27/10-2012

Ibland är det som att man skrapar ansiktet i botten när man ändå är där...

26/11-2012

God förmiddag !
 
känner hur mitt humör försvann med vinden..  
Datorn dampar sönder precis när man har den minsta lilla kontakt med min pojkvän, då ska det jävlas.. man ska inte försöka ha den enda kontakten på datorn det går inte !
Hatar hur datorer beter sig när man har ett par sekunder på sig att fixa något, för då ska det alltid krångla.
och nu när min finaste inte har gratis sms så får jag förlita mig på den här datorn igen. Fanny inte gillar, men bara att le och se allmänt glad ut när det inte är något man kan ändra på.<3
 
Vi ska fixa inför första advent idag så jag hoppas att det blir fint och ljust! första julen här och det känns som det kommer bli en bra jul :) .
och nyår så kanske min finaste ska vara här, så ah vi håller tummarna och tårna ! <3
 
nu ska jag se hur det går för mamma och dom när dom städar lite hastigt hos mormor och morfar innan dom får främat av mormors syskon, fint när de håller kontakten sådär :) .
 
på återseende / hon som tappar humöret!
 
Säg bara "tjilivippen" 
 
David Berg <3
 
 

En bild kan säga mer än 1000 ord.

Dagen igår var bra, pratade massor med min finaste pojkvän och njöt av varje sekund! <3 Mamma slutade tidigare från jobbet och vi gjorde popcorn, som tyvärr blev brända. Men till vårat försvar så ser vi ju söta ut ändå trotts våra misslyckande :) .

Idag blir det Bingolotto, solsidan och sen samtal med min finaste igen som står på schemat, annars är det en slappar dag rakt igenom, något som jag har sett fram imot :) .
igår tvättade vi ju och gjorde massor, på en lördag! så vi behöver en lugn söndag tycker jag :) .

Sen hoppas jag även på att få fixa fint hos mormor och morfar, Fannys lilla projekt, hoppas det blir som en saga :*

Säg bara "Tjilivippen" / FannyWanberg*

24/11-2012

God kväll.
'
Kvällen har väll varit si sådär, jag har under en längre ner känt mig, kan man säga "död" inombords.. och frågar någon flyr jag, det är sådan jag är, jag springer så fort mina fötter bär mig! 
Jag vill inte visa världen mina svaga punkter i livet, är alltid rädd att någon ska sticka mig på punkterna bara för att jävlas.
Tyvärr är jag inte snabb nog att springa ifrån mannen jag älskar, det har jag lärt mig nu! Han finns där med öppna armar när jag springer som snabbast och fångar in mig och på något sätt får mig att öppna mig ! 
Idag var en sådan där dag.
det är mycket som gör min "vardag" rörig, jag hatar rörigt, jag vill ordna så det är organiserat och bra ! 
det är typ som när du står och lagar mat och du bara ser hur du gör det rörigt och det röriga stör dig så pass mycket så du inte kan gå vidare.
ungefär så är det nu, det är mycket förändringar som rör till det på samma gång.
om en sak hade kommit hade man rört till det, löst det fixat det och vant sig.
men nu är det mycket och jag har fastnat mitt i det ! 
 
Varje dag har jag lust att bara sätta mig ner och gråta, men vill inte för jag vill inte vara där på botten, jag är starkare än så och min pappa hade inte velat sätt mig där nere ! 
 
Jag vet inte hur jag ska reda ut det här och jag hoppas nog lite inombords att trasslet ska trassla ut sig själv. Men det gör det nog inte ! det gäller att inse problemen, fixa problemen och gå vidare.
men än är jag inte där.
och i och med det är jag som en "pain in the as"  Någon som jag aldrig ville bli, men nu är jag här..
 
Här är jag, jag döljer inget mer..

Panikångest..


22/11-2012

Tror det är den 22 idag !?
Men iallafall, 
God morgon ! :).
Idag är jag sjuuuuuukt trött och känner bara för att gå och lägga mig i varma sängen igen. men icke så nicke.. idag blir det att följa med mamma och Emma in till Karlskoga där Emma ska få hjälp med att lägga in massa program till datorn.
så under tiden tyckte mamma att jag kunde sätta mig i Eken och fixa iordning Power point, om jag inte mår dåligt då såklart.
och det är ju bra att få det gjort, så vi testar och ser :) .
 
