28/8-2014

God kväll. 
Spenderar min kväll ensam, började förut må så otroligt dåligt. Slutade med att jag inte kom ihåg min syster Emmas namn. Så sjukt pinsamt!!
Är nog stress och dålig sömn skulle jag tro, mår lite bättre nu så ligger och tittar på prinsessan och grodan. 

Idag fick det bli svampplock med mamma och senare kom min bror Ronny. Slutade med att jag körde raggarbilen mitt i skogen. Haha mycket skratt då bilen är dyng låg och vägen var väll inte den bästa att pro köra på känner jag nu. 
David spenderar helgen och veckan i Göteborg då han ska ha närmare till jobbet då han ska öppna till veckan. Känns som saker ovh ting börjar vända sig till det bättre! 😊

Saknaden efter mormor är fortfarande är så skört att det gör ont att bara snudda vid tanken. Kan fortfarande inte förstå att det är sant. 
Kanske för att man aldrig hinner ta sig tiden att sörja då vi spenderar massa tid med morfar, och det är ändå skönt att slippa ta tag i det där onda och hemska.
Jag saknar henne iallafall och väntar bara på att hon ska sitta där nere i sin stol och skrika hej med hennes välkomnande leende ❤️

På tisdag är det rehab igen och tills dess ska jag ha laddat ner appen mindfulness och provat innan jag kommer ditt. Hoppas verkligen att det kan hjälpa mig lite på vägen. 

Nu kommer en bildbomb om min vardag och verklighet 👊❤️







Jag är tacksam för varje dag 😊💕

20/8-2014

God kväll. 
Tänkte skriva lite innan jag ska ut med Tanja. 
Gud vilken dag, åkte och handla klockan 2 typ och kom hem 4 timmar senare typ. 
Var till ö&b, Elgiganten och Netto innan vi fick leta reda på min bror Ronny för att tanka hans bil. 
Åkte sen till Lidel och sen äntligen mot Degerfors där det fick bli Bolaget, Apoteket och sen kronhallen. Och som tur var så fick det bli pizza 👍
Nu ligger jag bara och smälter pizzan innan det blir ut med Tanja som jag skrev i början. 
Ett framsteg idag var att jag ringde pizzerian och beställde, jag ringer ALDRIG annars. Men nu tog jag mig i kragen. Men mådde så dåligt efter så vågade inte hänga med mamma in till pizzan. 
Men jag klarade det. Även fast jag mår sjukt dåligt över det just nu så vet jag ändå att jag är påväg mot en vardag. 

Ett telefonsamtal för mänskligheten, men ett stort steg för Fanny🌟😄



Tjarrå

17/8-2014

Hejsan. 
Vilken dag, har varit massor att göra. Men har mått psykiskt dålig idag då min panikångest har varit på topp. Kände verkligen att jag inte orkade med mig själv. Ville bara fly från ångesten som bara kröp sig på från fötterna och sakta kröp sig upp i min kropp. Hatar den där känslan. 😔
När känslan tillslut var outhärdlig så frågade jag om Emma och jag kunde ta en promenad med vovven. Det brukar hjälpa. 
Det spöregna så vi blev sjukt blöta både jag,Emma och vovven 😉❤️
Och känslan försvann lite som tur var. Men när vi var nere hos morfar så kom den där illamående känslan på mig igen, attans. 
Bara att försöka andas och hitta ett lugn tills vi kunde komma upp. 
Nu kollar vi på millennium innan vi ska sova 🌟
Kram



14/8-2014

Nu har jag spytt igen. 
Gud så irriterande detta är. Var inte alls så länge sen jag spydde och jag vet inte varför. Känner bara sura uppstötningar i halsen och sen är det kört. Och jag hatar verkligen att spy, det är ett utav det värsta jag vet. Så typiskt! 😔
Var även påväg att svimma på Lidel idag, antagligen för att jag var så dum och hade på mig jackan när det var vrål varmt där inne. 
Inte min bästa dag,kort och gott sagt.

