26/2-2014

Börjar tappa hoppet om att jag någonsin ska kunna leva ett normalt liv utan att känna av mina konstigheter..
Hej då!

25/2-2014
det har hänt så otroligt mycket sen sist jag skrev. dagen efter att jag skrev sist så fick ambulansen hämta min älskade morfar..
När mamma och Ronny kom ner med maten så satt morfar och krampade och var okontaktbar. brandmännen kom och senare ambulansen. de berättade senare att han hade börjat vakna till vid akuten.
trodde ett tag att vi skulle förlora honom också.. usch!
men han återhämtade sig och minns ingenting om den dagen. igår fick vi hämta honom <3
men idag ska vi in igen och då ska

han få elektroder på huvudet och mätta hjärnaktiviteten. så förhoppningsvis kan de hitta felet och då kanske de kan göra någt åt det.
vi vill ju verkligen att han inte ska försvinna från oss. <3

men nu ska jag fortsätta att kolla på tvn.. tjilivippen!

20/2-1014

God kväll på er !
 
Idag har min dag bestått av att baka bröd och bullar uppe, tvättat och sedan fick det bli att baka bröd och bullar nere hos morfar också. samt så hämtade vi våran raouter som hade luggit borta i affären sen den 12, men telia hade lyckats att skicka till fel nummer.. Typiskt -.-´
 
iförr går var jag på rehab och ja det blev en del tårar. måste försöka att ta mig i kragen och kämpa för att orka ta mig upp.. så hon sa att jag får försöka att ta mig upp, annars är jag välidigt nära på att bygga upp en deprression.
Men det är ju inte så lätt.. jag klyver mig själv för jag vill först och främst inte tänka på mig själv och tänka på hur jag mår. men ändå så är jag egoistisk och ligger i sängen nästan hela dagen. så jag får ångest för det.
så hur jag än gör så mår jag dåligt över det.
ska nu skaffa akrivitetsersättning eftersom jag har paniksyndrom så skulle man kunna göra det och då få pengar i 3 år utan att behöva åka in till socialen. och det tackar man ju inte nej till eftersom jag har problem att åka ditt sen vi blev inlåsta och bortglömmda. 
 
Kan fortfarnde inte fatta att mormor är borta. Tankarna gör bara ont och så länge jag tror att hon är i livet så kan jag lee. men det är korta små stunder sen kommer man på sig och då brister hela fasaden. 
att en person som man älskar så mycket kan bli så otroligt saknad! <3
 
Men nu ska jag lägga mig framför tvn och slappa lite. kanske ta fil och flingor?
Tjeerrååå
 

16/2-2014

 
Älskade underbara mormor!

Gud vad jag saknar dig! 
Vardagen är inte densamma utan dig.. kan inte fatta än idag att du inte längre finns med mig! Tror att det kan vara att du var så sjuk på slutet, du var ju alltid så livsglad och full av energi. Men då var du som i ett tomt skal som knappt kunde hålla dig uppe till ytan. 
att se dig så sjuk var det svåraste jag varit med om, att inte kunna hjälpa en person som betyder så mycket och bara stå där och se på hur du tinade bort. Nej usch!
Tårarna bara rinner när jag är ensam. men jag vet att du aldrig ville se oss gråta, för du gillade inte att se oss ledsna. Men jag trodde aldrig att du skulle ge dig av, inte så fort.
men jag är glad att vi satt inne hos dig på kvällen innan och att jag var nere hos dig under dagen. men jag visste inte då att den dagen skulle vara den sista dagen jag såg dig.
Kan idag få en sådan ångest över att du fick ligga där själv på sjukhuset på nätterna. den tiden kunde vi ju ha fått tiden med dig ju. men då trodde man att du skulle bli frisk och komma tillbaka. 
Vi hade nog för stora förhoppningar.
 
Men för mig kommer du ALLTID att vara världens bästa mormor som alltid stod upp för mig. hon som har lärt mig allt jag kan idag. Hon som jag älskade så oändligt mycket! 
Jag vann ett så stort pris att få ha lärt känna dig, och fått vara nära dig, inga pengar i världen kan ersätta det!
 