Just nu så har jag ju ont i halsen och desutom en fläskläpp och ett hack i läppen. Tanja hoppade i sängen och råkade få hela sin tass i min mun, så jag är glad att hon inte kom imot tandköttet eller tänderna iallafall ! (Y)
Min man ska även på något möte som  jag inte kommer ihåg namnet på... attans det var för svårt namn ! 
meeen han ska iallafall stå och välkommna alla och prata en massa om hur bra det är och sådant, tur att min finaste är så bäst ! <3 :) .
Vi ska även försöka få tag i en tvätt tid och städa hela lägenheten och ta de sista fönstrena som är kvar att ta ! det kommer bli så fint :) .
 
Men nu ska Fanny hjälpa mammsen med maten och sen plocka iordning det sista innan det blir att åka iväg ! 
Jag hann iallafall att platta luggen innan ! (y)
 
 
 
Älskar min underbara man David Berg, över allt annat ! <3
 
Puss/ FannyWanberg*
 

20/11-2012 del 2.

 Oppps. råkade lägga upp 2 inlägg, men tar borta den andra så antagligen ingenting ni lägger märke till.
 
mitt inlägg kan se lite konstigare ut än vanligt.. har nämligen tagit min sömntablett. min man är ju på innebandy och då är det slut 21.00 så det är bara att försöka vara vaken och se så glad ut som man bara kan ! <3
 
Jag vet inte riktigt hur jag mår idag. Idag är det de svarta nagelacket som sitter på, känner mig konstig inombords, en konstig känsla.. 
Men idag är en sådan dag då man önskar min pappa fanns, att han kunde ge mig en varm och hård kram och säga " det kommer gå bra, vi kommer klara det här också, kämpa bby girl ! " 
en sakna pappa dag helt enkelt, så inte så konstigt att man har en underlig och jobbig känsla i magen. saknaden, sorgen, kärleken och ensamheten tillsammans blir en konstig blandning
 
 
Jag önskar att du fanns med oss pappa, på livets långa och krokiga vägar! 
det är så himla många hinder så jag vet knappt ut eller in och jag önskar att du hade varit med mig pappa ! <3
önskar att det inte vore såhär. jag han aldrig träffa dig, inte ens känna din doft. men ändå saknar jag dig så otroligt mycket !! 
Du gjorde mig till en Wanbergare och det är jag stolt över! <3
Jag älskar dig över allt annat.. <3
Vila i frid underbara finaste pappa, vi ses snart i Nangijala, den underbara platsen utan slut, utan tid ! <3
 
/ tjejen som saknar sin finaste pappa ! 

20/11-2012

Nu titta på Bandy VM och hoppas få se min man i rutan ! <3

18/11-2012

God Eftermiddag :) .
 
Söndag och sista chansen att vila innan veckan rullar in med storm steg !
men det har varit en bra helg, syrran var hemma eftersom hon var sjuk, och det blev inga bråk på hela helgen! 
Helt sjukt undrbart och vi har bara myst tillsammans och bara haft det skönt :) .
Mamma jobbade lite på i fredags och i lördags , så igår gjorde jag pommes till mig och Emma som vi åt när vi kollade på Herbi-Fulltankad. en lyckad kväll!
Känns som allt vänder nu ! eller det har redan vänt :) 
 
händer mycket posetiva saker nu, och det börjar bli ordning på allting! något som faktiskt gillas extremt :) .
 
 
Någon som märkt att det står något fint på min hand :) ? 
 

Till veckan nu så MÅSTE jag försöka komma in till handledningstiden på tisdag till Engelskan, sen svenska genomgången, och på något konstigt sätt så måste jag kläma in "att göra klart mitt power point" som jag typ har tänkt på väldigt länge.
sist jag gjorde det så hade ju alla datorer gått sönder, så jag brött ner mig totalt. Men nu är jag tillbaka igen för nya, kraftiga tag! 
 
Dagens mat fick bli ugnspotatis med kassler. Jag är inget stort fan av kassler, så ugnspotatis fick duga för lilla mig, och jag klagar inte! det är super duper mega gott :$
 
i slutet av månaden kommer antagligen min efterlängtade pojkvän, så vi håller tummar och tår :$ <3
 
Jag saknar dig ! <3 
 
 

Nu ska jag sitta inne på facebook och glo tills klockan blir lite mer så man kan inta soffan :) .
tror även jag håller på att bli sjuk..
 
på återseende / FannyWanberg, flickvän till den där David Berg <3 ;) 
 

17/11-2012

Hejsan !
 
