27/5-2014

God morgon!



ligger och försöker vakna till. ska snart göra mig iordning för en tur till karlskoga till rehab igen. så innan det ska jag hinna äta i lugn och ro.

inte alls många dagar kvar innan vi får veta om det blir huset! håller verkligen tummar och tår så dom nästan går av ;)

ni alla får ha det så bra!
kram/FannyWanberg

25/5-2014



Jag är så otroligt glad att äntligen ha fått min tatuering, som jag har längtat.
Jag ville ha min pojkväns namn på min kropp för att han är den personen som förstår mig, hjälper mig och älskar mig. under mina svåra stunder kan jag titta ner på denna och hitta lugnet, ro och kärleken genom att veta att jag har denna fantastiska människan i mitt liv. <3
Jag är lycklig lottad som får spendera mitt liv med en fantastisk, underbar oh sjukt vackra David Berg <3

Idag är det morsdag och jag kan inte vara lyckligare för vilken fantastisk mamma jag har, som alltid ställt upp och trott och inte skämts över mig. hon har snarare sätt mina problem som en styrka i framtiden. min mamma är min bästa vänn, mitt allt!
jag älskar dig underbara mamma! <3

Nu blir det snart ugnstekta potatisar med snitzel. :)

Kram /FannyWanberg

24/5-2014

Hallå!
Vilken dag, har ju varit så otroligt varmt, men sen började det regna och mulra lite så nu hoppas jag att den inte vänder tillbaka och blir värre, hatar åska på nätterna.
 
Fick en panikångest attack efter att jag hade varit borta i affären för ägaren sprutade vatten på mig... man kan ju undra om han driver en verksamhet eller en lekerstuga !?
Var ju en dam som anmälde en annan affär för att hon fick vatten på sig när dom tvättade fönster, man kanske borde göra samma sak ?..
så tack vare detta så försvann mitt humör och paniken började igen.. jag som var så glad att jag hade klarat mig ett par dagar. och min mobil träffade han också.. typiskt!
men som vanligt vågar jag inte säga något. men tycker han borde lära sig snart ändå att en del verkigen tar åt sig, att han borde fatta att det är en seriös verksamhet annars förlorar han ju kunderna.
Neh usch.. tror inte jag tänker sätta min fot där något mer.. 
Tur man flyttar härifrån snart, så man kan verkligen jobba på sig själv utan att en del människor sabbar det genom att bete sig såhär som en vanlig affär ALDRIG skulle göra.
 
aå efter detta var det bara att åka hem och ta en lugnande tablett och lägga sig.
 
Emma och jag försökte ta en promenad, men då började det regna så vi svängde in vid kyrkan och vände tillbaka hem, startade grullen och grillade korv och kött istället.
 
 
 
Kram / FannyWanberg

22/5-2014

God kväll!
Ligger och kollar på "vad blir det för mat" gillar egentligen inte per moberg, men det finns inget bättre på tvn, så då har man iallafall något att skratta åt.
 
Idag har det varit otroligt varmt, haft en 30 grader ute och en 27 inne. Så det har verkligen varit " leta eftre skuggan" Dagen.
Var en sväng till mormors och pappas grav och vattnade och bärde in Keiths post. sedan fick det bli en tur till Degerfors för att köpa färsk potatis och lite smått och gott.
fick även bli att svulla sig lite med en pizza, och för min del fick det bli en Carlzona, nam nam! <3
 
Fick även ett, eller ah, 2 mms av min finaste pojk, så då hade han köpt 3 ljusstakar, och två ullplädar med pippi mönster, som vi ska ha när vi flyttar ihop! gahh är ju fruktansvärt lycklig med den där underbara mannen! <3
 
Nu funderar jag även på att ta en kort promenad så att jag har något att visa rehab på tisdag! Jag ska banne mig bli bra igen, nu är det på tiden att det händer något tycker jag..
 
Ha det så bra alla där ute i värmen och glöm inte att dricka! 
/ FannyWanberg
 

20/5-2014



Ligger och små gluttar på disney channel innan jag somnar.

Var på rehab idag och det gick förvånadsvärt bra idag, kanske för att jag jag var fortfarande arg sen förra gången. jag sa det till henne att jag var arg för att dom satte mig i den situationen dom gjorde.. fick även klar tecken på att kunna flytta ★

så nu är det bara att vänta tills Juni ♥

men nu har jag iallafall gett en update.
God natt på er

18/5-2014

Efter att ha lagat lasagne och gått en promenad med Emma, så ligger jag nu med världens huvudvärk och kollar på det kungliga lasarettet.