Men idag drog jag mig i kragen och diskade 3 ggr så jag är trotts allt stolt över mig själv. 👍
Var till banken, socialen och lämnade in papper, Lidel och kronhallen för att handla inför helgen innan imorgon då det är vulkan och massa folk i Degerfors. 
Våran bil är fortfarande trasig, så vi låter som en raket när vi kommer åkande. 😂
Nu ska jag vila.heja 




12/8-2014

God morgon. 
Ligger nu och tittar på Lite tecknat, haft lite lyx morgon med fil och flingor framför tvn. ☺️

Igår var vi inne och handlade lite, så jag fick ett par nya byxor, 2tub toppar och en jacka. Känns skönt eftersom alla mina andra kläder är för små nu när jag har gått upp så mycket i vikt.  Mådde jätte dåligt över det innan jag åkte till David, men efter en fantastisk helg där min finaste berättade hur fin jag var så mår jag lite bättre med mig själv. Han är fantastisk ❤️

David trivs jätte bra på jobbet och det känns underbart att veta att han är nöjd och trivs där han är varje dag. Istället för innan då han fick jobba sönder sig, chefen som tog en massa tid trotts att han var ledig. David fick till och med jobba på mormors begravning. Trotts att han var ledig. Nej usch! Jag är glad att han kom därifrån 😉❤️

Min panikångest då? Jo jag försöker varje dag att passa in och anstränger mig för ett normalt liv.  Vissa dagar går bättre än andra och en del dagar gråter jag mig igenom. Men har börjat accepterat läget och försöker ta dagarna som dom kommer. 
Nu ska jag vila ☺️

8/8-2014

Hallå!
Ligger nu och tittar på honey boo boo. 
Den familjen är verkligen helt galna 😜. 

Idag fick det bli en snabb tur till Apoteket i Degerfors för att hämta mina sömntabletter. Sov verkligen ingenting inatt när jag inte hade några tabletter kvar. Men hade tydligen kvar på recept, så hade egentligen kunnat slippa den där sömnlösa natten. 
Så det är en trätt Fanny som ser fram emot att få sova inatt. ☺️
Och när vi ändå var ute på vift så stannade vi till hos en som har skrotbilar och hämtade en katalysator till bilen då den har börjat krångla lite. Den ryker bland annat, blir varm och drar extremt mycket bensin. 
Men förhoppningsvis så är det detta som är felet och så håller vi tummarna på att den går igenom besiktningen. 
Nu ska jag fortsätta med min ensamma fredag framför tvn och tv-nörda. 
Ha en trevlig helg alla
😉

6/8-2014

God kväll på er. 
Ligger nu och kollar på märkliga samlare där en tjej sparar på tånaglar, människor hår och navelludd som hon senare gör konstverk av. Sjukt konstig, men ändå kan man inte sluta titta bara för att det är så sjukt emot hur ens egen verklighet är. 

Skulle egentligen ner till Morfar, men började spy precis innan jag skulle gå ner, så typiskt. 
Var iallafall och fiskade med Emma och mamma, jag fick en sjukt liten fisk som jag tyckte så synd om så mamma fick slänga tillbaka den i vattnet, den får allt bli lite större. 😉
Har inga sömntabletter kvar, får se hur denna natt blir. Glömde även mina antidepressiva igår märkte jag idag, det kan förklara min svåra ångest igår. Så typiskt mig att glömma något så viktigt. 😔

Får se om jag träffar min finaste i helgen eller om det blir nästa, vet bara att jag saknar godbiten något så fruktansvärt. 😘❤️



Nu blir det natten för mig. 
Kram


6/8-2014

Äntligen har jag en iPhone att kunna blogga med. Så med massa lycka så hoppas jag att jag blir mer aktiv med att blogga, vet att jag mår bättre av att få ur mig en hel del.  

Ligger nu och väntar på att förlossningskliniken och unga mödrar ska börja, känns som jag börjar komma in i mina rutiner igen och det känns underbart. 
Och det som gör mig otroligt glad är att min finaste pojkvän äntligen har fått ett jobb på en resturang där cheferna är helt underbara.  Han slipper nu Jesper.nu.  Något som jag tycker är helt fantastisk för han passar inte som Chef han som tar hand om den sidan. 
David är gladare och då är jag super glad. Den nya chefen står även för ett körkort till David, fantastiskt! 

Nu ska jag villa. 

Jag är förresten rödhårig 😉


Kom ihåg, även drömmar kan bli verklighet.  / Fanny Wanberg 


RSS 2.0