Nya dagar nya möjligheter sägs det, jag vill väldigt komma på något nytt att göra varje dag, ändå är jag personen som älskar det vardagliga, samma sak samma plats! 
kan nästan se framför mig när jag och min bättre hälft flyttar ihop, leendet när han kommer hem och energi av kärlek respekt, trygghet och massa lugn! <3 hur vi sätter oss med maten framför tvn med en filt runt omkring oss. detta är dröm livet jag suktat efter så länge, att hitta en vardag som fungerar med personen man älskar, min maan är den personen, personen som förstår allt som jag drömt om, vet precis hur jag vill ha det, och det sjukaste är ? att han faktiskt alltid också har velat ha det så! rena drömmen när han berättade hur han ville ha ett förhållande då när vi smsade och skrev på msn :$ <3 redan då var jag förälskad i den där intressanta mannen, som jag inte viste då skulle bli min ! <3
jag viste inte att en så fin person kunde älska en sådan som mig ! <3
men jag hade fel, det bara klickade och jag hamnade precis rätt, mitt pussel hittade en mening :) <3
 
så jag vet hur min framtid kommer se ut! 
visst jag är lite rädd.. rädd för att möta verkligheten. 
Jag är rädd för att börja jobba, japp det är jag! Jag gillar inte att möta främande människors blickar och jag har inte riktigt hittat roen i att göra det. Men en dag så ska jag allt förstå och våga ta nya steg, för jag vet att min man kommer vara där och stötta i varje nytt steg som jag har klarat, och han kommer även finnas där när jag ramlat på vägen! <3
 
med det här ville jag bara få fram att jag är SJUKT glad över att ha hittat min framtid, den som jag inte behöver ändra mig för ! <3 
 
min one and only ! 
 
 
 
/ Dagen idag då ! 
 
Min mamma åkte nyss iväg och jobbade ett par timmar till.
och jag och min syster hade tänk och planera in en mys kväll, göra pommes och sätta oss framför tvn med lite hallon soda och bara mysa innan jag ska ringa min underbara man :) <3
 
tycker min mamma är grymt bra för att hon vågar göra sådant som jag inte vågar, hon är min förebild och jag älskar henne högt över berg och djupare än alla hav ! <3
 
Var även och tände ljus på pappas grav igår och det är något jag älskar med att det börjar bli vinter, att gå och tända ett ljus varje fredag och bara komma närmare sin älskade pappa ! <3 ingenting kan ta ifrån mig min kärlek till min älskade pappa ! <3
 
Idag åt vi även potatis och kyckling, kycklingen hade vi dragit på massa kyckling krydda, och till vårat försvar har vi aldrig gjort sådana här experiment, men vi försöker iallafall. Så denna gången blev det faktiskt lyckad, ingen konstig bi smak i bakgrunden av alla smaker som det blev förra gången när vi hade i Curry också. så det fick bli ett plus :) .
 
Mormor och Morfar hade även natt besök inatt av mormors älskade syster Doris, så dom hade väldigt kul och jag tycker det är kul när syskon kan träffas! så en förebild där också ;),
Doris kom även upp och kollade hur våran lägenhet såg ut och som komentar var att det var en sjukt stor och fin lägenhet ! 
Japp vi väljer inte vilken lägenhet som hellst :) .
 
Vi trivs och vi mår bra, det är igentligen allt som räknas.
det konstiga är att vi snart har bott här i ett halv år ? HELT sjukt.. men har man roligt och trivs så blir det väll något med energin och man orkar mer och då så klart så  går väll tiden fortare !
 
nu ska jag inte skriva mer!
 