17/5-2014

Ligger och tittar på Harry Potter innan jag ska ringa David <3

vad har min dag erbjudit då? drömmt om getingar, bakat med mamma, städat badrummet och plockat iordning i stora rummet. inget direkt wihoo känsla på en lördag. Men det är som det är.

Imorgon blir det att gå till pappas och mormors grav och vattna nu när det är såhär varmt.

nu blir det att fortsätta min händelserika lördag.
Tjilivippen / FannyWanberg






Fredag

Hallå

ligger nu framför tvn och kollar på sjukhuset efter att ha tagit en promenad till graven och affären med syster, mamma och morfar. ♥

försökte duscha idag så fick ta över kroppen först pch sedan under kroppen. det gick bättre än förväntat

Fick till min förvåning panikångest inatt.. har inte hänt på jätte länge att det kommer mitt inatten. men jag låg vaken och försökte intalla mig själv att jag kunde andas och att hjärtslagen bara var inbillning. men känslan man känner då, den vänjer man sig aldrig vid. usch!

nu ska jag mysa ner mig ordentligt.
Tjeee /FannyWanberg





tänker extra mycket på min finaste guldklimp idag! ♥

15/5-2014

Haft en ganska hyfsad dag idag.
Haft feber och så, men följde med mamma till degerfors och handlade det sista inför helgen.
 
" jag är super nöjd, det gjorde ont, men det var det värt! " 
 

14/5-2014

Hejsan! 
 
Precis kommit hem från att ha hämtat posten åt en person, så nu ligger jag och vilar lite innan vi ska ner och måla hos morfar igen. Kanske kommer upp en bild lite senare idag!
 
Måste även snart ta en promenad innan jag börjar gå upp i vikt igen de få kilona jag nu har lyckats gått ner. Men nu ska jag bara vila innan dess isådant fall!
Blir nog även våfflor idag! Nam nam :) .
 
 
mitt humör är fakriskt ganska bra idag, lite smått ont i huvudet bara, men det släpper nog snart.
kanske ska försöka ta badrumet med ? naaah får se :D
 
Hejsan / FannyWanberg
 
Måste även säga att jag älskar min finaste pojkvän sjukt mycket! <3
 
 
 

13/5-2014

God kväll!
Har målat hos morfar idag med så att han får lite ljusare färg nu när allting annat är så mörkt, någonting måste ju liva upp humöret.

Har haft feber idag så blev inget rehab för mig, fick bli att ligga hemma och vila en stund.
Hann då tyvärr inte fråga dom det jag behövde fråga dom, det känns ju lite sisådär... Men bara att ta det nästa gång så att jag får det gjort.
Tycker verkligen inte om att missa saker för allt som hände under skoltiden. Men bara att hålla tummarna att dom inte tappar hoppet om mig!

Men nu ska jag titta på lite tv och mysa ner mig med min vovve innan jag somnar.
brukar bli lugnare då!

Ta hand om er där ute, livet är för kort och man har bara ett liv!
/ FannyWanberg*

12/5-2014

God eftermiddag!
 
Känner mig lite kluven, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, får ingen ordning på någonting.
Vill veta jätte mycket men står still och då kan jag heller inte ta tag i sakerna som måste göras heller.
i och med det så blir jag tjatig, i min egen synvinkel.. Och att vara tjatig är något jag inte vill vara. 
så nu är jag någonstans i livet där jag inte trivs eller vill vara.
Hoppas bara på att saker och ting ordnar sig och att jag kan få ordning och reda på någonting.
 
jag klarade av mitt egna lilla mål idag att gå upp klockan 8, men känner mig sjukt känslofull. Kan sätta mig och gråta när som helst.. 
 
Nu ska jag dra mig! / Fanny Wanberg

11/5-2014

släpp dina tyngder, var dig själv och ingen annan!.
 
Har som mål imorgon att gå upp klockan 8 istället för att missa hela dagen och sova till en 11 på dagen. 
Jag vill ha min vardag som den var en gång i tiden innan..
 
