17 april 2012

Hallå !
nu är jag iallafall här en stund, mamma och jag kollar på född 2010 och bara myser ! :) .

kändes nästan som himmelriket idag när mamma köpte freeway cola från lidel ! FY vad den är god, alla andra color smakar inte alls bra .
coca cola är det för mycket kolsyra i så det bubblar ut i näsan. (Äckligt men sant)
Ica cola- FY FAN vad den smakar piss nu.. ursäkta mitt språk men nu har dom ju ändrat smaken till premier eller hur den stavas. INTE OKEJ !
sen pepsi okej men inte helt wow känsla för min smak.

och så är jag ju sjukt glad idag, Fick nämligen svar på Poesi analysen och det blev.........     :D
så in i bombens lycklig så det finns inte ord för det !
men det var helt klart värd mödan.
blir att åka in på handledningstiden på torsdag och se hur jag ligger till i svenskan.
men jag tror nog att det är bra, för allt jag har lämnat in har varit godkänd, så man får inte stressa upp sig nu, nepp !

får se om det kanske blir bby i helgen, men det ser ju tyvärr inte så ljust ut, för Keith ska in till trollhättan antingen torsdag kväll eller fredag morgon, och då skulle jag kunna ha följt med honom ditt.
men då kan jag inte ta mig hem för jag har inte räd med det. så det känns inte sådär ljust ut just nu.
vill även ditt tills han fyller hela 21 år :) <3


meeeeeen nu ska jag umgås med mamma :) .

på återseende / Fanny Wanberg


10 april 2012

och regnet det bara öser ner !
fy bubblan vilken tråkig dag det har varit idag , bara massa regn och grått väder också !
skulle ioförsig varit en PERFEKT mys dag, film och invirad i en filt med personen man älskar något så fruktansvärt ! <3
men det blev varken film, filten och finaste bby blev det heller inte tyvärr :( <3 hade varit fint annars :) .

Istället fick det bli matte pluggning på hög nivå, som var sjukt skönt när man såg hur allting flöt på! ÄNTLIGEN !!!
Har väntat sjukt länge på det, är nämligen inne på geometri.. och jag bara har väntat på att det ska säga klick, så som det har gjort genom dom andra kapitlen, så det bara går som en räls. men det tog dock tid genom geometrin.. fick panikångest i förr går tror jag ?
viste varken vart jag skulle ta vägen eller göra, kunde inte sova på flera nätter så vart nog uttmatad och irriterad på det.
men mamma hjälpte mig dagen efter så jag kom ett tal fram iallafall, och det kändes sjukt skönt efter att ha i flera dagar försökt men inte lyckats , bara suttit fast på samma ställe.
så tack varre mamma så kunde jag andas och bara PUUUUH vad kommer härnäst!
dock fastnade jag på några tal efter, och nu när jag är inne på grafer så går det sjukt mycket bättre !
så Fanny kanske också hinner klart.

Måste även skynda mig med poesi analysen innan Fredag. men helt plötsligt känns det som det är imorgon, så man får bara en klump i magen.. TYPISKT att det alltid ska komma upp mer och mer saker.

men iallafall så har jag kommit en bit på vägen i mitt "klara av skolan" tema . I CAN DO THIS !!

Nu ska Jag glo på Big Brother med mamma, ÄNTLIGEN åkte Marcell ut ! wooohoo.

på återseende / Fanny Wanberg

8 april 2012

Hejsan svejsan! :) .

dagen efter att ha haft påskmiddag hos mormor och morfar, måste bara tacka grymt mycket för maten och sällskapet !
det var sjukt trevligt och roligt, vi brukar nämligen bara fira jul tillsammans , men nu så kom mormor och morfar på att vi kanske borde fira påsken tillsammans också, så alla var med på det och det var inget misslyckande iallafall :) .
jag gillar ju dock varken julmat eller påskmat så Fanny fick äta mammas Taco. men det tackar man ju inte nej till heller :) .

försökte nyss att plugga matte, men det går ju verkligen inte ! min lärare sa att dom 3 förra kapitlerna var dom svåraste och att det nu skulle gå as lätt och fort.. jo men tjenna! kan ju inte det där med kvadratcentimeter och kvadratmeter samt med grafer och annat konstigt !
neeh usch och fy !
men ska försöka en gång till sen så får vi se om det går bättre så att jag kanske bara hade hjärnsläpp. men det tror jag nog inte, eller ah det hoppas jag inte ! :D

så får vi se om Fanny kanske firar sin 20års dag nere i vänersborg, får se hur det blir, för min maan ville att jag skulle ner ditt för han ville baka tårta och så skulle vi hyra film och tända ljus och ha det mysigt !  låter ju helt sjukt awesome !
men dock blir man lite sådär fundersam för man har ju ALDRIG varit borta när man har fyllt år, skulle kanske kännas konstigt.
men får se hur det blir, för hade ju varit sjukt kul att vara hos min finaste ! :)

sen får man ju inte glömma att han fyller ju år den 6 maj, så måste även komma på en bra föddelsedagspresent att ge honom, något betydelsefyllt och fint ! :) <3

men nu ska jag försöka att dricka lite cola och sedan lägga mig innan jag ska försöka plugga. samt försöka kläma in en dusch ! :D

på återseende / Fanny Wanberg


5 april 2012

hopp glömde skriva igår för det blev så mycket på en gång ! .
Var ju som sagt igår hos psykologen, gick väll sådär.
skulle börja göra saker som jag tidigare inte vågat göra pga av min strss och andas så som hon lärde mig och sedan skriva ner och se om det blir någon förändring innan den 26 april.
så jaah man får väll försöka och se om det är värt det !