Heeej då / FannyWanberg*

16/11-2012

Hallå ja ! :D
Nu är jag tillbaka idag igen, igår vart det sjukt kortare inlägg än vad jag hade räknat med, men så får det bli när man har tvätt stugan ! :)
 
Nu är jag ensam hemma eftersom mamma jobbar och Emma skulle med Emelie till Degerfors för att handla, så jag helt enkelt göra sådant som jag brukar när jag är ensam, blogga en massa, snoka på facebook efter något intressant eller rent av bara lyssna på musik. Funderar faktiskt på att fylla badkaret och bada ? kanske inte är en så dum ide ändå :D
 
saknar även min pojkvän extremt nu.. det bara gör ont att vara ifrån en person som verkligen gör livet lättare. som stressiga tillfällen som tex affären då jag inte kan fly, då tar han bara ett fast tag runt mig och kramar mig hårt så jag känner mina andetag och hjärtslag och jag lugnar ner mig snabbare. Jag helt enkelt älskar min man för att han vill och kan förstå mig ! vi är ett :$ <3 
 
sen till dagens mat.. USCH, fick bli torsk och potatis och vit sås.. det var någon slags tugummi liknande konsistens på den där attans fisken och naaah inte min stil. men till skilnad från förr, så vågar jag smaka, och jag äter även upp även om jag inte tycker det är gott! 
Jag har gjort framsteg :)
 
det känns verkligen som lyckan är på ingång !
 
Puss / Lycklig tjej

15/11-2012

5 UNDERBARA MÅNADER I VÅRAN FINA LÄGENHET IDAG ! :D 
 
Tiden går tydligen fort när man mår bra ! 
 
 
Puss * FannyWanberg

14/11-2012

Jag tror, AH jag tror faktiskt att det vänder nu ! 
det börjar gå åt rätt håll, vi kommer tillbax med stormsteg :$ 
En längre tid har jag varit deppigare än deppigast ! men efter att det rann över för 5 ggn och jag pratade om det och kom verkligen på VARFÖR det var som de var ! 
 
 
Jag har inte alla pengar i världen och har missat mycket av min pojkväns stora steg, jag har inte funnits där som jag hade velat <3 Men nu vet han att jag verkligen ångrar alla stunder som jag inte var där, visst han tycker det inte är en stor del eftersom han är nöjd så länge han har mig, men jag vill finnas och jag vill kunna ge honom en kram varje gång något stort händer! <3
men när vi flyttar ihop då kommer allting ordna upp sig :) <3
 
 
Jag Älskar dig så otroligt mycket ! <3
 
 
 
 
Emma och jag har även börjat att promenera, måste börja i lugn tackt eftersom jag har problem med mitt hjärta och det slår för fort, så jag inte hinner få ut blodet överallt, så jag kan lätt svimma, Men två varv runt barkbannan på mindre än en timme tyckte jag var bra :) . när Emma blir frisk så får det bli 3 ;D 
samt så har jag fått världens skoskav.. en bubbla över hela hällen.. mina converse har gått sönder i botten sen Tanja var liten och älskade att tugga på skor, så det är som en flick som skaver mot hällen. men det börjar ordna upp sig ;D 
 
 
 
Nu försöker vi få en sundare livsstil ;D 
 
 
på återseende / Glad tjej ! 

10/11-2012

ÅHHHH  herregud vad denna dag har varit underbar ! :D
 
Igår kom Ronny hem med våran underbara Hugo, han klarade sig, blanka papper rakt igenom, woop woop ! ;D
Åkte idag vid 11 till strömtorp för där hade vi ett möte med herr fixa dubbdäck snubben, 8 minuter sen varre klart, japp helt klart ! :D
så nu har vi fina duppdäck med fina avkapslar, så deeeen ser nästan ut som en kändisbil ;) . Dock så är bilen LITE dirty efter Ronnys rally turer på grusvägens alla svängiga turer ;) .
 
Har även haft en mysig dag (aa). 
Tvättade lite med mammi, pratat med finaste och jag är verkligen kär i den där underbara mannen vid namn David Berg ;) <3 
 
men nu ska Jag ta min sömntablett och bli riktigt snurrig och go när jag pratar med min maan <3 
 
och eftersom min bror Ronny fixade våran bil förtjänar han att vara med,
 
HERR RALLYKILLEN
 
 
på återseende / FannyWanberg* ;)

8/11-2012

Godmorgon !
 


Är på lite bättre humör idag iallafall och det tackar vi extremt för ! :) .
Men känner dock att jag fortafarnde är depp, men älskar när min mamma och pojkvän försöker vara posetiva och det hjälper faktiskt :) 
Idag står det potatis, lax och tomatsås med färka örter tror jag det var ? på matschemat, jag har aldrig ätit detta för jag inte har vågat smaka, men den här gången MÅSTE jag smaka, så det bara är ! 
 
blir att skjusa in syster yster till halv 1 tror jag de var !? sen ska hon åka med Inger hem och det ska hon ha super duper mega tack för, en resa mindre, gillade att åka till karlskoga förut, men vet ni ? Fanny har tröttnat..
 