Idag har jag verkligen haft mycket påfrestningar. Är ju snurrig pga tabletterna, samt att jag har fått mycket utslag på böstet, antagligen av tabletterna med. så jag har haft världens dödsånget hela dagen.
Men eftersom syster yster har varit sjuk så har jag diskat 2 ggr, bakat brödbullar och plockat lite under dagen.
imorgon ska jag försöka att städa badrumet och sedan samla mod inför rehab på tisdag.. Efter förra gången så har jag tappat förtroendet helt för min vårdskötare!
Min förra vårdare som var tvungen att sluta för att hon hade kommit in på lärarhögskolan, hon förstod mig full och prickar och verkligen anpassa allting efter mig.. eftersom jag inte klarar av grupper och jag ville komma någonstans fort.. så skulle hon lära sig små övningar om kpt som hon kunde lära mig sedan efter så jag slapp just det där med grupper. hon var en klippa! 
 
Men den jag har nu, jag står ju helt still... hon säger så mycket men sen blir det ingenting. och sedan när hon lovar att fylla i när det blir tyst så att jag skulle slippa den obehagliga känslan och sedan sitter hon bara där knäpp tyst hon också..
då blir man frustrerad och undrar om man verkligen är på rätt ställe.
 
Men bara bita i det sura äpplet.
ska höra med henne då också om när man flyttar om de kan föra över allting till rehab i vänersborg istället.,
 
 
Men nu ska jag snart ta tabletterna och sedan ta det lugnt innan jag ska ringa David ! <3 
Kramar! / FannyWanberg *
 

lördag kväll

och jag ligger som en sängpotatis i sängen och tittar på tjejer som ska gifta sig, men lyckas få ner priset på rean och ändå så är klänningarna sjukt fina. längtar tills den dagen då jag får ha på mig något så fint och säga ja till min fina man ♥

i början av Juni nu så blir det med stor sanolikhet att jag blir vänersnäs bo och sambo med min finaste pojkvän. gaaah känns helt sjukt men ändå så otroligt nära. ♡
Jag kommer sakna allt med Åtorp och min underbara familj. men jag vill göra allt för att få vara med min man och börja vårat liv tillsammans ♡

fortfarande groggy idag. nästan värre idag än vad det var igår, och magsmärtorna ska jag inte ens tala om usch!
men bara att bita ihop och tänka att jag ska klara det här!

hejs





9/5-2014

God kväll!

Idag kom våran finaste lilleman, Ronnys son Rickard, Underbara unge! <3

Hopp hur mår jag idag!? Jo tack Groggy som fan eftersom jag var tvungen att dubbla dosen. och inte nog med det så har jag fruktansvärd magvärk, känns precis som magkattar så ah tack! (Y)

men försöker ändå behålla lugnet och inte stressa mer för det. men det känns rent ut sagt för jävligt..


Ikväll ska jag spendera min kväll med att prata med min finaste pojkvän, och sen gå ner till morfar. Precis som en vanlig vardag

och promenaderna har inte gått så bra nu på ett par dagar, vet inte vad det har bleve med mig. neh usch skärpning!
Tjingeling/FannyWanberg

8/5-2014

Skulle egentligen ha börjat skriva på nattstad, men har hört att det mest är skumma människor där inne.
så fortsätter här och får hoppas att blogg.se kanske förnyar och gör sidan fräschare och roligare att blogga på.
 
Var på Rehab idag och det gick sisådär.. blir alltid orolig att gå till läkaren där för att hon alltid blir tyst.. kommer ditt och min vårdskötare säger att jag inte behöver oroa mig för det för hon var ju med och hon skulle även fylla i för att det inte skulle bli tyst..
går in i rummet ganska säker ändå. och så direkt knäppt tyst och blickar.. ingen som fyllde i där inte!
så känns som jag inte kan lita på dom heller nu..
 
skulle dubbla min dos på morgonen med antidepressiva och så fick vi se om det kanske kunde puscha min vardag och ta tag i saker jag inte gör annars.
på Tisdag blir det att träffa vårdskötaren igen och det är väll med lite blandade känslor nu känner jag.
Usch!
 
Idag skulle min älskade pappa ha blivit 55 år, vackra ängel grattis! <3
 
Nu ska jag försöka bli av med huvudvärken och sen ringa finaste och se hur hans dag har varit. <3
 
Hejs /FannyWanberg
 
 

Utkast: May. 08, 2014

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 6275772700

7/5-2014

god eftermiddag! 
 
Vet inte riktigt vad det är med mig.. känner mig dyng nerstämd och jobbig.. det här går ju hela tiden i vågar. visa dagar kommer jag igenom vardagen. men idag vill jag bara gömma mig under täcket och hoppas på att dagen är slut.
 
