27/6-2014

Jahopp nu var jag här igen.
 
idag är det inte den bästa dagen kan man väll säga.
Mår så otroligt dåligt. Nu har jag varit i duschen igen.. och som vanligt så står jag i duschen och gråter floder över hur jag ser ut.. magen blir större, allt blir större. bristningar stora som hus så man kan inte ens missa dom hur väll man än hade velat.
och sen när man verkligen anstränger sig och går promenader och cyklar, äter mindre trotts att man är hungrig och ändå fortsätter man gå upp..
väger nu 61 kilo och är 91 cm runt magen.
förra veckan vägde jag 60 kilo och var 90 cm runt magen..
och innan jag började med tabletterna vägde jag ynka 37 kilo..
 
och när till och med foten ger med sig för att det blir för mycket vikt på den, och när man inte ens kan få på sig skorna ordentligt för att magen är i vägen är ett helvete..
 
så att från att ha paniksyndrom att brottas med så nu har jag även min vikt att handskas med i allt elände. och sen att försöka ta hand om ett förhållande mitt i allt.
och nej, det är inget fel på vårat förhållande. men mycket av det vi pratar om mina problem och ibland kan jag ha otrolgit dåliga dagar och skälla ut David för ingenting bara för att jag mår så otroligt dåligt med mig själv.
Jag vill vara gammla mig utan alla dessa problem då jag kunde ge all min energi till att älska alla runt mig, då jag kunde skratta och se allt posetivt. nu är jag bara stressad och frustrerad över att jag inte har kontoll över någonting med min kropp..
jag är utmatad.

23/6-2014

Vissa kallar mig försiktig, andra paranoid men den som klappar på din rygg kan lika väl ha en kniv.
 
 
 
 
 

 

21/6-2014

God kväll..
Ligger nu och är lite smått irriterad på situationen som är nu.
Men men..
Har haft en grym dag till början, med fasters goding <3
Spelade kubb, köpte glass, tittade på 2 filmer och vi sprutade I oss massa choklassås och kolasås, är ju bara lördagsmys en gång I veckan. Så nu gick Emma och jag över till oss och lämnade Ronny ensam med sockerkick ungen ;)

Nu får vi se när mamma kommer upp och hur det går för morfar. Blir för mycket..

Och mitt I allt saknar jag finaste David, tycker det var länge sen vi sågs nu, så otroligt saknad! ♥
17/6-2014

JAG BETYDER INTE SÅ MYCKET I MINA ÖGON LÄNGRE
 

Finns inga ord för hur jag beter mig ibland. igår var dagen då jag ångrar att jag ens gick upp på morgonen. allt blev så fel och dagen urartade sig till ett svek. Jag höll inte vad jag hade lovat. jag bröt mångas förtroende. 
 
Tack mormor för att du kom upp i mina tankar och fick mig på andra tankar.
Jag saknar dig så sjukt mycket. jag kommer ju alltid att minnas dig, och jo visst man viste väl att den där dagen skulle komma då vi skulle skiljas åt. Men jag trodde inte att det skulle göra såhär ont, såhär länge..
Varje dag är en kamp att ta sig igenom! .
Älskade mormor! <3
 
 
Gick iallafall en promenad med syster yster upp för billingebaken och tillbaka. och det gick faktiskt bra, träffade 3 hästar jag inte kunde motstå att hälsa på när man gick förbi, tänk vilket lugn de kan ge en person som alltid är stressad! <3 
barndoms drömmen lever vidare helt enkelt.
 
men senare på kvällen blev det som sagt knas och jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag sårade er! Ni vet vilka ni är, är inte meningen att såra eller vad jag nu gör, jag tänker för mycket på mig själv, mig mig mig bara mig. jag glömmer bort att se mig om och se personerna runt omkring mig.
Det är mig det är fel på..
 
 
Det måste ske en förändring. dags att gå vidare och hitta glädjen, den måste finnas där ute för mig med.
 
/ Ni vet vem..

12/6-2014

Hade en otrolig hemsk natt.. vaknade mitt I natten av att takfläkten vi har I taket, att sladden som vi satt upp med tejp losnade och for In I fläkten med dunder och brak.. Fick öppna fönstret för att det var så varmt, och så klart med våran tur så kommer det in en geting. Vi som inte tål dom där äckliga krypen, så jag låg under täcket och skrek efter mamma.

Idag fick äntligen tag på han med huset, så han väntade bara på att få svar av en annan om den skulle ha huset, lägenheten eller flytta till annan ort. Så jag håller tummarna på dom två sista så att vi får huset, är ju liksom helt redo! Vill börja mitt liv med David NU! <3

Har fått feber till kvällen nu, b
Tror nog att det är stress feber förhoppningsvis.
Nu blir det att kolla på en man och hans fruar. Inte riktigt så bra men tillräkligt för att hålla mig vaken
Hejs/ FannyWanberg


11/6-2014

God morgon.
Ligger nu och försöker hålla mig vaken, men mina ögon börjar bli otroligt tunga.
Vet inte rikitigt vad den här dagen har att erbjuda, men det märks med tiden. Vet iallafall att jag ska hålla tummarna för hus och flytt, måste ju få reda på det när som nu tycker jag.

Har varit väldigt stressigt nu ett tag, mycket med morfar och allt annat runt omkring. Så mycket som mormor hade löst på 2 sekunder, hon var en väldigt stark och,kärleksfull person. Jag saknar henne! <3

Nu sk a jag fortsätta försöka håll a mig vaken, får se om jag uppdaterar lite senare, har lite ord torka nu.
På återseende //FannyWanberg

9/6-2014

God kväll!

Ligger nu och vilar lite innan jag ska ringa pojkvännen.
Idag fick det bli att fiska med mina syskon och mamma, jag fick en liten, liten abborre och priset av det blev att halva jag är solbränd och röd som en kräfta! (Y)
Idag mår jag lite bättre, kan iallafall stå någorlunda rakt upp.
Får se även om det blir rehab imorgon eftersom mamma är sjuk och kanske inte kan skjutsa, men det får vi se hur det blir och är imorgon.

en snabb update, men det får duga!
Tjiliviipen! / FannyWanberg

7/6-2014

Ligger I sängen och har sjukt plågsama smärtor I magen.
Blev nog lite väl mycket igår, var barnvakt åt Ronny, jag tatuerade en minnes tatuering på Ronny, lämnade pass åt Emma där det var en hel drös med gammla ansikten man kände igen. Tycker jag klarade av det bra förutom nu då när man känner av att man kanske spännde och stressade lite för mycket.
Och mitt I allt detta så försöker vi få tag på han med huset, och bara det är en stor stressfaktor att flytta från min trygga zon. Men jag vet att bara jag har David så kommer det gå bra!

Nu blir det att fortsätta kolla på Lisa Lings amerika.
Tjjjeee // FannyWanberg


Torsdag

Mår så otroligt dåligt, mår illa, feber och hjärtklappningar.. Tog en atarax I hopp om att hjärtklappningarna skulle ge med sig, men så blev inte fallet.
Sitter nu upp med bennen uppe, mamma tror att det ska hjälpa, men ah jag känner ingen skillnad.
Blir ju bara stressad av det här...
Nu ska jag kolla tv. Hejs!


RSS 2.0