25 Juni 2012

Ny dag nya möjligheter sägs det ! .
Men fy ..... vad det regnar. Inte lätt att försöka promenera med vovven i skogen när man bara glider med bland grannbarr och sådant ! , men en ganska rolig upplevelse må jag säga ! ;)

Idag så är det David som har Namnsdag, Så det blir att försöka bvara super duper mega mysig och skicka massa kärleks sms nu när vi inte är tsm, annars hade han fått film mys med Fanny som namnsdags present med massa godis och cola ! :) .

Hade väldigt roligt vid middagsbordet med mamma och Emma , haha jag skrattade så mycket så jag fick ont i mungiporna, men vet ni ?
Jag minns inte vad det var som var SÅ roligt ! inte ens vad vi pratade om :D .
Men det är som sagt ett tecken på att vi trivs som familj och jag älskar den här känslan av Harmoni och energi fulla stjälar !
Mamma är på bättre humör , äntligen säger jag bara, för den här mamman har jag saknat extremt, hon som klarar allt med bara ett finger knepp, du är stark och jag tror på dig älskade mamma ! <3

och återigen till det där vädret, när ska man kunna bada ? förr har vi alltid badat till midsommar eller efter för då har det alltid varit lagomt varmt i älven.. men nu då när det har regnat, dugat och bara varit dåligt väder, när är det där lagomt varma vattnet där så man inte blir sjuk ?
får la gå ner och doppa står tån ! haha :D

och så får vi se när min käraste pojkvän ska komma och kolla in våran lya, hoppas att han kommer gilla det och trivas lika mycket som vi gör nu ! :) <3
saknar den där lilla krabaten !

funderar på att höra med mamma sedan när hon har kommit hem om vi kanske ska ha film mys med skilda värdar och bara vara ? tycker själv att det låter som en toppen ide ! :D


Har även börjat höra lite dåligare, så jag hoppas bara att det vänder och blir bättre , för pallar inte med det där örat annars !
Men nu ska jag göra mitt istället för att sitta här, trotts att det var kul och skönt !

på återseende / Fanny den där Wanberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0