19/1-2014

Januari har alltid varit en ren skräck i våran familj. 
 
 
Idag är det en hel vecka sedan min vackra mormor tog sista andetaget. idag är det exakt en vecka sedan jag såg henne sist. Jag saknar henne så otroligt mycket!! <3
Jag älskar dig älskade ängel! <3
 
 
 
 
Idag är det även 22 år sedan våran älskade pappa försvann och valde bort livet mot en smärt fri himmel! 
Jag saknar dig pappa, och ta väl hand om mormor där uppe! <3
Jag älskar dig! 
 
 
 
 
två så otroligt underbara människor som betyder så otroligt mycket för oss, finns nu längre inte kvar på joden, bara deras stjälar som vi varken kan se eller höra. Men vi känner av deras närvaro och kärlek.
och i våra minnen kommer de alltid att leva kvar tills vi ses igen på andra sidan! <3
 
 
 
 
 


16/1-2014

Sitter nu nere hos morfar och umgås så att han inte sitter ensam. Känns lite konstigt att sitta här nere nu utan att mormor sitter här med oss, vi saknar henne och vi kommer aldrig glömma hennes fina leende! <3
nästa helg kanske hjärtat kommer och jag verkligen längtar till att få dnoza in mig i hans nacke och känna tryggheten och kunna andas igen.
Just nu kan jag knappt andas, det känns så svårt och det gör så ont. Tårarna vill komma men dom kommer inte, det gör för ont.. Det är inte lätt att mista en person som står än så nära.
Nu ska jag återgå till samtalet med mamma och morfar.
ta hand o. Varandra för man vet aldrig vad livet har att erbjuda.
// FannyWanberg

16/1-2014

 
 
Minnen dör aldrig, de är bevarade i hjärnan så att hjärtat kan få le en smula! <3
 
 
 

15/1-2014

Den 12 Januari 2014 ca halv 7 lämnade en så betydelsefull person världen och gick sina steg upp till himmelen. Min vackra fina underbara mormor. Jag saknar dig varje dag, och saknar din röst och dina komentarer. du betyde så mycket för mig, men jag hoppas du har ett bättre liv på andra sidan, där våran pappa, dina föräldrar tar hand om dig. Där du kan äta HUR mycket du vill, och där du kan andas fritt! <3 
Jag älskar dig! 

 
 
Igår kom begravningantripinören och vi bestämde en hel del. Idag blir det att välja en plats och vi får se hur det går. Det är så svårt eftersom DU brukade vara den som hade koll <3 
men vi ska klara det här för morfars skull, och vi kommer minnas alla fina minnen! <3

10/1-2014 del 2

Efter att ha skype dejtat med min bättre hälft nu på kvälls kvisten så känner jag mig lite gladare och så klart nykär, kan inte sluta lee i min ensamhet! är nog så när man är tillsammans med den rätta, men när det snart har gått 3 år, så är det helt otroligt hur länge känslor kan sitta i :$ <3
Jag är lyckligt lottad!! <3

10/1-2014

Vet inte vad det är som händer, men det återstår att se :)

9/1-2014

SÅ otroligt trött!
vaknat flera gånger inatt och vaknade även vid 6 av att mammas mobil ringde.
drömde även en konstig dröm att jag och David skulle förlova oss men hade inga ringar. Mamma sa att vi kunde ta hennes och pappas, men det ville vi inte eftersom det var hennes. då kom hon på att hon kunde ha "tappat" dom så hon gick och gömde dom och sa ledtrådar så att vi kunde lotsas att vi hade hittat dom och att det inte var mammas. och då av någon konstig anledning var det okej att använda dom? Konstig dröm som sagt..
Men men, drömma är bra har jag hört så jag tackar att jag fick uppleva en förlovning full med skattjakt och skratt, oavsett hur konstig den än må ha varit ! :)

Nu snart ska jag skära lök och hotdogs korv till makaroner och korvstroganoffen, nam nam! ;)

Tjarrå! / FannyWanberg*

8/1-2014

God kväll! 
Till dagen har jag hunnit att diska, letat efter lakan till mormor nere i förådet, tvättat och nu snart ska vi äta pommes med kebabsås, iallafall jag (a) .
Längtar tills jag och David kan flytta ihop, för att sakna honom är nog det svåraste jag vet. och när livet känns skrämande eller ensamt hade det varit underbart att bara kryppa upp i hans famn och trycka in mitt huvud i hans nacke där jag alltid känner mig som hemma när saker är skrämande ! <3 
men först måste man ju kolla vart det passar bäst att bo, närmare honom eller här? finns rehab där eller passar Davids jobb här ? mm. mycket saker som ställer till det men en dag så löser det sig nog och vi äntligen kan bli sambos <3 
Utan honom så hittar jag inte krafterna jag behöver, den där extra energin som får en på fötter. och nu när det är så mycket som händer i våra liv, förändringar då man inte vet hur nästa dag blir, blir man helt sjuk utan honom i min närhet. David är den som förstår mig utan att jag behöver säga något. han är min one and only! <3
 
Men jag ska vara stark! 
Vi kommer klara det här också! 
 
blev ingen Rehab igår. Jag vill inte ens tänka på mig själv nu, inte när det är som det är! 
Men de skulle skriva ut ett nytt läkarintyg och så skulle jag få ut sömntabletterna igen för dom är snart slut!.
Sen jag började äta dom har jag gått upp till 50 kilo och världens mage! :) .
Nog för att jag inte gillar den där " bebis magen" så älskar jag kilona. så jag får träna bort magen och äta så jag håller kvar vikten! :) .
 
Nu ska jag dra
ha det bra alla! 
over and out
 
 

5/1-2014

God kväll.
Vet inte hur jag känner mig längre.. jag har tappat kontrollen helt över hela mitt liv! 
Jag har en sådan presentationsångest och att få det i ansiktet i över en veckas tid är ingenting jag hade önskat mig.
Jag har inte kontrollen över min vardag, inte på mitt humör eller på min vikt längre. Jag trivs inte alls i min vikt som den är nu. men min vardag är inte som den ska längre och jag gör inte tillräkligt så jag orkar inte ens ta tag i mitt humör eller vikt längre.
Jag har tappat bort mig själv och jag vet inte vart jag är påväg. Vet bara att jag inte mår bra.
och ingen verkar se det heller. så det är bara att vara tyst och gå i sin egna lilla bubbla..
 
Jag orkar inte mer.. 
 

2/1-2014

God eftermiddag! 
 
Igår blev inte dagen alls som planerat, blev kaos helt enkelt. Men det posetiva var att våran bil äntligen startade efter mycket om och men. Den hade nämligen slutat att fungera den 30de när vi skulle på mellandagsrea. Men ah nu funkar den iallafall så det är verkligen sjukt bra!.
 
Nu till  morgonen har jag duschat och tagit på mig thigts eftersom jag har lagt på mig så mycket så jag kan inte få på mig alla mina jeans. Jaja vad gör man inte för bättre hälsa !?
den 7de ska jag till Rehab igen och se vad de har att säga och få lite verktyg kanske !?
Idag ska vi inte åka NÅGONSTANS, vi ska bara vara hemma! sjukt skönt när man nästan har suttit i en bil nästan varje dag. så jag hoppas att det inte kommer upp något nu idag så vi får åka iallafall, men som det ser ut nu så är det ganska lugnt!.
 
Idag blir det risotto så nu har jag även skärt tomater, lök och bacon till det för att hjälpa mamma lite iallafall. Hoppas även att tvättstugan är ledig!.
 
Det var väll allt från mig nu! 
säg bara tjilivippen/ FannyWanberg*
 

RSS 2.0