igår åkte syster mamma och min lotsas pappa in till akuten. de trodde att pappa hade en hjärtinfarkt. meen nepp det var ingenting ! .

och idag har vi bara städat, städat och åter städat. så ska snart hoppa in i dushen, och sedan MÅSTE jag ta tag i matten. känns som jag inte kommer hinna nu för allt annat måste ju göras.. men men!
och nej mamma det var ingen pik till dig, du vet allt vad jag menar ! :) <3

fick även en stor flisa i lillfingret när jag skulle torka ur fönstret. så flisan hade gått rakt in och eftersom den är målad så var den tvungen att dras ut. så tillslut kom ju emma på att den nog var rakt in den satt och inte på sned. så ut kom en flisa som nästan var som en spik ! ajjemen den satt gott den !

men nu ska jagv vänta på duschen. på återseende / Fanny

3 april 2012

i throw my hands up in the air sometime, saying ay-oh gotta let go !  :)

en hektiskt dag så vi får se hur "framtiden" kommer se ut om en snar framtid. det återstår att se hur förändringarna blir !

imorgon blir det att åka in till degerfors för att prata med en psykolog där, känns lite konstigt eftersom jag inte har pratat med någon på länge sådär, men bara att prova om från början igen ! hoppas att dom kan hjälpa mig med mina problem så jag vet hur jag ska tackla bort panikångesten så den inte bryter ut och jag svimmar, samt att lära mig att hantera och leva med min stress.

Älskar när min finaste pojkvän hela tiden säger att jag gärna får flytta ner till honom och gå kurserna där nere, och antagligen så kommer jag att flytta ner ditt och gå utbildningen hotell och resturang där nere. :D <3 Älskar min finaste något inormt !

nu kollar jag och mamma på unga mödrar och bara försöker slappa, något som verkligen behövs för min nerv har fortfarande inte gett med sig. men bara att bitta i det sura äpplet och gilla läget :) .

men nu ska jag kolla klart och sedan kanske steka lite ägg ? hm får se på den :D

tjilivippen / Fanny

2 april 2012

ajjemen det är verkligen vilket datum det är idag !
Idag åkte min finaste pojkvän här som kom i fredags med åkte idag, saknar honom redan SJUKT mycket, men vi strävar ju om att flytta tillsammans och vakna med varandra och stötta varandra varje dag ! <3

Igår för dom som inte viste, så firade jag och min älskade David Berg 1 helt år ! <3 så vi hade bara massa mys och närhet , även lite pommes (a) <3 måste bara säga att det här året tillsammans med den där fantastiska människan har varit det bästa året någonsin! <3 så mycket kärlek trodde jag aldrig att man kunde ge någon annan människa än till min mamma, men tydligen går det att älska någon så högt :) <3  fick även ett armband av honom, så sjukt fint! kommer nog upp en bild inom kort ! :) .

snart är det påsk också, vi kommer antagligen att fira den hos mormor och morfar, men tror inte att det är bestämt än eller !?  det återstår att se :) .

Idag så slutade det med när vi skulle lämna min finaste på tåget så hade jag klämt min ischnia nerv ikläm igen ! men denna gång så kunde jag knappt gå, bennet låste sig helt och det bara spände och värkte i hela svanken, ut på rumpan och ner i bennet.. duma elaka nerv !

vart även klar med insändaren ! mycket tack varre min älskades förklaringar om hur en sådan insändare skulle vara uppbyggd. så nu är det bara att vänta och se hur det går !  under hela veckan är jag ledig, eller ah.. man ska jobba hemifrån ! så det är bara att sitta och trycka in min IQ i geometri.. kan säga att det verkligen var det svåraste ! fattar fan ingenting..  men det löser sig alltid ! :) .
så ska man även läsa ur den där svenska romanen och lämna in, känns som det flytter på rätt så bra ! :) .

JUST DE ! glömde berätta om den där saken som jag var SÅ nöjd med ! , gjorde nämligen en ett-års present till min maan, det fick bli en STOR ram , med massa foton och text i, så jag klistrade målade och fixade in i det sista :) .
synd att han bara inte fick med det på tåget, hade nog varit en upplevelse i sig för dom andra resenärerna :D .

nu snart är det Sofias änglar och ringa min pojk, innan Maria Wern börjar !
kommer vara så jävla spännande, förra veckan Bajsade jag bokstavligen nästan ner mig på slutet när den där mannen låg på döds saken !!

men på återseende / Fanny wanberg

RSS 2.0