Men än idag kan jag bara känna lukten av dig och minnas hur du brukade riva mig på armen och fråga hur det är med "snuttan" 
Neeh usch det blir för jobbigt, tårarna bara sprutar.. 
Men du ska veta att hos mig kommer dina minnen leva kvar, och vi kommer stänka en grogg åt dig också till himmelen! 
Jag älskar dig älskade ängel!! 
 

14/2-2014

God morgon!
Idag är det alla <3 dag och jag firar den tyvärr utan min pojkvän! Men han finns i mitt hjärta! <3
Han har hög feber nu så jag önskar att jag kunde vara där och pyssla om honom och finnas där för honom! <33

Idag blir det att göra köttbullar med mamma och senare blir det att baka hemmagjort bröd. så nam nam nam! :)

hade innan glömt mina antidepressiva i 2 dagar så mådde verkligen pytton i går och i förrgår. Men idag känner jag mig lite bättre, så den tackar vi för! Innan trodde jag att panikångesten hade försvunnit, men märkte nu att det egentligen bara var tabletterna som gjorde sitt..
ska även nu ansöka om aktivitetsersättning eftersom jag inte kan jobba och har en diagnos.
så då kan jag få pengar i 3 år av försäkringskassan så jag slipper den där äckliga socialen!

Nu ska jag dra mig! Tjarrå ;D

10/2-2014

God eftermiddag!
 
Igår kom fröken Wanberg hem från vackra Vänernäs. Där jag har haft det otroligt bra med min underbara pojkvän och mina svärföräldrar. Vi tog en promenad, åkte fyrhjuling, fikade och pratade massor med svärföräldrarna, och även myste massor framför film. <3
Kändes som att jag "började" förstå att mormor var borta. Men när jag kom hem  så slog det mig i bröstet något så fruktansvärt, mormor satt inte där, hon finns inte mer.. 
kommer nog vara så här en längre tid, kanske är chocken att det gick så fort? att ena dagen satt vi och skrattade på kvällen och pratade massor på förmiddagen och sedan bara rasade alltihopp, hon bara gled ur våra händer upp till paradiset utan smärta. 
Mormor försökte alltid lee när vi var där, ville inte vissa om hon var rädd, hade ont eller var orolig. Men den dagen, den där mardröms dagen syntes det att hon var så orolig min lilla älskade mormor, hon vred och vände sig. men ÄNDÅ leede hon när man kom och bara " hej mormor"  Kunde aldrig föreställa mig att det skulle vara den sista dagen jag skulle få prata med dig, se dig, känna dig! Men livet är oförutsägbart. Men du tog ifrån mig för tidigt. Alldeles för tidigt!!.. 
Underbara älskade underbara mormor! <3
 
Usch hur mycket tankar det finns i huvudet nu.. Mormor var den som ville att jag skulle blogga, hon älskade att läsa allt jag skrev. så jag ska försöka skriva här oftare. Även fast det mesta tankarna är hos mormor nu. så ska jag försöka. 
Jag saknar henne så oändligt! <3
 
Men jag är glad för den familjen jag har, svärföräldrar och min underbara pojkvän! 
Utan er hade jag inte klarat mig och det märks att det är tillsammans vi alla är som starkast! 
 
 

Vänersnäs

just nu ligger jag och tittar på smurfarna medans min finaste duschar. <3
känns skönt att vara tillbaka på vänersnäs igen, nu hinner jag sörja,
har börjar inse sakta att mormor är borta och har även gråtit en del,så är glad att David har tröstat mig och bara kramat om mig. jag är så tacksam och lycklig att han finns, mi prins. <3
nu ska jag titta vidare. som sagt jag är på Vänersnäs och mår så bra man kan göra efter att någon som betyder så mycket har försvunnit! <3
kram..


2/2-2014

nu har vi kommit hem från gudstjänsten. kändes lite konstigt att gå när man själv inte är kristen, men eftersom de skulle prata om de som hade dött så gick vi.
igår firade jag och David 2år och 10 månader tillsammans. finns inga känslor starkare än mina till honom <3
nu blir det att mysa ner mig isängen med min vackraste och så får vi se i övermorgon om jag hänger med han till Vänersnäs. :)
ha det gott!
hejs // FannyWanberg*

RSS 2.0