Imorgon blir det att träffa läkaren på rehab och antagligen öka dosen av medicinerna.. 
och allt jag vill är att få en fungerande vardag utan paniksyndrom. pfft känns som en evighet tills dess...
 
känner mig hjälplös och helt jävla efter..
neeh usch! Sluta skriva deppiga saker här!
 
posetiva idag är att vi har tvättstugan yaay ! (Y)
/ en frustrerad Fanny
 
 

6/5-2014

idag är det min finaste mans fördelsedag och tyvärr kunde jag inte fira den med honom. men i mina tankar är vi med varandra och där lagar jag 3 rätters middag och myser framför tvn ! <3
 
Har fruktansvärt ont i kroppen efter ett 5.5 pass promenad med Nina och Emma. och det gick jätte bra, gick och pratade och så, så kände inte ens av att det var långt, förutom att jag blev svettig och flåsig. men när vi hade gått klart och man skulle sätta sig, då kände jag av varje liten del av kroppen.. klagade nog hela kvällen igår. :D
 
Idag har jag målat mammas hörnskåp svart och vit också, plus att det blev ett citat med min fula handstil och sneda vana att skriva på.. " vad vore jag utan dina andetag" 
Men mamma blev nöjd och säger att hon gillar när man skriver med egen handstil.. tror hon bara försöker vara snäll xD .
 
Nu börjar fröken Wanberg bli sjukt trött, sömntabletten har tagit fart.
på torsdag blir det läkarbesök.. usch! 
tycker det är hemskt och prata med henne.. en vanlig läkare man går till så ser man ju problemen, ett brutet ben tex.
Men nu måste jag prata om känslor räddslor och försöka få henne att förstå.det är svårt att berätta hur man känner sig till en person man inte träffar så himla ofta. Men bara att försöka. ! 
 
God natt på er ! / Fanny den där Wanberg

3/5-2014 del 2

har i princip målat hela dagen på mammas byrå som hon har i sovrummet.
det gick otroligt fort för färgen torkade nästan på en gång. så hann måla på 3 lager och sedan var den klar.
så nu har jag packat in alla hennes kläder och ställt den till rätta och såhär blev resultatet.





blev super nöjd! ★
Nu snart ska jag ut med vovven, ringa bästaste pojkvännen, gå ner till morfar sen blir det en efterlängtad sömn! ♡

kraaam*

3/5-2014

sitter nu och lyssnar på slå dig fri från filmen frost, såg den med David och saknar honom grymt mycket just nu så det fick bli den låtens medans jag väntar på att målarfärgen ska torka lite.
 
Målar just nu mammas byrå medans hon är nere hos morfar så jag hoppaas att hon blir nöjd när hon kommer upp. 
 
söker mer och mer efter ljusa stunder för att hålla modet uppe om att allting kommer bli bra i sinom tid och såklart för att inte hamna i dåligt humör och låta det gå ut över David. <3
Har har fått stått ut med en hel del med min panikångest, och det är det sista jag vill är att såra honom med mina ord som jag egentligen inte menar.
sålänge jag håller mig på bannan så är det bra!
och så länge jag är med David så mår jag alltid som bäst, jag har bättre självkänsla och ser på saker annorlunda. så tanken är att vi ska flytta ihopp nu som jag har skreve om tidigare.
så David ska kolla på husen där nere och förhoppningsvis ser det bra ut och jag kan flytta ner och börja mitt nya liv, och förhoppningsvis utan min panikångest!  :) .
 
Nu ska jag nog kolla om det har torkat så jag hinner någorlunda klart innan maten! 
 
Tjilivippen! / Fanny den där Wanberg
 

2/5-2014

ligger fortfarande i sängen och försöker hitta orken till att gå upp..

Idag blir det att laga rårakor och fläsk. sen hade jag även tänkt att städa badrumet iallafall. ★

så känns det så otroligt skönt när en sak som har gruvat än en längre tid släpper en stund för att det finns en snäll människa som hjälper till. guld värt! ☆

glömde skriva igår att när jag fyllde år så ringde det på dörren.. och då var det ett blombud från världens bästa pojkvän. han vet verkligen hur man överaskar och är romantisk. :). ♡




så otroligt fina :$ ♥

nu blir det väll att försöka gå upp även om sängen är så otroligt varm och skön ★

1/5-2014

3 år och 1 månad med bby idag och så är det 5 dagar kvar tills underbaringen blir 23 ♡ :)

nu till kvällen har jag kollat på Änglagård och ska nu inta sängen med storm steg. ☆




puss*

RSS 2.0