31/12-2013

2013 börjar lida mot sitt slut, och imorgon öppnas 2014 år och då firar även jag och min bättre hälft 2 år och 9 månader, mitt år kan inte starta bättre eller hur ? Bästa känslan någonsin! :) 
 
När man tänker tillbaka och tidar på bilder på mig och min finaste David, så sitter jag alltid och små ler, ser hela historien upprepas om och om igen! 
När vi kom hem och satte oss i soffan och han drog rätt sin svarta t-shirt, back stage t-shirten för att vara mer bestämt, och hans ord " Är det okej" när han la sin arm om mig. det känndes mer än okej, det kändes fantiskt och jag har aldrig känt mig mer hemma än när han har hans armar om mig! <3 
Första gången vi badade tillsammans i älven. hur han skulle hoppa i och jag var rädd att han skulle få något i sig om något sjuk jävel hade kastat i någon järnrör, så jag sa att han skulle gå i, men då gled han ner från bryggan och då fick jag gå i där ensam medans min man simmade runt där som ingenting! Kommer även ihåg hur han tog tag runt min midja och simmade runt mig så jag blev helt yrr i bollen men ville verkligen inte att han skulle släppa! <3 
och herregud, Kyssen för sjutton gubbar! När vi skulle ligga och titta på film, när David frågade om jag inte ville ligga på hans arm och jag svarade i någonstil " vad tror du egentligen? " när jga la mig snällt på armen och kände mig mer som hemma än vad jag hade gjort på länge. Vi låg och rullade tummarna tillsammans utan att ens tänka på det, sen låg han halft över mig leede och tittade mig djupt i ögonen och sen böjde sig framåt och gav mig den mest magiska kyssen så jag knappt visste vart jag skulle ta vägen, han lutade sig tillbaka, kollade djupt i ögonen igen och sa " Jag älskar dig" Dom orden sitter djupt i hjärtat, för så otroligt mycket jag älskar den där fantastiska mannen! <3 
 
Första gången vi skulle sova tillsammans på första dagen och David frågade vart han skulle sova och jag blev butter för jag ville ju att han skulle sova med mig så jag svarade " du får väll sova vart du vill " och han bara okej och drog av sig kläderna och lade sig bakom mig i sina kallingar. Känslan då att han ville sova med mig men ville bara vara säker på att han inte var framfusig, gaah han är verkligen en riktig gäntleman! <3 
 
David Berg är mannen som kan få mig att lee även om jag vill vara sur. Han är mannen som lyssnar hur tjatigt det än kan vara ! Han är min dröm man, och han är bara min! <3 
Jag är lyckligt lottad över att få vara hans flickvän varje dag! <333
 
 
 
DU DAVID BERG GÖR MIG TILL DEN LYCKLIGASTE ! <3

29/12-2013

Jag vet varför jag mådde som jag mådde igår, hade ju glömt mina antidepressiva på morgonen. Tänk att en liten tablett kan göra så mycket !?
Men än idag är ångesten där tror att det kan vara eftersom jag glömde tabletten så har varit utan den i över 24 timmar och det sätter väl sina små spår på lilla mig.
Jag önskar att en del människor kunde ta lite mer ansvar, för ibland förstår jag inte hur en del människor tänker..
Imorgon ska vi in och handla, och förhoppningsvis hinner vi ta en snabb tur till Karlskoga och jag hoppas att jag hittar en bra julklapp till David, hatar att vara ute i sista minuten som jag är varje år.. Så typiskt mig!..

Vill även åka till Vänersnäs snart och bara få andas in luften och höra min pojkväns hjärtslag!

Hur är det med min paniksyndrom då? Jo den finns där bakom mig och förföljer mig som en skugga redo att attackera när jag minst annar det. Önskar att jag hade hunnit med Rehab innan så att jag hade fått Verktygen för att kunna hantera den. Trodde att man kunde få bort panikångesten och aldrig mer se den. Men tydligen kommer den alltid bäras med mig och komma en del dagar. Kanske inte lika ofta som nu, men den kommer ju komma när jag är stressad eller helt enkelt när kroppen säger ifrån och ser varningstecken.
ska ju även börja med en ångestgrupp kanske nu till det nya året. Men vet inte om jag är redo? är ju fortfarande rädd för en del människor och grupper är något som skrämmer mig och har gjort sedan jag var liten, Men vi får se hur det blir för det är ju bara människor som har samma problem som jag som man kan dela erfarenheter med.
vet inte heller när jag ska få tid till betendeterapin eller vad det hete.
Men en dag kanske jag också kan leva ett rätt så normalt liv som det bara går.

Idag blir det porterstek, potatis och brun sås, smaskigt !!

