Tjooohoo xD .

Haha är på grymt sjukt hunör ! , Antingen är det för att jag bara är det .. eller annars det som är mest troligt , Fanny är över trött xD.

Jaaah , nu är jag ju här igen , Pfft jag har så mycket att skriva om men sen när man loggar in här så PANG , allt är borta xD , Helt sjukt :) .
Men men vi fixar det , Im a real wild child ;) .

Senaste tiden har jag varit helt den personen Jag inte vill vara , jag har varit trött , odräglig , sur ledsen stressad , allt dåligt i ett helt enkelt , och mi familj har självklart fått skit för de ;/ , Förlåt för det ! och vad jag än säger så ska ni veta att jag älskar er sjukt mycket !! <3

Hopp nu har jag iallafall kommit hem från en sjukt rolig dag i skolan :) , träffade brudarna och jaah dom är helt enkelt som dom är hahah xD .<3 Var en hektiskt dag också, är så mycket som ska vara klart inom kort , så imorgon ska jag hinna öva till engelska läxan , gjort klart referatet och lämna in den .. skulle igentligen läst klart boken till imorgon också , men smart huvudet Fanny Wanberg tog allt annat i en så hast att jag helt enkelt glömmde den i skåpet !
Bra jobbat Fanny (y).
Finns inte så mycket att göra , så det är inget att reta upp sig för ! .

Har även massa prov på ingång , och sen får man inte glömma att jag har möten , ska till Barnmedicin ! Räker det inte med saker snart ? Jaja .

Nu är jag iallafall hemma , jag är mätt och belåten , jag sitter med coca colan i högsta hugg , min mobil är påladdad med Gratis sms igen , jag tänker på David , Njaa det kan nog Fan bli en bra dag det här ändå :) .

tror Även sofias änglar är i kväll eller familjen anorlunda ? aja får kolla tidningen sen :).

Nu har jag iallafall skrivit av mig lite med händelser .
men ska försöka skriva mer för det är ju som sagt bra att få ur sig lite små saker :).
Blir nog Plugga i bött nu !


David Berg , som skrivet i solen med isbitar ! <3

Hej då / Fanny Wanberg


Kom hem Pappa !

Igår Älskade pappa var det dagen då hela livet vart upp och ner , DU hade försvunnit !
alla verkligen letade efter dig älskade pappa , ingen tappade hoppet förens dom hade hittat dig !

Idag är en av dagarna då alla letade efter dig , dom letade och letade efter en helt fantastisk människa som ingen kunde tro skulle lämna världen så fort , en man med hjärta av guld , det var ju du älskade pappa !

Varför skulle du tas ifrån oss ? du var ju en pappa , make , ett syskon en vänn en närstående en bekant !
du hade ju inte gjort världen något :(
Du lämnade livet för fort Älskade pappa , jag hann aldrig säga hej då? jag hann aldrig krama dig hårt för att du skulle förstå att jag ville att du skulle stanna !
Jag vet käraste pappa att du verkligen hade ont och att det inte fanns någon annan utväg , men jag saknar dig inormt mycket ! Jag hann ju aldrig se dig pappa , jag hann aldrig säga öga mot öga att jag älskar dig så som jag gör för mamma !
Ända gången jag kan säga att jag älskar dig är när jag är nere vid din grav i mina tankar , och på ett sätt så känns det som massa saker fixar sig när man är där nere !

Idag ska jag ner och tända ljus på din grav käraste pappa, det ska få brinna nu och ända tills helgen är slut , ett ljus för försvinnadet , ett för letandet , ett för när hela världen rasade samman när det var som skriven i himmelen att min käraste pappa hade lämnat världen , att han inte fanns här på jorden mer ! , ett för sorgen ! <3

Varje dag är en kamp utan dig pappa , men när det väll gäller , då man inte vet någon utväg så tänker man på dig, då får man en stött och då klarar man allt , för vet du pappa , jag tänker leva för dig , jag tänker göra massa saker för att göra dig stolt , ser du mig där uppe ?

du hade ju så mycket tid kvar av ditt liv pappa ! . men det kommer en tid , det kommer plats , vi kommer ses igen , det kommer en tid , det kommer en plats i himmelen ! <3

finns så mycket jag vill ha sagt pappa , men jag hoppas du läser det här och är med mig dom här dagarna , ta hand om min älskade mamma också , för hon är väldigt ledsen nu för det är dom här dagarna , hon saknar dig pappa ! <3 ge henne en kram och få henne att förstå att du är med henne i vått och torrt , få henne att förstå att ni en dag kommer ses igen ! <3

En dag ska jag bli lika lycklig som du och mamma var! <3
Pappa <3


Sten-Åke Ingmar Wanberg , Du föddes som en stjärna Och du dog som en legend !

12/1-2011

Jao nu försöker vi igen.
Nu har jag gjort klart engelskan vad jag tror iallafall !? ska checka imorgon igen när jag åker bussen så jag håller verkligen tummarna (yy).

och nu har jag bestämmt mig för att börja ha ordning och reda i mitt liv så det inte blir några misstag och så jag håller reda på saker och ting , så nu har jag börjat använda en almenacka , och börjat bocka för när jag är klar med det , tror min stress kommer försvinna lite då med :) .

Idag blev det att stanna hemma , för jag klapp trät åt ju brännda stekta våfflor igår.. och jag har precis haft magkatarr , så imorse vaknade jag med en skum made och mitt imellan revbennen så hade jag grymt ont och i bak i ryggen xD . jao ännu en bra dag med klumpiga Fanny right!?
strök faktiskt en gardin åt mamma , Fanny kan om hon bara vill (aa)

nu sitter jag med mamma och kollar på byggfällan och stressar ner innan det blir säng dags , känns som jag saknar min kudde extremt mycket nu !! :)

idag hade jag och David panerat att prata mycket , men det blev inte så :( . Faen också ! saknar min bby boy något extremt mycket !! <3

Jaja nu har jag iallafall skrivit lite om dagens händelser ,
blir på återseende , / Fanny Wanberg

Jaaoo

nu var det grymt länge sen jag skrev här igen .
Nu är det nytt år nya valmöjligheter som man säger xD.

Hade nyss världens huvudvärk.. helt sjuuuk!.
Men vaknade nu 3 timmar efter helt skakis men huvuvärken är borta nu iallafall ! :).

är så svårt att veta VAD man ska skriva om , finns så mycket som händer har hänt.

Nu har iallafall skolan börjat igen och det känns skönt att ha något att göra :).

Pappa berättade idag att förr i tiden hade dom lägenheter till svartå och Åtorp , om dom gick gymnaiset i karlskoga,
ÄRLIGT , det låter helt underbart , att slippa pendla varje morgon,åka hem på helgerna :) <3

men skulle sakna mamma för mycket är jag rädd för men ändå :) <3

Måste även låna bror lägenhet och prova på lite om man klarar det !.
det återstår att se. :)

Nu sitter jag även och pratar med världens finaste kille i hela världen ! <3 finns ingen bättre än David Berg ! <3 bästa som någonsin har hänt mig !! <33

Jaja lite har jag ju fått ur mig , blir nog mer att skriva imorgon när jag har kommit in i det igen
på återseende / Fanny Wanberg

RSS 2.0