag vet inte vad.. så skulle vi åka framåt, TVÄRSTOPP, gick ju inte att åka någonstans, så höger bak bara låste sig och vi kom ingenstans..
så jaaah jag tycker inte han förtjänar att vara med förens bilen har vissat att den inte ska svika oss ! .
Bilen går föresten bra än så länge, handbromsen hadde låst sig så det var bara det !
Tycker det var tur att vi inte hade kommit en bit på väggen och det hade låst sig då för då vet man ju aldrig vad som hade kunnat hända. 
 
 
Nu ska jag försöka få tag på min maan innan Bingolotto, på återseende / FannyWanberg*

RSS 2.0