 
 
Idag ska även Ronny Besikta våran älskade bil Hugo, den här gången hoppas jag att han stänger sina fel inne och inte visar hela världen sina fel, Kom igen nu Hugo ! :D
Har ju glömt att lägga upp bild på Hugo kom jag ju på nu.. men de kommer :) .
varför han fick heta hugo var för att om vi någongång skulle krocka, och en arg person springer ut ur andra bilen och skäller, så ska vi bara : 
"SKYLL INTE PÅ HUGO, SKYLL INTE PÅ HUUUUGO, HAN RÅR VÄLL INTE FÖR ATT HAN GILLAR ERAN BIL " haha skulle vara sjukt kul att se den andra bilförarens ansiktsuttryck ! :D .
 
 
Min man praktiserar fortfarande på kommunen, och han tycker de är kul, men han är sjuuuukt trött på kvällarna  
Så det har inte blivit så mycket prat nu det senaste tyvärr, men vi har pratat varje kväll och sagt godnatt och att vi älskar varandra, och det är väll igentligen det som är det ända som räknas. Jag är glad :) <3
 
Nu ska fröken Wanberg gå ut och hjälpa mamma med maten ;) 
 
på återseende / FannyWanberg*'
'
 
 
 


7/11-2012

Igår var en jobbig dag.. Massa fel som gjorde att jag fick nog.. blev gravt deppig och jag visste knappt vart någonstans jag låg i deppighetens grad. 
Min pojkvän försökte trösta mig, finnas och det ska han ha sååå stort tack för ! jag vet inte hur jag någonsin ska kunna ge dig något som tack för att du finns och älskar mig trotts mina bekymer och brister ! <3
 
 
Jag älskar dig obeskrivligt mycket, och det kan ingen ändra på ! <3 Jag önskar att jag kunde tacka dig nog, men det räcker inte ! <3 du är bäst ! <3
 
 
 
 
Idag började dagen lite sådär, osäker nere och allmänt depp, försöker hela tiden hitta posetiviteten i allt och självklart så finns min pojkvän och man kan inget annat än att le <3 du betyder allt för mig, du är min bättre hälft helt enkelt ! <3
min familj också så klart som får mig skratta :) <3
 
Idag kom även en ny posetivitet ! i en längre tid har jag stängt mig inne för världen, har inte umgåts med någon förutom min familj, trott att ingen skulle vilja umgås med mig eftersom jag har panikångest och gillar inte mycket folk, samt så tar jag ju sömntabletter så kvällar går inte ens att tänka på! 
men så ringde telefonen idag.. Japp ni hörde rätt!
det var mitt peppar chips Linda Söderlund som ringde ! jag blev jätte glad över att hon ville ha kontakten med mig, hon ville nå mig ! då vet man verkligen vems en rätta vänner är när personen ringer en trotts att man inte har hört av sig på över ett halvår ! <3 LYCKA ! 
 
så dagen har blivit bättre och jag hittar lite posetivitet nu :) .
 
på återseende / Fanny Wanberg*
 

3/10-2012

Skulle igentligen sluta blogga helt och  hållet. men känner att jag då viker mig och låter trycka på mig. och vet ni ?
Det är inte okej !
Jag mörklägger inte min syster! jag älskar henne sjukt mycket men oftast tycker jag att min syster gör fel och det är något min syster vet, hon vet att hon gör fel men ändå gör hon det för att hon vill.
min syster vet vad jag skriver och hon bryr sig faktiskt inte! hon vet att min blogg är mitt sätt av avriagera mig !
 
Och just nu behöver jag verkligen det, mina benn skakar och mitt hjärta slår så hårt så jag mår illa!
tände ljus på pappas grav idag, och jag kan säga rakt ut att jag saknar honom sjukt mycket, varje dag önskar jag att han skulle komma hem, men min dröm slår inte in ! 
och nu har jag märkt att jag ställer till med så mycket oreda så jag vet inte ens om det är värt att ta ett nytt steg för jag vill inte klanta mig mer.. 
 
Jag vill bara att det jag vill ska slå in någon gång.. bara en gång..
 
Hejs / besviken tjej
 

RSS 2.0