Nu ska jag dra mig! / FannyWanberg

28/12-2013

Vissa dagar är som en bergochdalbana och en del dagar kan jag skratta och le. Känns som en del dagar är fulla av ångest av allt som man kunde ha gjort bättre.
Idag är en sådan dag då jag känner mig ensam och ångesten ligger där och skaver i bakhuvudet och i kroppen!
Men jag försöker vara stark dagligen och klara av alla dagens hinder.
Posetiva saker, Jag har klarat av att betala själv i kassan när jag köper saker, sådant jag inte klarat av innan. Vet inte om det är för det är så mycket annat att tänka på.
Önskar bara att David vore här så jag kunde krama honom hårt och känna mig levande igen! .
Kram*

22/12-2013

2 dagar kvar till jul och det var nät och jämnt vi hann och fixa i ordning här hemma. Men nu står våran ny inköpta gran där och vi har klätt den, och julskinkan står och puttrar för fullt. 
Imorgon kommer ÄNTLIGEN mormor hem, som vi har längtat! <3 
i över 2 veckor har hon nu luggit på lassarettet i Karlskoga, men nu kommer hon komma hem! <3 
 
Så det har allt varit lite "kaos" här hemma, eftersom vi ville ju umgås så mycket som helst med mormor när hon låg inne, men så ville vi umgås med morfar hemma, sen har vi ju en hund som vill ut också och massa krångel. Men snart har vi alla på ett och samma ställe, och då ska vi ha familje mys och rå om varandra! 
 
Idag blir det att åka in till mormor en sväng, trottsa blåsten och fara in, och sen får man se vad dagen har att erbjuda!.
Fasters goding är även här, och han är ju hela 9 år nu, en stor pojk helt enkelt :) Känslan när han kommer med sin iphone 3 som han fick av pappa Ronny och säger " Fanny jag har lagt till dig på min telefon, vet du vad du heter? du heter Faster Fanny" Åhh den där ungen är ju bara FÖR söt! <3 
 
Men nu ska jag nog gå och mysa lite med min vovve innan jag ska äta lite makaroner och köttbullar. 
om jag nu kan hitta henne ;) 
 
JAG ÄR LYCKLIG ATT JAG HAR DIG! <3
 
Puss. 
 

13/12-2013

Nu var det ju ett tag sedan och det känns nästan skrämande att skriva här med tanke på allt som sker nu.
 
min mormor har nu luggit inne på lasarettet i Karlskoga i en vecka, då ambulansen fick hämta henne. Och ddet har varit tamult och kaos nu ett tag, men jag ångrar verkligen inte att vi åkt in så ofta som vi gjort, och hjälpt morfar varje dag! 
Idag ska mormor "sövas" och ta prover. så vi får se vad det visar sen.. 
Jag saknar min mormor så löjligt mycket så man verkligen känns sig ensam när man är där nere. Det märks att man tar människor förgivet tills det inte är samma vardag man lever i.
Men jag måste säga. Att om du ser det här mormor, så älskar jag dig något så otroligt mycket. och var stark nu, vi klarar det tillsammans, okej ? <3 
 
 
som sagt vardagen har inte alls varit den samma. Efter det här så har jag struntat i Rehab, jag anser att mormor är viktigare än mina små spöken i huvudet. om jag hade gått på rehab hade jag fått ångest över att jag inte la den tiden på mormror, så tekniskt sätt hjälper jag mig själv också, Lite grann iallafall!
 
så alla där ute, ta vara på varandra, för man vet aldrig vad morgon dagen har att erbjuda! 
 

6/12-2013

Ingen bra dag, ingen bra dag alls..
Idag kom ambulansen och hämtade våran älskade mormor!
Helt sjukt vad fort allting gick, hon har ju känt sig snurrig en längre tid, men igår så höll hon på att ramla flera gånger när hon skulle resa sig. Hon ringde klockan 4 eller något för att få hjälp till toaletten för hon klarade inte av att gå. Och imorse ringde hon om hjälp innan mamma skulle börja jobba.
Men när mamma och Emma kommer ner så säger hon bara att dom får ringa ambulans för hon inte orkar mer. och då får hon knappt luft, mår illa, snurrig och världens feber.
Fick ett samtal av mamma förut att Emma hade ringt och sagt att våran älskade mormor blir inlagd för hon hade salt brist eller vad det hette. det var det de hade fått fram än så länge iallafall. Men vi har inte berättat något för morfar ännu eftersom han vill nog ha folk i sin närhet när man berättar att hans fru blir inlagd.

så idag har jag gråtit, känt mig nervös och helt frånvarande.
Kom hem nu älskade mormor ! <3
// Fanny Wanberg

2/12-2013

Snart ska mamma och jag göra vägen osäker när vi ska ta en biltur in till bilprovningen och hoppas på att våran lilla Hugo går igenom nu när vi har lagt så mycket tid på den! ;D,

Igår firade även jag och min bättre hälft 2år och 8 underbara månader tillsammans! <3
Jag har hittat rätt helt enkelt, och det känns fortfarande som första gången vi sågs. känslorna bubblar och jag blir alltid så glad över att vara i hans närhet, kommer alltid att prioritera han först no matter what! <3

Nu ska jag dra mig, tjarrå!

RSS 2.0